Sva deca se uče u državnim školama (zovu se 
vaspitno obrazovne ustanove) koje je obavezno, teoriji evolucije!

Deca se "vaspitavaju" da VERUJU u teoriju evolucije! Time se delotvorno uništava vera u Boga!

Richard Dawkins je to iskreno priznao. Zašto ne biste i Vi?

Dal da ti se smejem il da te oplakujem. Jadan si burazeru sto tako jednostavno recenicu ne mozes da razumes. Ateizam je neverovanje u bogove. (tacka)
Nikakve veze ateizam nema ni sa Big bengovima nit sa abiogenezom (ili koja da je alternativna teorija nastanka zivota) nit sa teorijom evolucije. U nijednoj defioniciji ateizma ne postoji veza izmedju te tri stvari i ateizma. TE (teoriju evolucije ti nisi izgleda ni shvatio, zatoa nabadas gluiposti. Nije ateizam veriovanje u evoluciju. Zato ne pokusavaj gurati u ateizam ono sto mu ne pripada.
A sto se tice tog sharlatana Dokinsa, ne zanima me.
Ja se nikada nisam otkazao boga. Ne mogu se otkazati od necega sto nikada nisam ni imao.

Da li verujete da vreme večna kategorija ili ima svoj početak?

Who Created God? Where Did God Come From? Proof of God

Nista ja to ne verujem, pojma nemam dali je vreme ima pocetak ili ne. Moje misljenje (koje ne mora biti tacno) je da ne postoji pocetak i kraj vremena. 

Istina je da sam ja prvo poverovao u Boga ne na osnovu kreacionističkih dokaza već na na osnovu natprirodnih čuda koja su rušila moj ateizam.

Kreacionisticki dokazi i ne postoje, niko jos nije dokazao. A ti sto poverovao, samo dokazuje to sto sam i rekao. Verovanje nije znanje.

Cisto sumnjam. Nisi ti bio ateista. Ti si vernik samo si sada (nije bitno kada) promenio veru. Verovao si u bengove eveluciju... sada verujes u boga.

Miroljub Petrović pruža obilje naučnih dokaza da bi svako moga sa sigurnošću da zna da postoji Tvorac neba (svemira) i zemlje.

Taj sharlatan sa kupljenom diplomom doktora? Onaj koji je kao toboz lecio homoseksualnost? Jel ti uopste znas ko je Miroljub? Nikakve on dokaze nije dao.  
Jasno mi je zasto njega navodis. Jer mu je tvoja sekta, pardon, adventisti, dala pare da promovise tvoju sektu. 

Onda je moral samo mišljenje koje zavisi od situacije do situacije (situaciona etika).

Situaciona etika je moral humanističke religije.

Da li Vi verujete da je moral 
samo usvojeno mišljenje?

Ko je u pravu kada imamo suprotna mišljenja? Da su nacisti bili u pravu kada su ubijali sve Jevreje? Ili je Jevrejin u pravu kada moli za milost?

VenomFangX Street Preaching Week #2

Moral nije toliko individualan. Moral je skup opstoprihvacenih pravila jednog drustva. Nikakve veze nema sa bogovima. Neka plemena u Australiji ili u Africi imaju drugi moral, nego ovaj ovde na ovim prostorima.