Zašto su pale zgrade WTC?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
na ovoj temi ne treba glupiranje. samo logika. ne treba ni svadja. ubedi me kojom magijom su se nasle makar i fake krhotine bilo cega pred pentagonom nakon 10 minuta pred gomilom likova koji su gledali sa nadvoznjaka?a da ne govorim o snimcima sa 16 kamera (hotel hilton i 22 zaposlena koji su videli snimak 3-4 puta sa nihovog kama koji je fbi uzeo) I taj snimak moze da vidi SVAKA neprofitna organizacija KOJA IMA REALNE POTREBE DA GA VIDI. ali samo da ga vidi a ne da seruje na you tube. americki zakoni su takvi, jbg valjda znas i sam. a i nasi su slicni. sin zeljka mitrovica je udario devojcicu i ima snimak ali ga nema you tube. videli novinari. ali videli. bez da nabadaju fleseve u komp. tako rade sve normalne zemlje. a ti kao americki gradjanin imas pravo da vidis AKO drzava proceni da ces to uraditi sa razlogom. Gomilu kurtona su odbili jer su zaboga trazili DA UZMU SNIMAK (najaktraktivniji je snimak iz hotela Hilton) i naravno da su ih odjebali. sa pravom.

U Pentagon može udariti avion samo ako neko od američkih guzanja to dozvoli. Da nije tako, rusi bi ga nabili 5 metara ispod zemlje, isto važi i za Kremlj.
Dakle Pentagon je takođe maslo iste ekipe, sa ili bez aviona - to nije toliko ni bitno.

- - - - - - - - - -

Uvidjaj cega? da li ti shvatas da nakon upotrebe nano tremita MORA U 99 POSTO slucajeva postojati ljudska akcija jer nakon hladjenja mesta spooja koji je trebao biti presecen, da se obavi odvajanje. imas li neki primer kontrolisanog rusenja nanotermitom? daj link videa. odakle god.

To je vojni eksploziv, da nećeš možda da ti pošaljem koje kilo na kućnu adresu? z:D
Dovoljno je bilo ugrejati noseće stubove na određenim tačkama da bi se oni savili i puki od tereta.

nanotermit se ne gasi. zasto zelis patoloski da budes glup?

ko bese pricase i ubedjivase druge da nanotermit puca i ekplodira.

i da se cuje na daleko.

- - - - - - - - - -

U Pentagon može udariti avion samo ako neko od američkih guzanja to dozvoli. Da nije tako, rusi bi ga nabili 5 metara ispod zemlje, isto važi i za Kremlj.
Dakle Pentagon je takođe maslo iste ekipe, sa ili bez aviona - to nije toliko ni bitno.

- - - - - - - - - -

centralne nosace , oni su glavni , spoljni nosaci su manje bitni.

To je vojni eksploziv, da nećeš možda da ti pošaljem koje kilo na kućnu adresu? z:D
Dovoljno je bilo ugrejati noseće stubove na određenim tačkama da bi se oni savili i puki od tereta.

ko bese pricase i ubedjivase druge da nanotermit puca i ekplodira.

i da se cuje na daleko.
- - - - - - - - - -

Može da puca, ali i ne mora. Tu i jeste caka.
Zgrada 7 je pala bez eksplozija, dakle nešto su koristili što nije konvencionalano. Pošto su pronašli tragove nanotermita , pazi, vrlo fine strukture koja odgovara samo vojnoj industriji.
Odgovor se sam nameće...

Tako je, centralni stubovi nose zgradu, ovo okolo je moglo sve otpasti ali zgrada ne bi pala. To su i rekli stručnjaci koji su upoznati sa strukturom zgrade, tvrdili su da je čelična tvrđava i da je mogla izdržati višestruke udare aviona...

Još nisi preboleo nepripadanje Eliti?
Tužno.
O čeliku ne znam sve, ali vrlo verovatno , mnogo više od tebe.
Sa tog stanovišta, mogu da tvrdim da tvoje teorije nemaju neku naučnu ili logičku vrednost, već samo informativno-zabavnu, budući da uglavnom prepisuješ tuđa mišljenja .
Moju verziju priče o 9/11, možeš pročitati, ali tebe to ne interesuje toliko, koliko da budeš prihvaćen u društvu, makar i kao predmet opšte sprdačine.
Meni bi bilo krajnje neprijatno kada bi me neko prepoznao kao čoveka koji deli svoje mišljenje sa tobom.
Dakle, u svetlu tvojih izjava, mogu da tvrdim da je proteklo dovoljno dugo vreme od tog događaja, da su razni frikovi i psihološki slučajevi mogli sakupiti "činjenice" i " dokaze", kojima uspevaju da odvrate pažnju od većih zavera takvim likovima kao što si ti.
Ne zato što ste neki mnogo opasni likovi, već zato što ćete širiti te gluposti dalje po internetu.
Jednog dana ćeš se probuditi upišan i senilan i postaviti sebi jedno pitanje: "šta mi je to trebalo u životu?"

