Зашто у Хрватској и након осуде Готовине по билбордима пише ''Готовина- херој'' ?

Evo gledam Hrt upravo i slusam vesti: Na moru je granicna policija dobila novi patrolni brod i nazvali su ga po nekom talibanu koji je opasan eksplozivom nasrnuo na regularnu vojsku JNa - tadasnje Jugoslavije. Mozes misliti :)

I naravno, prilikom prve plovidbe su se slupali al nisu potonuli, sam papa ih sacuvao :)

To su ljudi koji se ponose sodomom i gomorom tako da su ti plakati decja igra kakva se bolest krije u njihovim umovima. Pa i kako ne bi bili kada i gaće kupuju na kredit :lol:

Готовина је осуђен за ратне злочине.
Добио је 24 године робије.

Проласком кроз Хрватску, не могу рећи да сам се изненадила, али као Српкињи било ми је веома непријатно.
У сваком мањем месту на путу ка Градишци тј. Бањој Луци (кад идете у Хр аутопутем, преко излаза код Шида) стоји билборд са ликом Готовине и натписима ''Волимо те хероју наш'' или једноставно Готовина на билбордима, а сад док сам гуглала видим имају и билборде на којима му честитају рођендан, као и билборде на којима пише ''мисто Анте Готовине''.

Каква је то порука Србима за чија убиства је Готовина осуђен?

Да ли то Хрвати славе убијање цивила Срба и сматрају то херојством јер Готовина је управо и осуђен за удружени злочиначки подухват над Србима цивилима, њиховом имовином и за протеривање Срба цивила?

EU umesto da ih prima u clanstvo trebala bi da im raspali sankcije zbog sirenja i zastite fasizma

Na srecu Hrvata premali su i potpuno beznacajni pa se niko i ne osvrce na njih

More slano, voda mokra :mrgreen: Šalim se, prelijepo je na primorju, pravi raj. Ipak, za neke pliće džepove je Budva recimo preskupa, al ima destinacija koje su sasvim prihvatljive i nekom onako srednjem, pa čak i nižem sloju

Ja sam bio krajem juna na konferenciji u srBskom Herceg Novom :manikir: :mrgreen:
Bilo je pola mašinskog faksa iz Podgorice, nzm dal' znaš nekoga? Elem, mora se priznati Crnogorci su baš lepo organizovali konferenciju :super:

EU umesto da ih prima u clanstvo trebala bi da im raspali sankcije zbog sirenja i zastite fasizma

Na srecu Hrvata premali su i potpuno beznacajni pa se niko i ne osvrce na njih

Pre bih rekao da ih tolerisu ali da su ipak morali da osude gotovinu radi kakve takve ekvivalencije...

Pre bih rekao da ih tolerisu ali da su ipak morali da osude gotovinu radi kakve takve ekvivalencije...

Da, tolerisu ih jer su mali i bez ikakvog ekonomskog, politickog ili bilo kakvog drugog znacaja i uticaja na uzu okolinu ...

Poslusne su sluge i zapad je time zadovoljan

A i Hrvati, jer smeju do mile volje da ispoljavaju svoje ustastvo sta sve vreme i cine

:rtfm: Aj da pogledamo realnu sliku Republike Hrvatske
Mrzanja Srba pocela je 1934 godine.:think::think:
Oni su ubijali Srbe 1941-1945 neprekidno, a nastavili 1991-1995 godine.:think::think:
Koko god ja zeleo da odem u Hrvatsku na more,znam da sam Srbin i da sam nepozeljan tamo pogotovo u Splitu,Zadru,Rijeci..:dontunderstand::dontunderstand:
Znam da nikada nece prestati mrznja prema nama tako da mi trebamo se njih klonimo
NE ZELIM DA SRBI BUDU BUDALE I DA IDU U NJIHOVU LJEPU DANAS PONIZAVAJU A USPUT DA IM PLATIMO!:dash::dash::dash::dash:

Evo gledam Hrt upravo i slusam vesti: Na moru je granicna policija dobila novi patrolni brod i nazvali su ga po nekom talibanu koji je opasan eksplozivom nasrnuo na regularnu vojsku JNa - tadasnje Jugoslavije. Mozes misliti :)

I naravno, prilikom prve plovidbe su se slupali al nisu potonuli, sam papa ih sacuvao :)

To su ljudi koji se ponose sodomom i gomorom tako da su ti plakati decja igra kakva se bolest krije u njihovim umovima. Pa i kako ne bi bili kada i gaće kupuju na kredit :lol:

Srce vuče, a?

