naterasi
Buduća legenda
- Poruka
- 28.796
dakle, mi, srbi, uglavnom smo siomasni a zasto se ne bunimo protiv pljacke naseg divnog naroda?
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo nismo imali srece
Srbi i jesu poseban narod !!!!Srbi su samo narod koji je nadmen,volim srbiju ali tako je kod srba,misle da su posebni,svaki narod je poseban na svoj nacin.I dosta o srbima.srbi divni ljudi ali nemojte previse.Serbia respect ubber alez
Такав смо народ, гласаћемо увек за исте иако знамо да су лопови и неспособњаковићи. ОД 90-их на овамо увек исте њушке ротирају на политичкој сцени, који ништа добро нису донели овом народу.dakle, mi, srbi, uglavnom smo siomasni a zasto se ne bunimo protiv pljacke naseg divnog naroda?
dakle, mi, srbi, uglavnom smo siomasni a zasto se ne bunimo protiv pljacke naseg divnog naroda?
i te kaakoJeli može susjed da napišem svoje viđenje?![]()
Србин је Србину вук.
E da, a usput smo mnogo zavidni, getoizirani i podeljeni u nase male feude, i gledamo one iz drugog feuda mrko, na primer, Vojvodjani vide ove juzno od dve reke kao divljake, ovi juzno od dve reke vide Vojvodjane kao secesioniste, Beogradjani vide ove iz unutrasnjosti kao ljudozdere a ovi iz unutrasnjosti vide 1 Beogradjane kao peechkice, 2 Sumadinci mrze Vlahe i vide ih kao neke magijase, 3 ostatak Srbije se generalno gnusa Juga i zamisljaju ih kao prljave i sa akcentom, a i na Jugu ovi iz Nisa vide ove iz Leskovca i Vranja i Prokuplja kao seljobere, 4 Cacak i Uzice se mrze i vide onaj drugi grad kao rupu, Srbi od Zlatibora pa na dole mrze Bosnjake i obrnuto. I to nije samo materijal za viceve, to je stvarno.
Ja ne delim nijedan od ovih bolesnih pogleda, ali navodim samo neke od razloga zasto je 7 miliona ljudi (pola Moskve, trecina Njujorka, cetvrtina Sangaja) naslo da se gnusa jedni od drugih. Ej, 7 miliona ljudi puno tako bolesnih predrasuda.
hvala, jesam jer jedini imam objektivnu sliku nas i zelim da je promenim i tako unapredim nas narodNaterasi je najveci Srbin
Srbi i jesu poseban narod !!!!Govorim o pravim, a ne o nabedjenim Srbima.
![]()
dakle srbi jel mi to seebe ne volimo?
Ne suvise ste tuzni,a ja vas volim