Zašto su Ribe slabe na alkohol, što je već javna tajna?

Vise sam primjetio da su cesci alkoholicari oni ciji vladar ascedenta je u Ribama, Rakovima ili Skorpiji, nego iskljucivo sa Suncem u tim vodenim znacima.

Npr dupli Jarac, glumac Anthony Hopkins, ciji Saturn kao vladar ascedenta ali i Sunca je u Ribama, svojevremeno se lijecio od alkohola.Kolega na poslu, Strijelac ascedent Jarac, Saturn u Ribama, takodjer problemi sa alkoholom, otac moj inace bio muzicar, Sunce, Mjesec i vladar ascedenta u Jarcu SAturn u Ribama, takodjer volio popiti, ja nisam npr okusio kap alkohola ima 15tak godina, ne podnosim ga.

Tipicna Riba kao vodeni znak, logicno emocije ima u " prvom planu", pokusaj bjezanja od realnosti, bjezanja od problema, tu vrstu slabosti da se plase gledanja realnosti u " oci", i pribjegavanje alkoholu i drugim opojnim sredstvima, drogama, tabletama je " spas".
Naravno, natalna karta je komplexna, niko kao Sunce u Ribama ne " trpi" uticaj ascedenta na svoju licnost, pa se ovo sto sam naveo ne moze generalizirati na sve Ribe, postoje i jako hrabri, stabilni, pravedni primjeri tog znaka.

Zašto su ribe dobre u ovom ''sportu''?
Vični smo eskepizmu kojem realno ne treba alkohol, pa... zašto Ribe često i lako upadnu u neraskidiv odnos sa alkoholom?
Vaša iskustva i saveti su dobrodošli, sve, sve što znate!
Hvala!
Boxing Punch GIF by Aluron CMC Warta Zawiercie
Nije samo alkohol nego i razne druge droge
Vodeni Merkur uglavnom je zasluzan
Odrzavaju svet maste,totalno su drugaciji od znaka Devica

Imam tri Ribe u kući koje ne tangiraju alkohol. Toliko o astrologiji.
То је управо овај погрешни правац астрологије који зовем модернистичко смеће.Или скраћено МА.Они све тумаче на основу шаблона који често немају додирних тачака са животом.

То је управо овај погрешни правац астрологије који зовем модернистичко смеће.Или скраћено МА.Они све тумаче на основу шаблона који често немају додирних тачака са животом.
Jos pocni da tvrdis da je zemlja ravna ploca polozena na ledjima dzinovske kornjace i to bi bilo to :mrgreen:.Pa zacetnici TA srednjevijekovni i oni ranije, nisu znali koliko planeta zemlja ima kontinenata a kamo li sta vise. :mrgreen:

Riba oznacava Alkohol.Al treba vidjeti koliko neko ima jaku Ribu u natalu.Praviti razliku Izmedju planete u znaku i uticajne planete u znaku.Sunce moze biti u bilo kojem znaku snagu dobija od pozicije u natalu i od aspekata.Riba sa npr zemljanom Venerom i zemljanim Marsom tesko ce volljeti Alkohol al opet treba vidjeti gdje bi se takav Mars i takva Venera nasli u natalu.Ako bi se takve 2 planete nasle na nekom sporednom putu u natalu van glavne magistrale onda su te planete nebitne a ako nemaju konekcija i veza tek su onda nebitne

Back