Ah, kakav divan prikaz svoga zivota.z:)

I nalazis da si znalac i jos kazes da sve znas.z:poz:

Ja svojih teorija i nisam ni ikada iznosio , tako da si mozes malko ,popusiti jednu cigaru, dok budes logicno vario metal, zvan gvozdje.

Slusajuci tebe , i druge znalce,mogu se samo slatko smejati.....z;)

Nego, sto Ti nikada , ama bas nikada , nisi i ucestvovao u dijalogu , o postavljenim klipovima i da se slozis ili ne slozis sa onim sto su Naucnici , dugotrajnim istrazivanjima i analizom teka dogadjaja ,dali.

Pausalne ocene, i misliti da nesto znate /znas , je ipak samo za decinju. mali moj.:zelenko3:

Samo se ti drzi , za ono zasta si se i obrazovao u SUPci. To ti i ide veoma dobro.

A

na ovoj temi ne treba glupiranje. samo logika. ne treba ni svadja. ubedi me kojom magijom su se nasle makar i fake krhotine bilo cega pred pentagonom nakon 10 minuta pred gomilom likova koji su gledali sa nadvoznjaka?a da ne govorim o snimcima sa 16 kamera (hotel hilton i 22 zaposlena koji su videli snimak 3-4 puta sa nihovog kama koji je fbi uzeo) I taj snimak moze da vidi SVAKA neprofitna organizacija KOJA IMA REALNE POTREBE DA GA VIDI. ali samo da ga vidi a ne da seruje na you tube. americki zakoni su takvi, jbg valjda znas i sam. a i nasi su slicni. sin zeljka mitrovica je udario devojcicu i ima snimak ali ga nema you tube. videli novinari. ali videli. bez da nabadaju fleseve u komp. tako rade sve normalne zemlje. a ti kao americki gradjanin imas pravo da vidis AKO drzava proceni da ces to uraditi sa razlogom. Gomilu kurtona su odbili jer su zaboga trazili DA UZMU SNIMAK (najaktraktivniji je snimak iz hotela Hilton) i naravno da su ih odjebali. sa pravom.

Ako si primetio, ne ubedjujem ikoga, prosledio sam klipove, stavih i pisanih dokumenata, na engleskom jeziku.

Stavih , ono sto ljudi , naucnici su istrazivali i sa svim dokazima izvukli zakljucke .

I dosli su do zakljucka da Istina,koja je data , nije i ne moze se uzeti da ima ista ozbiljnoga u tome.

Pocevsi od Realizacije, izvodjenja i prikrivanja.... Sve je to raskrinkano.

I dato, tako , da, kada kazes da , Ja treba tebi da diokazujem , moj je odgovor, POGLEDAJ sta je vec receno , pokazano i dokazano...OD STRANE SAMIH AMERIKANACA..

S obzirom da sam , vise puta , bio i u Vasingtonu, sluzbeno, tada ti mogu reci da, pored pentagona, bele kuce, kipa, je bilo policije i policije i da na svakom cosku imaju kamere i da nema, kazem nema snimka , udarca necega u pentagon i ako ti tvrdis, da je ono avion udario u zgradu, zamolio bih te da mi pokazes, dokazes, gde su ostaci aviona.

ili jos bolje, ako znas engleski, pokusaj da saznas, sta se desilo sa avionom u pensilvaniji.

A verovati da su 19 jahaca ono izveli...moram ti reci , da sam odavno prestao da citam i verujem u bajke.

- - - - - - - - - -

Deda šumom bab drumom.

Njegov portparol je dao izjavu gde je obrazložio kako je Sirverstin mislio na povlačenje vatrogasaca koji su se u to vreme borili sa vatrom u WTC 7.

A prema izveštaju FEMA i još nekoliko drugih izvora toga dana vatrogasci uopšte nisu gasili požar u WTC 7.

Kome je onda on izdao saglasnost za povlačenje ako u to vreme u WTC 7 nije bilo vatrogasaca koji su se borili sa požarom?

