- Poruka
- 16.741
Samantha Jouns:Ko su bre svi ovi novi ljudi?????? :shock: :shock: :shock:
Beogradjani ili ti imas nesto protiv???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samantha Jouns:Ko su bre svi ovi novi ljudi?????? :shock: :shock: :shock:
SANDRINAbg:Cula sam i to ne samo jednom![]()
Super tip se toliko uzivi u ulogu svoje superoce, da zeni pored njega jednostavno pukne film, ostavi ga i skrasi se pored nekog finog, mirnog i pouzdanog... :wink:
Eto...valjda sam uspela malo da ti docharam odgovor...![]()
mravojedi:Potpuno je blesavo da vrhunske ljubavnike zene prevare.
Covek koji je uvek imao devojaka koliko je hteo i sve trcale za njim da bude prevaren od zene i to s nekim mlakonjom.
Da li ste culi nekad tako nesto?
mravojedi:Potpuno je blesavo da vrhunske ljubavnike zene prevare.
Covek koji je uvek imao devojaka koliko je hteo i sve trcale za njim da bude prevaren od zene i to s nekim mlakonjom.
Da li ste culi nekad tako nesto?
Mangup:A ko si pa ti ?![]()
KOd tebe nije sex i grad,kod tebe sex i komp![]()
Djido da ga blajznes loma 8-)
SANDRINAbg:Beogradjani ili ti imas nesto protiv???
Beogradjani su gospoda,to ti smeta?Samantha Jouns:Ne znam samo jeste li vi svi novi ovde na forumu ili neciji klonovi...uostalom..ne zanima me
a Beogradjani....to je posebna tema...![]()
Prvo procitaj sta je napisala i zasto.pa tek onda paljba ako mora-a ne mora. Pitala se ko su ovi novi ljudi-zato sto nije prepoznala nikove-pomislila je da su to neciji klonovi(a ne klovnovi). Nema razloga za stid i sramotu,zaista,samo je lose protumacena.Mangup:Beogradjani su gospoda,to ti smeta?
,naravno,ali nismo klovnovi kao ti sto trazis veliki tuki,sram te bilo!
Stidi se!
Kako te nije sramota!
A ti si drveni advokat?Pipi Langstrumpf:Prvo procitaj sta je napisala i zasto.pa tek onda paljba ako mora-a ne mora. Pitala se ko su ovi novi ljudi-zato sto nije prepoznala nikove-pomislila je da su to neciji klonovi(a ne klovnovi). Nema razloga za stid i sramotu,zaista,samo je lose protumacena.![]()
Mislila sam po broju postova,ne po godinama jer to bi bilo bezveze da se tako gleda!U odnosu na nas, vi ste mnogo stariji po broju postova! :grin:Pipi Langstrumpf:Pa naravno. A i mi nismo bas nesto stari...
Ljub za tetu,ali mladolikuPipi Langstrumpf:Mangupe mali!
Samantha Jouns:Ne znam samo jeste li vi svi novi ovde na forumu ili neciji klonovi...uostalom..ne zanima me
a Beogradjani....to je posebna tema...![]()
Zefirra:....vrhunski ljubavnik....
...moze 5sati da izdrzi misionar![]()
![]()
...a vidis onaj cinovnik je za sat vremena izludi toliko koliko vrhunski ljubavnik nije mogao u celom svom seksualnom stazu![]()
![]()
...kad najasem , nesjasem![]()
...mozda sam zaboravila navodnike...Bad_Wolf:To nije vrhunski ljubavnik - vec dosadni...
difrent from others...:kako ovi ljudi postizu da imaju redovno sex kad po ceo dan sede na forumu i kuckaju?