- Poruka
- 89.949
Zašto u Evropi mrze Trampa i Maska?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato što se bore proitiv?Zbog fašizma verovatno
Koje su to stvari koje oni rade, a sinonim su fašizma?Ne, već zato što ga Baštine, što pitaš
Nasi blokaderi mrze Trampa, protest ispred generalstaba je bio iskjucivo protiv njega.I mi smo Evropa, jel tako?
Znajući da im je Tramp ukinuo USAID, ne čudi me.Nasi blokaderi mrze Trampa, protest ispred generalstaba je bio iskjucivo protiv njega.
Ne znas?Zašto u Evropi mrze Trampa i Maska?
Pitas?I mi smo Evropa, jel tako?
Sve je i krenulo sa njegovom pobedom na izborima, aktivirali su svoje spavace u svim zemljama regiona kao poslednji trzaj.Znajući da im je Tramp ukinuo USAID, ne čudi me.
A s tom ste temom dosadili.Znajući da im je Tramp ukinuo USAID, ne čudi me.
Kako se danas lako postaje fasista i hitlerKoje su to stvari koje oni rade, a sinonim su fašizma?
Sve sto rade.Koje su to stvari koje oni rade, a sinonim su fašizma?
zato što je narcis i populistaZašto u Evropi mrze Trampa i Maska?
Koje su to stvari koje oni rade, a sinonim su fašizma?
Zato što se plaše progresaZašto u Evropi mrze Trampa i Maska?
A klintoni su demokrate?Sve sto rade.
naci pozdrav Ilona Maska nije bio slučajnost
Eu birokratija je napravila lepu kolevku moci gde im se slivaju pare a oni se u njoj ljuskajuZašto u Evropi mrze Trampa i Maska?
Ko o njima govori?A klintoni su demokrate?
Tramp je već bombardovao Hute...na redu je Iran...Tramp je proksi Izraela...Америку често зову 'новим Римом ' .... Пре ће бити да су 'Нови Монголи'
Од ратова који су покретали по свету само су профитирали .. а свет их је следио као идијоти