Podilaze narodu.
U reali se ne psuje toliko.
Niti su ljudi tako vispreni, dovitljivi, opasni
U reali se ne psuje toliko.
Niti su ljudi tako vispreni, dovitljivi, opasni
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I da dodam: kada je tekst dosadan, ili kada glumci ne mogu da odglume nešto, regitelj sugeriše da se glumci deru, svađaju...Зато што сценаристи и глумци немају талента, па потежу јефтине ефекте. Псовке легендарног Зорана Радмиловића или Љубе Тадића и касније Драгана Јовановића и других значајних су остале и за будуће генерације зато што су биле потпуно у функцији улоге.
Исто је и са сексуалним сценама. Неке се памте као уметничка достигнућа, а сада су многе само проста вулгаризација.
Alal vera!Нисам гледао Сабљу али псовке у кинематографији не подносим. Псовачи у реалном животу од мене немају поштовање.
Od kad nisam čula taj divan izraz: "geak"!Ja mislim da je Srbija na putu USA, postace jako slicne po tom geak mentalitetu....iskljucicemo srednji i visi stalez u USA i u Srbiji , samo sto u Srbiji cine zanemariv broj...
Kizo, kaži mi jedan film gde se to dogodilo...Za vreme SFRJ mislim da nije bilo flimskog ostvarenja, a da u njemu nije bila upucena psovka prema Bogu ili necemu sto ima veze s religijom.
I kako je onda Srbija na putu da postane USA ako je u Srbiji i danas a pogotovo juce srednji i visi "stalez" daleko manje zastupljen u % u ukupnom stanovnistvu? Srbija (Balkan) je odavno bila u tom geak mentalitetu, moje secanje doseze do '70-tih godina pa se secam kako je bilo na buvljaku u Zemunu, na Zelenom vencu, na stadionu CZ, kako je bilo u bioskopu 20.oktobar - a secam se i Najlona u NS ili voza Beograd-Split te aviona Beograd-Dubrovnik a bogami tek JNA ti otvori oci pa vidis sa kakvim sve ljudima zivismo u SFRJ. USA je uvek bila Filadelfija ( tako se nekad govorilo u SFRJ za pojam "vauuu") za SFRJ/Srbiju ma sta ti mastao.Ja mislim da je Srbija na putu USA, postace jako slicne po tom geak mentalitetu....iskljucicemo srednji i visi stalez u USA i u Srbiji , samo sto u Srbiji cine zanemariv broj...
Aha, kada Zoran Radmilovic psuje onda je to umetnicki a kada psuje (ko? Kicic ili Trifunovic recimo) onda je to jeftin efekat.Зато што сценаристи и глумци немају талента, па потежу јефтине ефекте. Псовке легендарног Зорана Радмиловића или Љубе Тадића и касније Драгана Јовановића и других значајних су остале и за будуће генерације зато што су биле потпуно у функцији улоге.
Исто је и са сексуалним сценама. Неке се памте као уметничка достигнућа, а сада су многе само проста вулгаризација.
Videli od Amerikanaca i BritanacaZašto su srpski filmovi i serije prepuni psovki? Zadnji slučaj je serija "Sablja" koja je prepuna njih, čak i premijer Zoran Đinđiđ psuje u njoj. Zašto je kultura zakazala u srpskoj kinematografiji?
Amerikanci, a pogotovo Britanci nemaju ni priblizan asortiman psovki kao sto imaju narodi jugoistocne Evrope, mi smo psovali pre nego sto je nastala Amerika, tako da to vecito vadjenje na SAD i Britaniju je postalo tragikomicno, Britanci su krivi i sto se bacaju sporeti u reke i sto se psuje i sto ljudi ne idu kod zubara.Videli od Amerikanaca i Britanaca
Nemas pojma.psuju veoma mnogo.jel si bio u Americi ili Britaniji?Amerikanci, a pogotovo Britanci nemaju ni priblizan asortiman psovki kao sto imaju narodi jugoistocne Evrope, mi smo psovali pre nego sto je nastala Amerika, tako da to vecito vadjenje na SAD i Britaniju je postalo tragikomicno, Britanci su krivi i sto se bacaju sporeti u reke i sto se psuje i sto ljudi ne idu kod zubara.
Da niko ne psuje ne bi se prikazivale psovke na filmu, da niko nije korumpiran ne bi bilo korupcije u drzavi, da niko ne gleda Farmu na tv-u ne bi se prikazivala.
A to sto ste vi na ovoj temi osetljive dusice, to je vec treca stvar, a kladim se da i vecina vas psuje kao na takmicenju.
Moj predlog vam je da prihvatite realnost i da onda ako vam nesto bas msmeta onda pokusate da uticete na to, kukuletanje po forumu je jadno i ne donosi rezultate, ispraznite se i onda sve po starom, bolje pisite peticiju ili tako nesto.
Zivim u Britaniji.Nemas pojma.psuju veoma mnogo.jel si bio u Americi ili Britaniji?
Kao sto ja zivim u IndonezijiZivim u Britaniji.
Zasto bih izmisljao gde zivim? Zivim u UK od '99, pise mi i na profilu.Kao sto ja zivim u Indoneziji