Krv nije voda. ;)

Готовина је осуђен за ратне злочине.
Добио је 24 године робије.

Проласком кроз Хрватску, не могу рећи да сам се изненадила, али као Српкињи било ми је веома непријатно.
У сваком мањем месту на путу ка Градишци тј. Бањој Луци (кад идете у Хр аутопутем, преко излаза код Шида) стоји билборд са ликом Готовине и натписима ''Волимо те хероју наш'' или једноставно Готовина на билбордима, а сад док сам гуглала видим имају и билборде на којима му честитају рођендан, као и билборде на којима пише ''мисто Анте Готовине''.

Каква је то порука Србима за чија убиства је Готовина осуђен?

Да ли то Хрвати славе убијање цивила Срба и сматрају то херојством јер Готовина је управо и осуђен за удружени злочиначки подухват над Србима цивилима, њиховом имовином и за протеривање Срба цивила?

Posle 500 postova sumnjam, tačnije nadam se, da neću biti originalan u odgovoru na temu, ali da rizikujem.

To su pisali hrvatski nacionalisti koji su identični srpskim, dakle i motivi, "logika" i pamet su im isti. Njih ne interesuje neka tamo presuda, oni su licemeri. Za taj slučaj ne priznaju Hag, dok za neku drugu presudu se upljuju objašnjavajući ispravnu odluku suda. Kao vi kad ste se kleli u Hag nakon osude Oluje, a uporedo na drugim temama ste "objašnjavali" kako je Haški sud antisrpski i ostale gluparije.

Jednom rečju - trash.

Mislis da tu postoji neka razlika izmedju Hrvatske i Srbije?

Javno je prikazivanje i javna i legalna prodaja obelezja zlocinaca koji
su osudjeni ili onima koji se sudi.

Ja zaista ne vidim tu nikakvu razliku izmedju Srbije i Hrvatske.

Uostalom i forumi su javni mediji tako da ako je ovde dozvoljeno uzdizati u
nebesa Ratka Mladica, ne vidim nikakvu frku sa Gotovinom u Hravtskoj.

posotoji velika razlika koja se vidi u tome da bi ovde bilo konsekvenci, a tamo ih nikada nece biti....jer je kod njih sasvim prirodno da ne postoji kritika takvog ponasanja, jer se nikada nisu distancirali od zlocina jos iz II sv. rata, niti je tada bilo posledica....u toj meri da se moze reci da su nagradjeni...

sa druge starne za nas vazi onaj aforizam : stizu saveznici! molimo vas da sidjete u skolonista...

Pa jadransko more ne spada u topla mora, ali jeste slanije more, oko 38‰. I tako Skydancer odvede nas u oftopičarenje. :mrgreen:

konacno da neko napise istinu....
neki blejaci skoro se vratili iz fuc-n Dubrovnika, kukaju da im je 2 dana padala kisa i da je voda sve vreme bila hladna....e sto mi je zao....ahhahaha

konacno da neko napise istinu....
neki blejaci skoro se vratili iz fuc-n Dubrovnika, kukaju da im je 2 dana padala kisa i da je voda sve vreme bila hladna....e sto mi je zao....ahhahaha
6 месеци им је Јадран као гробље али им то не смета да дођу овде и рекламирају смрдљиве инћуне и беванду за 100е по порцији.

6 месеци им је Јадран као гробље али им то не смета да дођу овде и рекламирају смрдљиве инћуне и беванду за 100е по порцији.

hahah dok je ovaca , bice i vune...
kada vec nisu ustanju da shvate zasto je cetvrt miliona odatle otislo ostavivsi sve sto su imali, neka nauce na svojim glupim labrnjama ...

Niti se srpski "europejci" bune ... Naprotiv. Tuđe gowno im je lepše od bisera.

Back