sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Nego su se udale. Da su me volele one bi se nadale da cu se predomisliti. Jel tako?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To i ja kazem.. Ja mislim da zene nikog ne vole osim sebepa nisu te volele..
koje ci godite? oces da se igrlamo?Nego su se udale. Da su me volele one bi se nadale da cu se predomisliti. Jel tako?
Ma ko znakoje ci godite? oces da se igrlamo?
Kako su se zvale te devojke?
koliko je dana trajala najduza veza?Ma ko zna
ima jaku cica macu nemoj takoa pazi gadzbi što je pokidan....primetio sam da on ima trodnevne ofanzive
Nego su se udale. Da su me volele one bi se nadale da cu se predomisliti. Jel tako?
m jok sve one nadju utehe u papucarima da ne pate za namaNego su se udale. Da su me volele one bi se nadale da cu se predomisliti. Jel tako?
vau frajeru..m jok sve one nadju utehe u papucarima da ne pate za nama
I tu ima jako puno istine, i onda gledaju kako da nam se uvuku ponovo u krevet dok slapar kuva rucakm jok sve one nadju utehe u papucarima da ne pate za nama
Da sam na tvom mestu kupio bi najskuplje slape.I tu ima jako puno istine, i onda gledaju kako da nam se uvuku ponovo u krevet dok slapar kuva rucak
Možda te nisu volele,možda nisu htele da čekaju na tebe dok ti ne iztorbaš pola ženskog dela planete k'o što se pričaš... itd.Hoću da kažem, da je prošlost tu nebitna i to "ŠBBKBB" - šta bi bilo kad bi bilo!"Pičiš" dalje!Nego su se udale. Da su me volele one bi se nadale da cu se predomisliti. Jel tako?