PsychotronicLoveCommando
Primećen član
- Poruka
- 877
Postoji naravno i video dokaz nepostojećeg aviona u slučaju rušenja Pentagona
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Išlo samo jednom uživo
Poslušajte dobro kako i šta voditeljka iz studija navodi/priča/pita, i šta joj sve reporter s lica mesta odgovara, pa će vam valjda biti jasan razlog zašto ovo nije bilo ponovo emitovano![]()
Filozof No. 2 .
Kad ne znaš šta da kažeš lupi glupost i brani zločinačku politiku filozofijom (providnom).
Ja razumem vas izdajice, ali one koji imaju korist, ali brabonjanje u prazno zarad novca(kog nema) a ubeđivanje drugog kako je to dobro, nema veze s mozgom.
Pa razumem ja vas teoretičare zavera, vi sve vidite crno-belo, zato ne možete da shvatite da u svemu ovome ima relativnosti i da mišljenja zavise od nivoa obrazovanja i ličnih ubeđenja. Al šta da se radi, ostaje nada da ćete jednog dana malo proširiti vidike
možda u tvom sokaku 
Ko ti je kriv što misliš da je neko moćniji od tebe?
Ja,recimo,smatram da moćnijih od mene - nema.
Sizif je izneo pogled sa stanovišta univerzalnog objektivnog posmatrača, a taj posmatrač nam mora biti referenca inače ne bi bili ništa bolji od amera.
Stvar nije tako jednostavna. Naravno da su amerikanci počinili zločin nad nama, i tu nema dvojbe, ali, da li je ajkula u moru zločinac?
Ne ratuju uopšte protiv muslimana na sve strane, nego samo tamo gde smatraju da ih muslimani ugrožavaju.Bravo, carevi jednom rečju. Ovoliko teksta a ništa nije rečeno... carski
Isto pitanje i za tebe, dakle dok posmatraš te kako reče hladne i mehaničke procese, primećuješ li da ratuju protiv muslimana na sve strane? Samo na balkanu vedri i oblači muslimanske teroriste i zločince. Zašto je to tako?
Evo da izbacimo reči "dobra i pravedna". Jel SAD teroristička i zločinačka država?
Zločin je ubiti bilo kog civila, i to je NATO nama uradio (znači ne samo Amerika, već i Grčka, Francuska, Italija, i ostale članice..)... a fakat su i neki Srbi na Kosovu ubijali neke civile, kao što su isto radili i Albanci... znači nema ko nije okrvavio ruke.Nek se izjasne Sizi i Deki povodom ovog pitanja. Hvala.
Ne ratuju uopšte protiv muslimana na sve strane, nego samo tamo gde smatraju da ih muslimani ugrožavaju.
Lepo sam rekao da država nije živo biće, niti ljudsko biće - pa ne može nikako posedovati karakterne osobine ljudskih bića. Država je aparat koji ima za glavni cilj očuvanje prosperiteta sopstvenih gradjana i privrede pošto bez prosperiteta država ne može da postoji, bar ne neko duze vreme. Zločinci mogu biti samo ljudi koji su državni činovnici.
Ono što ti napadaš ovde je državna politika koju vodi svaka druga država na ovom svetu, samo što je razlika u tome što Amerika ima veću projekciju moći, pa može više i da se pruži. A to što tebi smeta što se Amerika može da se pruži, pa jbg... šta da se radi, može im se. Da nije Amerike, bio bi neko drugi.
Zločin je ubiti bilo kog civila, i to je NATO nama uradio (znači ne samo Amerika, već i Grčka, Francuska, Italija, i ostale članice..)... a fakat su i neki Srbi na Kosovu ubijali neke civile, kao što su isto radili i Albanci... znači nema ko nije okrvavio ruke.
Dakle, istina nikad nije crno bela - jer da jeste, svi bi bili zločinci, uključujući i nas ovde, jer nema te države koja je 100% nevina. Naravno, ko ima oglav na očima, on ne vidi širu sliku, već samo gleda svet iz svoje sužene perspektive.
Pitanje je postavljeno tebi i trebalo bi da je odgovor jednostavan - običan broj, visina leta.
Dakle:
Na kojoj visini je leteo Boing 757, visok 13,5 metara kada je udario samo u prva dva sprata, visine oko 9 metara?
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
Točak, ha?
Jedan?
A ovakva dva?
- - - - - - - - - -
Ovi motorčići?
![]()
Sumnja se da je u Pentagon udario Boing 757.
Znaš li šta je Boing 757?
Njegove dimenzije ne odgovaraju veličini rupe nastale usled udara u Pentagon.
Veličina rupe u Pentagonu ne odgovara udaru Boinga 757.
Da li ti je sada jasno, šta je problem?
Veličina rupe od udara i veličina Boinga 757.
Na koji način si utvrdio da je to turbina "baš tog aviona"?
Nijedna druga letelica ne koristi "Baš te turbine"?
