Plauer1
Aktivan član
- Poruka
- 1.374
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogo lepo rečeno. Razumem ovo za simboliku, ali zašto bi krst štitio vernike? Zar ih već ne štiti od srca izrečena molitva Gospodu? Zar ta iskrena svakodnevna molitva nije dovoljna, nego krst daje dodatnu moć Božjoj pomoći?
samo nosi i ne pitaj mnogo .slusamo pametnijeMnogo lepo rečeno. Razumem ovo za simboliku, ali zašto bi krst štitio vernike? Zar ih već ne štiti od srca izrečena molitva Gospodu? Zar ta iskrena svakodnevna molitva nije dovoljna, nego krst daje dodatnu moć Božjoj pomoći?
Na Zapadu je već davno postavljeno to pitanje i svako ima neko svoje mišljenje. Majke mi nisi poseban, još što si Srbin kao i ja još je gore, ma i da si Balkanc uopšte. Razmišljaj svojom glavom.Ne znam koliko ima smisla nositi bilo kakve simbole. Da je, recimo, gospod Isus pogubljen giljotinom, da li bi nosili giljotinu oko vrata? Ili da je obesen? U to vreme streljan, da li bi nosili pusku oko vrata?
Izvini sto moram da te obavestim ali umiru i ti sto nose krst i sto se mole svako vece.Mnogo lepo rečeno. Razumem ovo za simboliku, ali zašto bi krst štitio vernike? Zar ih već ne štiti od srca izrečena molitva Gospodu? Zar ta iskrena svakodnevna molitva nije dovoljna, nego krst daje dodatnu moć Božjoj pomoći?
Nisam uopste skapirao komentar i poentu, izvini mozda sam glup.Na Zapadu je već davno postavljeno to pitanje i svako ima neko svoje mišljenje. Majke mi nisi poseban, još što si Srbin kao i ja još je gore, ma i da si Balkanc uopšte. Razmišljaj svojom glavom.
Umire svako, ali ne umire svako za vecnost.Izvini sto moram da te obavestim ali umiru i ti sto nose krst i sto se mole svako vece.
dokaz?Umire svako, ali ne umire svako za vecnost.
Nemam dokaze, imam samo veru. Dokazi ne postoje ni za jednu jedinu teoriju kada je u pitanju zivot i nas smisao.dokaz?
Ni jedan jedini predmet te ne moze stititi ako nemas vec boziju zastitu koja je uz tebe nosio ti nesto oko vrata ili ne.Ne treba se sramiti svoje vere, pa tako ni krsta oko vrata. Krst je tu da nas štiti od zla i loših ljudi, a i da pokaže čiji smo? Hristovi.
Има веома занимљивих и уметничких, не само теолошких размишљања. У роману "Мајстор и Маргарита" Булгакова, Воланд (нечастиви) држи главу Берлиоза (није композитор) и каже јој (парафразирам) - "Ти за живота ниси веровао у загробни живот. Свакоме према његовом веровању. Ти одлазиш у ништавило."Umire svako, ali ne umire svako za vecnost.
Krst oko vrata mi je ono ,,obilježi se,,!Mnogo lepo rečeno. Razumem ovo za simboliku, ali zašto bi krst štitio vernike? Zar ih već ne štiti od srca izrečena molitva Gospodu? Zar ta iskrena svakodnevna molitva nije dovoljna, nego krst daje dodatnu moć Božjoj pomoći?
jesi li pitala tog sa brojanicom sta misli o tebiKrst oko vrata mi je ono ,,obilježi se,,!
Krst i nekako tolerišem, ali kada vidim brojanicu na muškoj ruci, krajjj!
Ne može takav ni ući u moj prostor, a kamo li da mu se obratim.jesi li pitala tog sa brojanicom sta misli o tebi
Ja sam dobar čovjek. Ispravno ljudsko biće. Ne treba meni ništa da visi oko vrata. I bez toga znam šta je ispravno i ljudski.verovatno taj prostor za takvog vernog coveka i nije za ulazenje
Napisala samu jednu rečenicu. Svoje mišljenje.sta trazis onda ne religijskom forumu?
Gde je taj biserNapisala samu jednu rečenicu. Svoje mišljenje.