Zasto svako mislis za svoju curu da ga ne vara

Ponekad se i slazem.......nema vernih,cak i one realno verne,su neverne u mislima,i cim dodje dobra prilika,a vremenom dodje,desice se.........ali fakat je tako,svi muskarci misle da njihove zene i devojke njih ne varaju.......pitam se onda a koje su te sto varaju?gde zive one?:manikir:
Pa sad, ima onih koji to ne praktikuju. Ali ima i dosta onih koji jednostavno uvek stavljaju sebe ispred drugih. Meni recimo nisu zanimljiva varanja cisto sexa radi, vec varanja koja ukljucuju i neke emocije (one lake zaljubljenosti, koje znaju da rasplamsaju strasti pri veselom sexu ili ...). Nesto kao fino vece uz neki laki obrok, tezak alkohol, neku svecu cisto ako treba da se potpali nesto sa zavrsnicom koja je jednostavno zivotinjski sex. Nekada je taj mix blago receno sjajan.

Poslednja izmena:
moze biti tehnicki verna, ako je ruzna, neuroticna, uplasena, od sredine(ili situacije) kontrolisana(deca, novac, religija, roditelji i sl.), stara-propala...
moze biti relativno kratkotrajno verna(od nekoliko nedelja do nekoliko godina-u ekstremnim slucajevima, obicno nekoliko meseci). ova vernost postoji sve dok zena u vezi ostvaruje neku svoju ljubavno-seksualnu fantaziju. kada je prodje ta emotivna masturbacija(obicno za nekoliko meseci), onda vara...
istinska, dozivotna vernost ne postoji.
znaci, moguca je da ne vara ako su joj veze relativno kratke i ogranicenog veka trajanja, sto bi znacilo da neki mali procenat devojaka moze i da ne vara, ali zato svaka zena u braku mora da vara.

Pa sad, ima onih koji to ne praktikuju. Ali ima i dosta onih koji jednostavno uvek stavljaju sebe ispred drugih. Meni recimo nisu zanimljiva varanja cisto sexa radi, vec varanja koja ukljucuju i neke emocije (one lake zaljubljenosti, koje znaju da rasplamsaju strasti pri veselom sexu ili ...). Nesto kao fino vece uz neki laki obrok, tezak alkohol, neku svecu cisto ako treba da se potpali nesto sa zavrsnicom koja je jednostavno zivotinjski sex. Nekada je taj mix blago receno sjajan.

Dobro Zak,cak i da se slozim s tim...........opet je to varanje zar ne?Koje ima tendenciju stalnog ponavljanja ,jer je bilo tako dobro............i onda smo opet na pocetku.......:manikir:

Da, ova tvoja tvrdnja bi bila tačna samo ako bi se zahebavali...niko ne želi neku mandaru pored sebe (bez obzira na pol) koja samo čeka priliku kad će da bude sa nekim drugim.

istina.... moja bivsa koja je iz sm, i retko smo se vidjali, ali smo se mnogo voleli, nije me varala... tek pri kraju veze, ona je pocela da svrlja... ili je bar meni tako rekla:(

Back