spavach
Poznat
- Poruka
- 8.438
napila se ko prava riba..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije samo alkohol nego i razne druge drogeZašto su ribe dobre u ovom ''sportu''?
Vični smo eskepizmu kojem realno ne treba alkohol, pa... zašto Ribe često i lako upadnu u neraskidiv odnos sa alkoholom?
Vaša iskustva i saveti su dobrodošli, sve, sve što znate!
Hvala!
![]()
Kako drugačije?Vojvodo, mrče, kad ti je rođendan?
Ne verujem da si Ribe jer je kod mene sve uvek kao da sam se nakljukala sedativa, i na stvar na koju bi neko drugi skakao, ja sam u fazonu: ''Ok, ok... hajde da smirimo stvar!''.
Не знам како ти делујем, али сам 21.02.1995.![]()
izgleda da zato ribe i piju.Generalno kad se riba napije mozes da joj radis sta hoces, samo da ne prepije![]()
Blago vama,vage nikako da se odluce da l da piju ili ne..![]()
a šta fali nama vagama A aBlago vama,vage nikako da se odluce da l da piju ili ne..![]()
ti pa ti što se smeješ
Ma nisam ni ja verovao dok se nisam oženio ČPJa sam valjda riba u horoskopu. A i ne verujem u horoskop ni 1%. Ali je tačno.
![]()
Nama vagama nista ne fali osim, povremeno, ravnotežea šta fali nama vagama A a![]()
То је управо овај погрешни правац астрологије који зовем модернистичко смеће.Или скраћено МА.Они све тумаче на основу шаблона који често немају додирних тачака са животом.Imam tri Ribe u kući koje ne tangiraju alkohol. Toliko o astrologiji.
Jos pocni da tvrdis da je zemlja ravna ploca polozena na ledjima dzinovske kornjace i to bi bilo toТо је управо овај погрешни правац астрологије који зовем модернистичко смеће.Или скраћено МА.Они све тумаче на основу шаблона који често немају додирних тачака са животом.