Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 84.583
Videla šta je Penthouse i kakva je to tamo iebačina zapravoTako i Jelena Đoković iz svog penthausa iz Njujorka deli savete kako ljudi ne treba da jure zapadne vrednosti![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Videla šta je Penthouse i kakva je to tamo iebačina zapravoTako i Jelena Đoković iz svog penthausa iz Njujorka deli savete kako ljudi ne treba da jure zapadne vrednosti![]()
Krmivoje nije sigurno...Mozda su to posebna jaja iz Jajinaca sa farme Vucic.
Ne sme čovek ovde da iznese mišljenje od mrsimuda sa grdjim djonom od obraza od svih koje oni kao "prozivaju"Докле више ова оркестрирана пропаганда против овог дивног и честитог човека, Господин Момировића?
dva su zabava za sirotinju, oni solventniji vole 3Čini mi se da je rekao kako su dovoljna 2 jajeta.
Imam 130Kg manje više zavisi od godišnjeg dobadva su zabava za sirotinju, oni solventniji vole 3![]()
Jadan li je otac ciji je ovo sin.Докле више ова оркестрирана пропаганда против овог дивног и честитог човека, Господин Момировића?
Ма глупост тешка. Па није он рекао да народ у Србији мора да једе два јаја за доручак, него је рекао да је то довољно за један нормалан оброк.Ne sme čovek ovde da iznese mišljenje od mrsimuda sa grdjim djonom od obraza od svih koje oni kao "prozivaju"
Brate mili, imam par koleginica, sitne gradje, koje se bukvalno prejedu sa "mini plazmom"
Ljubomoran jesam jer troše mnogo manje novca na hranu.
Ти то нешто о себи?Jadan li je otac ciji je ovo sin.
NE KRADI MOJE FORE!Jadan li je otac ciji je ovo sin.
Kažem im ja neće da verujuТо је јефтино. Има и за 1000 дин. само треба да се потрудите.
pa realno je da ne psotoji ni jaje za 11 dinara kako pricaPa znam prijatelju ali i sam si rekao da je u drugim restoranima puno skuplje i gledam stvari realno onako kako jesu.. ja da imam neki restoran tamo bilo bi veruj mi puno skuplja od toga
Toma je rekao da su dva jajeta 22 dinara. Nije rekao da su tri jajeta 33 dinara. To je tendenciozna i zlonamerna izmišljotina!
Nisam baš upućen za cene , ali samo realno ako može , ne podržavam ni jednu drugu opciju osim istine..pa realno je da ne psotoji ni jaje za 11 dinara kako prica
ili puding kako je isto rekao.
Idi begaj.. Tu kukaju a u bg u bastama i kaficima nema ebeni mali expreso bez 300 dindziNe bih da branim nikog ali 690 RSD za omlet u hotelu je BOLJA CENA - ima i za 1000 kod drugih
Meni na Youtube Barak Obama prosi za Demokratsku kampanju
"Kamala is on
Tim is on
I am (Obama) on"
Pa onda gde da se uplati za Američke Demokrate![]()
Ma pusti dlugomirapa realno je da ne psotoji ni jaje za 11 dinara kako prica
ili puding kako je isto rekao.
Kere laju karavani prolazeНапади на Уваженог Министра Момировића су одраз политичке немоћи опозиције!