- Poruka
- 89.956
Većina arheologa su žene zbog njihove prirodne sposobnosti da kopaju po prošlosti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko zna šta će nađeStrahovi te more![]()
Pogledajte prilog 1725467
Većina arheologa su žene zbog njihove prirodne sposobnosti da kopaju po prošlosti![]()
To je kao i s kuvanjem, možda su najbrojnije ali su muškarci najboljiPogledajte prilog 1725467
Većina arheologa su žene zbog njihove prirodne sposobnosti da kopaju po prošlosti![]()
ja bi reko da je to zbog baga u mozgu koji ih je lisio analiticke studioznosti unixa koja je nadomestena prostom bejzik rutinom stalnim vracanjem na jednu liniju koda koja je obicno u petlji jer ne vodi nikudIpak bih umesto reči ability stavila reč "talent"due to their natural talent to dig up...
![]()
muskarci su uvijek najbolji u svemuTo je kao i s kuvanjem, možda su najbrojnije ali su muškarci najbolji
![]()
To treba drugi da kažu o njimamuskarci su uvijek najbolji u svemu
Zene su ljubomorne i nece da priznaju.To treba drugi da kažu o njima
(a ne kažu)
Nije istina.Zene su ljubomorne i nece da priznaju.
Kao nije, veliko zlopamtilo isto,kad jednom pogrijesis pamte cijelog zivota ili se posvadjas ,ljubomorne ne samo na muskarce nego i na druge zene.Nije istina.
Ni to nije istinaKao nije, veliko zlopamtilo isto,kad jednom pogrijesis pamte cijelog zivota ili se posvadjas ,ljubomorne ne samo na muskarce nego i na druge zene.
Bila sam ironičnamuskarci su uvijek najbolji u svemu
Eto sad ironicna ,zar je toliko tesko priznati ako je neko bolji.Bila sam ironična
Sa sve slikom izmišljenog lika![]()
muskarci su uvijek najbolji u svemu
Zene su ljubomorne i nece da priznaju.
Hteo si reći , go to u return.ja bi reko da je to zbog baga u mozgu koji ih je lisio analiticke studioznosti unixa koja je nadomestena prostom bejzik rutinom stalnim vracanjem na jednu liniju koda koja je obicno u petlji jer ne vodi nikud![]()
I da se ne šali, nema vezeDa li se ovo salis?
NijeEto sad ironicna ,zar je toliko tesko priznati ako je neko bolji.![]()