Prilično vas (Ribe) privlači alkohol i može biti "bez dna", stoga treba izbegavati previše alkohola. Takođe izbegavati masnu i slanu hranu, kao i hranu sa kvascem
Mislim-da se udari briga na veselje-kao Ribe/Blizanac sa brojnim jakim ličnim planetama u Ovnu, nisam neko ko pije u bilo koje doba dana/noći, svaki dan i sl.; Nemam tremore i krize, normalno i sa entuzijazmom obavljam (još uvek, je l' te, a i do daljnjeg ako poradim na ovom pitanju) sve svoje životne i društvene funkcije, ali se alkoholu prilično radujem. Zato mislim da imam realan problem sa alkoholizmom.
Moram priznati da mi je ranije, u izlascima sa drugaricama, alkohol u malim količinama pomagao da podnesem gužvu i da čak budem razdragana u tom metežu i buci. Da, bilo mi je lepo slušati muziku, ali nisam bila ni tad, kao što nisam sad-osoba za velike gužve. Nije bilo poželjno razlikovati se... a da bi se istost postigla, popila bih koji Cherry brandy ili Baylis;
Sad mi je alkohol prosto ekvivalent dobroj zabavi.
Završnica radne nedelje uz piće mi se čini odličnom idejom.
Prema mernim jedinicama preporučenog i bezbednog unosa alkohola... zapravo ne prelazim u kritičnu količinu, ali sam se ipak zabrinula i želim da primenjujem od sad neke vidove detoksikacije, kao i da radim na tome da prestanem da smatram da je alkohol obavezan za dobru zabavu.