A , kako je to moguce da se zgrada za 8 sekundi srusi.

i tek tako , odose papiri i dokumentacije o aferi Enron, cirka 50 milijarde dolara, prevara....i sve je to otislo u dim....

Bilo je. imas gomilu slika da su na okolnim relativno neostecenim zgradama montirali protivpozarne aparate i pokusali da gase.

images

Ebote čita li neko ili se svi pravite blesavi?

there were several firefighters in the building working to contain the fires.

Kome je onda on izdao saglasnost za povlačenje ako u to vreme u WTC 7 nije bilo vatrogasaca koji su se borili sa požarom?
Ne znam za taj izveštaj FEMA, nije nemoguće da nešto od tih informacija o kretanju vatrogasaca prosto nije tačno, ili je pogrešno interpretirano, ili je preuranjeno. Ne vidim razlog zašto ne bi pokušali da gase požar, vatrogasci obično gase požare. Međutim, imajući u vidu da su se par sati ranije dve zgrade srušile sa sve vatrogascima unutra, sigurno da su bili oprezniji.

- - - - - - - - - -

Apsolutno nisi u pravu. Ako pogledas google map videces da se u blizini pentagona nalazi medjunarodni aerodrom Ronald Regan i da je frekvencija uzleta i sletanja na taj aerodrom prilicno velika. Bilo koji pilot nakon uzletanja moze usmeriti avion na pentagon a takodje i prilikom sletanja. Pentagon nema apsolutnu odbranu od udara bilo cega ukoliko je udar nepredvidljiv.

Apsolutno si u pravu sa jednom malom zackoljicom. Da bi se to izvelo trebalo je zgradu isprazniti na nekoliko dana. zatim ostemati beton do stubova koje treba preseci postaviti nanotermit u prilicno velikim kolicinama a zatim nekom magijom vratiti beton na mesto i sve to zamaskirati da zaposleni u zgradi nista ne primete sto je nemoguce.Sledeci problem je paljenje nanotermita odnosno njegovo aktiviranje. Koliko sam video na netu moze se aktivirati obicnim fitiljem ili varnicom pri cemu je neophodno prisustvo kiseonika. ako je nanotermit zacementiran u betonu tik uz celicni stub, nema reakcije. odnosno paljenja.
Kako god, da su stubovi ispresecani nanotermitom na mesu presecanja bi bili tragovi otapanja metala a ne tragovi odnosno znaci da je doslo do mehanickog presecanja.

Poslednja izmena:

wtcdrwing.jpg

apsolutno si u pravu da je tehnicki moguce uz stotine kilograma nanotermita. samo je nemoguce neopazeno prodreti sljustiti beton debljine oko 5cm oko svakog stuba koji vidis na gornjoj slici postaviti nanotermit i upaljace.
teza teroreticara zavere da je to moguce nocu , iz rupe liftova je nemoguca. WTC je zgrada sa firmama koje su iznajmile taj prostor i imaju pravo da ga koriste 00-24. Ne postoji pravilo da se zgrada zatvara. Svako od zaposlenih je mogao da ostane u zgradi koliko zeli i da do kad zeli. Vrlo tesko bi bilo predvideti kad ce se neko pojaviti i u 12 nocu da bi iz svoje kancelarije uzeo nesto ili hitno zavrsio neki posao.
Ja sam u mojoj bivsoj firmi bar 10 puta isao u pola noci da hitno posaljem faksom neki dokument. A zamisli samo koliko je svake noci bilo brifinga i sastanaka do kasno u noc u zgradi WTC
ta vasa sranja da je radjeno danima nocu prosto nemaju nikakvo logicko utemeljenje. poneki tehnicki detalji su moguci ali samo u teoriji.

Poslednja izmena:
Može da puca, ali i ne mora. Tu i jeste caka.
Zgrada 7 je pala bez eksplozija, dakle nešto su koristili što nije konvencionalano. Pošto su pronašli tragove nanotermita , pazi, vrlo fine strukture koja odgovara samo vojnoj industriji.
Odgovor se sam nameće...

Tako je, centralni stubovi nose zgradu, ovo okolo je moglo sve otpasti ali zgrada ne bi pala. To su i rekli stručnjaci koji su upoznati sa strukturom zgrade, tvrdili su da je čelična tvrđava i da je mogla izdržati višestruke udare aviona...

Ko je pronasao tragove nanotermita i gde? Vladina istrazna komisija nasla tragove nanotermita koji sagoreva 100% i onda objavili da je nadjen nekonvencionalni vojni eksploziv?
To, ko ona prica da je silverstajn dao amin da se zgrada srusi? :D

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back