Zašto mladi beže iz Srbije

Smeta li vam što su pojedini studenti budući strani državljani, ako podržavate njihov pokret?

• Nimalo

glasova: 11 64,7%
  • Ne znam šta da mislim

glasova: 1 5,9%
  • I ja živim u inostranstvu, pa?

glasova: 3 17,6%
  • Ne podržavam ih

glasova: 2 11,8%

• Ukupno glasova
    17

Schrodinger

Elita
Banovan
Poruka
17.032
Zato što ti koji se bave politikom odavno znaju da neće ni biti građani Srbije, nego raznih drugih zemalja, bez obzira na razvoj situacije ovde. Dakle glasanjem za njih vi u stvari glasate za buduće Engleze, Nemce, Amere, Australijance, Hrvate... možda 1/5 namerava da ostane u Srbiji.

• Haha
Reactions: 903
Зато што су дали Генералштаб за зидање коцкарница и хотела.

Зато што због њих Шиптари са 3 % гласова држе 4 српске општине на северу,

зато што су они дали таблице, дипломе, газиводе, матичне књиге, све, све, све привременим институцијама у Приштини.

Zato što ti koji se bave politikom odavno znaju da neće ni biti građani Srbije, nego raznih drugih zemalja, bez obzira na razvoj situacije ovde. Dakle glasanjem za njih vi u stvari glasate za buduće Engleze, Nemce, Amere, Australijance, Hrvate... možda 1/5 namerava da ostane u Srbiji.
Ako su studenti izdajnici zato što bježe iz Srbije, onda je najveći izdajnik tko god je ovu državu doveo do toga da je odlazak jedina racionalna životna odluka.

U tvojoj verziji svijeta tko želi normalnu plaću je izdajnik, tko želi pravnu državu je strani agent, tko želi da mu liječnik ne pobjegne u Njemačku je NATO plaćenik a tko želi ostati u Srbiji, taj je već na listi za provjeru, jer očito nešto mulja

A najbolji dio je ovo da glasate za buduće Engleze, Nijemce, Amere…
Da, točno. Jer ti isti studenti vrlo brzo postanu Englezi, Nijemci i Amerikanci, a samo sendvičari ostanu vječno Srbi 🤣

Ako želiš znati tko su pravi izdajnici, pogledaj one zbog kojih je studiranje u Srbiji priprema za odlazak, a ne za život.
I sad uz sve to, zamisli još da ste EU.. misliš da bi itko ostao osim ćacija?

Back