- Poruka
- 122.543
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo je regularna cena po restoranima
ja njega znadem!
Toma je rekao da su dva jajeta 22 dinara. Nije rekao da su tri jajeta 33 dinara. To je tendenciozna i zlonamerna izmišljotina!
negujemo decu u sebiKao deca se ponašate..
Da da razumem, a možda i ne razumem, zato što ova tvoja objava može da bude prilično neprimerena, a isto tako može da znači svašta, zavisi u kojem kontekstu se gleda.. na čega si tačno mislio?negujemo decu u sebi
na to da u restoranu prodaje 690 dinara ono sta kosta 33 dinaraDa da razumem, a možda i ne razumem, zato što ova tvoja objava može da bude prilično neprimerena, a isto tako može da znači svašta, zavisi u kojem kontekstu se gleda.. na čega si tačno mislio?
Pa recimo zato što to jaje u restoranu ne pečeš ti nego ga peče neko drugi i zato što ta mast na kojoj se peče isto nešto košta tiganj u kom se peče šporet isto tako nije džabe i porez državi košta i lokacija objekta stol stolice na kom sediš u restoranu košta struja košta.. recimo da je zbog toga šta misliš?na to da u restoranu prodaje 690 dinara ono sta kosta 33 dinara
zasto je jaje toliko skupo kod njega?
svejedno to je profit od uzasno puno para.Pa recimo zato što to jaje u restoranu ne pečeš ti nego ga peče neko drugi i zato što ta mast na kojoj se peče isto nešto košta tiganj u kom se peče šporet isto tako nije džabe i porez državi košta i lokacija objekta stol stolice na kom sediš u restoranu košta struja košta.. recimo da je zbog toga šta misliš?
Pa znam prijatelju ali i sam si rekao da je u drugim restoranima puno skuplje i gledam stvari realno onako kako jesu.. ja da imam neki restoran tamo bilo bi veruj mi puno skuplja od togasvejedno to je profit od uzasno puno para.
i sa 300 din bi imao zaradu.
Prijatelju ako si video da sam pragmatičan dakle moj neki razgovor bi trebali biti zasnovani samo na realnim činjenicama, zamolio bih te da ne pričaš gluposti, opet kažem ne branim nikoga gledam stvari onako kako jesu, i pitam te zbog nastavka konverzacije gde je ta farma?Mozda su to posebna jaja iz Jajinaca sa farme Vucic.
Докле више ова оркестрирана пропаганда против овог дивног и честитог човека, Господин Момировића?
a kuvari i konobari,i njih placas nema pojma TabPa recimo zato što to jaje u restoranu ne pečeš ti nego ga peče neko drugi i zato što ta mast na kojoj se peče isto nešto košta tiganj u kom se peče šporet isto tako nije džabe i porez državi košta i lokacija objekta stol stolice na kom sediš u restoranu košta struja košta.. recimo da je zbog toga šta misliš?