VisionOfDisorder
Poznat
- Poruka
- 9.013
LPhoklica:a ko je to?VisionOfDisorder:kad ih vidim na ulici sa Dummy Burger majcama...ops: :wink:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LPhoklica:a ko je to?VisionOfDisorder:kad ih vidim na ulici sa Dummy Burger majcama...ops: :wink:
Moon Child:karleusa je vidjena u metalikinoj majici, sto ne bi i britni navukla ovo?![]()
wild_child:Lucky girl:Mystica_lady:Ne kapiram zasto u neke muzicke teme upadaju ljudi koji ne slusaju tu muziku koja je uzeta za temu sa vrlo neumesnim komentarima?
Mislim da je dovoljno mrznje na ovoj planeti.
ako se nekome ne dopada odredjena vrsta muzike vrlo je primitivno i nezrelo da se bacaju razne prozivke.
ipak je to samo stvar ukusa.
Svako ima svoj ukus a o tome se ne raspravlja.
ako neko slusa neku vrstu muzike,njegovo opredeljenje se nece promeniti ukoliko ga neko isproziva.cak to pogorsava stvari.
Ipak smatram da postoje mnogo prioritetnije stvari od svadje sa "razlicitim" ljudima.
i zar vam nije muka od tih "razlika":verskih,polnih........mnogih..
dakle...?
Hahahaha..Izvni,ali malo mi je smesno.Ti si prva upala na temu o Britney,pljuvala je,vredjala i govorila kako sam metal treba da se slusa i kako je pop najgori,a sad tu nesto pricas...Izvini,ali smesno je...
Uze mi rec iz usta Lucky![]()
Vrati je odmah![]()
![]()
Moon Child:karleusa je vidjena u metalikinoj majici, sto ne bi i britni navukla ovo?![]()
Moon Child:karleusa je vidjena u metalikinoj majici...
LPhoklica:Moon Child:karleusa je vidjena u metalikinoj majici...
Više ni obrvu ne podignem kada je vidim....
i ta krajnost dolazi u obzirVisionOfDisorder:LPhoklica:Moon Child:karleusa je vidjena u metalikinoj majici...
Više ni obrvu ne podignem kada je vidim....
Mozda bih mogao da dignem motku... palicu... neshto tako.
To ti je kao nacionalizam samo u muzici , posto vidis da mrze srbi one koji nisu srbi iz dna duse a neznaju ni zasto vajda zato sto je hrvat,musliman,ne znam jevrein i tako dalje . A tako i hrvat isto tako kao sto sam naveo onda tako ima muzickog nacionalizma eto to je odgovorMystica_lady:Ne kapiram zasto u neke muzicke teme upadaju ljudi koji ne slusaju tu muziku koja je uzeta za temu sa vrlo neumesnim komentarima?
Mislim da je dovoljno mrznje na ovoj planeti.
ako se nekome ne dopada odredjena vrsta muzike vrlo je primitivno i nezrelo da se bacaju razne prozivke.
ipak je to samo stvar ukusa.
Svako ima svoj ukus a o tome se ne raspravlja.
ako neko slusa neku vrstu muzike,njegovo opredeljenje se nece promeniti ukoliko ga neko isproziva.cak to pogorsava stvari.
Ipak smatram da postoje mnogo prioritetnije stvari od svadje sa "razlicitim" ljudima.
i zar vam nije muka od tih "razlika":verskih,polnih........mnogih..
dakle...?
Majesty Of The Nightsky:Dimmu Borgir,da jesu grupa i Norvezani su inace.
Mislim da nisu "kreteni udareni u glavu".Menjali su se vremenom i sada prave drugaciju muziku nego pre.Ostali su blackeri,ali sada se osecaju razne primese drugih pravaca.
Odlicno uradjen omot za album Spiritual Black Dimensions!
Majesty Of The Nightsky:Ne necu da se naljutim.Bitno je da me nisi pokopala/o.Opet ponavljam sloboda misljenja i pravo na sopstveni ukus,a znas da o tome ne vredi raspravljati.![]()
![]()