BG Korto Malteze
Primećen član
- Poruka
- 723
Botovi slikajte svoje karte za metro, ako hocete i gornje parce hleba!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam naveo u prethodnom postu da je "Putnik" deleci tako visoke plate pojeo sam sebe posto je vec nakon 2-3 godine bio zreo za likvidaciju ali se nekako odrzao jos neko vreme i na kraju prodat privatniku koji je otpustio dve trecine zaposlenih, to je takodje bio rezultat markovicevih reformi.Tako je
Nekoga jeste zakačila ta ''dobra plata'' ali je to trajalo samo 6 meseci,u Julu 90-e je dinar ipak devalvirao na 9:1 a na ulici ga cenili 12
Osim toga svi zaboravljaju da je litar benzina bio skoro 2 DEM a kilo banana 4 DEM
Ako je bilo nerealno i reforme su bile lose. Danas jos uvek neki velicaju Markovica i njegovo vreme bez da malo razmisle.kratko je to trajalo, ali su plate bile daleko veće u svim granama...u suštini, to je sve bilo nerealno...u to vreme sam radio preko omladinske zadruge...privreda i društo Jugoslavije, bilo je u bankrotu
Toliko se pitaju da zapad ni sankcije nije smeo da im uvede sve dok oni sami nisu to trazili.У смислу да се сад Руси много више питају него тада.
Više vuce na croatishen stokuNovi Sad: Ustaškim obeležjem oskrnavljen mural Balaševiću
Serbishen stoka.
Beograd -- Radikali su 1. februara u parlamentu, bez znanja nadležnih, ugostili čelnika pokreta "Ruski obraz” i vođu italijanske neofašističke stranke "Forca nuova”.Više vuce na croatishen stoku
Ako je bilo nerealno i reforme su bile lose. Danas jos uvek neki velicaju Markovica i njegovo vreme bez da malo razmisle.
Guglaj .Pogledaj svoj post pod brojem 29 gde si napisao "Takav model pozajmljivanja je imala Grcka i na kraju propala" Uopste ne mislim da je Grcka propala i nije nikom nista dala kao sto si napisao u sledecem postu vec prodala deo luke Pirej Kinezima a oni nisu njeni kreditori.
Toliko dobro da izgaze jedni druge prilikom vakcinacije na Ušću,jer je neko obećao vaučere za one koji se prvi vakcinišuZato što narod dobro živi, i svaka kuća ima po par kolica...![]()
ustao si kasno pa se sad siliš...Toliko dobro da izgaze jedni druge prilikom vakcinacije na Ušću,jer je neko obećao vaučere za one koji se prvi vakcinišu
Da upravo tako.Neđutim.Politika primanja migranata i kolebanje oko KiM će mu doći glave.Svi naši neprijatelji ga mrze kao nikog do sada, kao i ovi unutrašnji drugosrbijanci...
Sama ta činjenica je svakom sa zdravim razumom dovoljna da zna da radi nešto od Srbije...
Rusija dolazi.Sad kada rusija i konačno odlazi sa svetske pozornice, za očekivati je i promenu režima u njihovoj smradnoj guberniji bez bedža 2022.
Ne znam za Srbe ali Hrvati imaju očajna zubala.Oni malo bliže Srbiji idu tamo da popravljaju zube.Samo 8,5 odsto građana Srbije ima sve zube
Samo 8,5 odsto građana ima sve zube, a polovina ih uopšte ne pere redovno - to su podaci koji zabrinjavaju i ukazuju na to da se u Srbiji ne vodi dovoljno računa o oralnoj higijeni.
Povodom Nedelje zdravlja usta i zuba stomatolog Nikola Bosanac je, gostujući u jutarnjem programu televizije Nova S „Probudi se“, ukazao na značaj prevencije, redovnog pranja zuba i odlaska kod stomatologa dva puta godišnje.
On je istakao da su alarmantni podaci koji ukazuju na nebrigu o oralnoj higijeni nepromenjeni poslednjih 15 godina. Dodaje da se zubara setimo u poodmakloj životnoj dobi, kada krezubost uzme maha.
Problem je i u tome što, smatra stomatolog, u državnom sistemu nisu dostupne sve usluge.
„Privatna praksa pruža širi dijapazon usluga. Državno zdravstvo, na primer, ne nudi usluge inplantologije“, kaže Bosanac.
On je podsetio i na neka pravila kojih bi se trebalo pridržavati.
„Dva puta godišnje treba ići na obavezne kontrole. Prevencija je najbitnija. Dva puta dnevmo obavezno pravnje zuba, uz meke četkice za zube i konac. Bitna je i Idealno bi bilo da se posle svakog obroka operu zubi. Slatkiše konzumirati minimalno, izbegavati gazirano“, savetuje stomatolog.
Bosanac ističe da loša oralna higijena može dovesti do oboljenja i na drugim organima, odnosno da nisu ugroženi samo zubi.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znam da znas Hrvatu. Kako je inace u lijepoj tvojoj?Ne znam za Srbe ali Hrvati imaju očajna zubala.Oni malo bliže Srbiji idu tamo da popravljaju zube.
Kakvi su tvoji zubi?Slikaj ih.
Trudimo se.Znam da znas Hrvatu. Kako je inace u lijepoj tvojoj?
Migranti su u prolazu...A kiM niko nikad neće priznati...ko lud da izvubi glavu..Da upravo tako.Neđutim.Politika primanja migranata i kolebanje oko KiM će mu doći glave.
Došla odavno, i više ne odlazi...Rusija dolazi.