Zašto su Rusi bili protiv

Kira Kirić-Gligorijević, mudra glava koja je iznedrila ono čuveno: Slaba Srbija - “jaka” Jugoslavija. Konfederaciji koja je bila neodrživija od neodrźivog je slomljena kičma slabljenjem Srbije - to je jedini razlog za tzv “Autonomne Pokrajine”. Ako nekom treba autonomija u Srbiji to su Mađari i Slovaci. Slovaci su nam prijatelji oduvek, a Mađari primer da umemo i da od nedobrovoljnog neprijatelja napravimo prijatelja, a ne samo sakupljamo neprijatelje.

Novi sad i Subotica nisu dužni da izdržavaju pljačkaše na četiri-pet nivoa, od mesne zajednice pa naviše. U Americi ima samopostavljenih lopova do tri nivoa. Kad se ima više nivoa vlasti, bar po dva služe da oporezuju podanstvo da bi sami sebi isplaćivali platu.

Pogledajte prilog 1251726
Покрајине су истовремени пројекти са ДругоСрбијанци а.

Тада 1972, су се звали леви либерали

@Cosmopolite ovde sam baš ispratio tok dešavanja i mogu reći da si čist trol. Mislim da si sam svestan da ovo što govoriš nema ni argumenata, a ni logike. Deluje da samo namerno pokušavaš da zezaš ljude, ali su ljudi ovde pametni, pa ispadaš jako smešan. Gospodin Observer se sve vreme jako smeje dok ti piše kada vidi koliko sam sebe ukopavaš. Čovek ti je samo argumente pružio, a ti na te argumente reaguješ kao da nemaš oči, a možda samo nisi pismen pa ne znaš da čitaš, ko zna.

@Cosmopolite ovde sam baš ispratio tok dešavanja i mogu reći da si čist trol. Mislim da si sam svestan da ovo što govoriš nema ni argumenata, a ni logike. Deluje da samo namerno pokušavaš da zezaš ljude, ali su ljudi ovde pametni, pa ispadaš jako smešan. Gospodin Observer se sve vreme jako smeje dok ti piše kada vidi koliko sam sebe ukopavaš. Čovek ti je samo argumente pružio, a ti na te argumente reaguješ kao da nemaš oči, a možda samo nisi pismen pa ne znaš da čitaš, ko zna.
Nisam ja tema sumanuti putinofile.
Fokusiraj se na ono šta je tema.
Rusija sada zaslužuje sankcije od Srbije , da im vratimo samo ...takva su vremena.

Back