Niko nije mogao doneti "Baš tu turbinu", odnosno ove ostatke, jer je ona stoprocentno (otiscima prstiju?) utvrdjena kao deo "Baš od tog aviona"?
Sveta radi, neko to u ovoj državi mora, da bi vi iz Nevladinih organizacija dobili pare iz budžeta za svoje aktivnosti protiv ove države.
A jesi li ti ukapirao - od čega je napravljen trup, od čega krila, a od čega rep aviona?
- - - - - - - - - -
Koliko nisko Sizife?
Koja je bila visina leta?
- - - - - - - - - -
Kad reče "ljudima"......
Da li su pronadjeni neki ostaci putnika ( a toliko ih je bilo)?
Svaka ti čast, Sisi.
Ti si pobio sve zakone fizike.
Naravno da je lakše manevrisati kada ideš brže.
Imaš mnogo više vremena za podešavanje pravca, nego kada ideš sporo.
Logično.
- - - - - - - - - -.
Opa, nisam znao da vas u tim NVO obučavaju i za pilote.
Prijateljski savet....
Ne ulazi u avione koji idu u SAD ili neku zapadnu zemlju.
Vrlo lako može da se desi da ga (kao i ove o kojima pričamo) teledirigovano zakucaju u neku zgradu, a da tebe iskoriste kao žrtveno jagnje.
Sistem kao za one Arape - prošao je obuku, a šta zna dete šta je Boing 757....
Otme ga i zakuca.
- - - - - - - - - -
Udaranje kojim avionom, Sizife?
Boingom 757?
Imaš samo mali problem - istorija te demantuje.
Svakom, ali baš svakom osvajaču, je potreban povod za opravdanje agresije.
Koliko ti imaš godina?
Ako se ne možeš setiti slučaja sa Nemcima u II sv. ratu, možda se ti, ili neko od tvoje porodice može setiti šta su iskoristili kao povod za bombardovanje Srbije 1999.-te?
A "Iračko zabranjeno oružje za masovno uništavanje"?
Ne sećaš se ni toga?
Ne, samo su tek tako otišli i uništili Irak?
Bez ikakvog povoda?
U kojoj to intervenciji Ameri nisu imali nikakvo opravdanje (ili "opravdanje") za nju?
Ne bi se baš složio s tobom oko ovoga.
Uzmimo u obzir par činjenica koje su poznate. Izrael ima nuklearno naoružanje, što znači da u budućnosti niko s njima neće moći (želeti) oružano da se obračuna (a posebno onaj ko im je dao to naoružanje).
Izrael, ne samo što ima to naoružanje, već još tera inat celom svetu i neće da prizna da ima isto a takođe neće ni da obustavi dalju proizvodnju. UN je pozvao Izrael da omogući inspekciju nuklearnih postrojenja (čitaj naoružanja), za ovu rezoluciju je glasalo 174 od 193 članica UN, ali cvrc! Izrael je nelegalna država koja ugrožava teritorijalni integritet 2 druge države (gde je tu demokratija da interveniše?).
SAD nasuprot svojih interesa brani interese Izraela (?) Ne znam da li ti je poznato da SAD više izdvaja novca za pomoć Izraelu nego celoj Africi? Izrael je napao SAD u Egiptu i njihov brod u međunarodnim vodama. Izraelci drže pola SAD.... jesi li nekada pročitao ili čuo da SAD osuđuje ili kritikuje Izrael? 11. septembar, delo američkih oligarha i Izraela!
Ovo je široka i kompleksna tema a isprepletana političkim i verskim uticajima. Ukratko, SAD je instrument, oružje, moć... u rukama Izraela, Londona, američkih oligarha i ostalih centara moći pa i Vatikana, koji deluju nezavisno, pojedinačno i udruženo. E to su svetski vladari, koji vode svet. Neki ovde njih zamišljaju kao debele guzičare koji sede, diriguju i smišljaju spletke... ali nije to tako, između njih vladaju interesi ko će gde i kako. U suštini sve se vrti oko novca, gde vera gubi bitku. Na dolaru piše ""
Srećna NG onima koji je prate![]()
Sva sreća pa nemaš nuklearnu bombu... to je ono čuveno srpsko "sve bi ja to uza zid...." što ne rešava ništa, već samo pravi još veće probleme - al' dobro zvuči... kao kada amater igra šah, pa nepromišljeno krene u napad misleći jedan potez unapred, a previdi da mu sleduje mat u tri poteza..Ja da imam nuklearnu bombu, bacio bih je na Vašington...

Sve sam video, i shvatio da nemaš pojma o čemu govoriš.Sisi, možda nisi video, pa.....
Sa tim se ja slažem, Haški sud je velika sramota, ali sila Boga ne moli... i mi tu ništa ne možemo da uradimo nažalost.Naravno da je zločin... Vidiš li nekog Amerikanca ili natovca u Hagu ? Nema, zato što su Srbi krivi, je li? Istina je baš crno bela, pa je tako na sve Srbe bačena kleveta da su zločinci, kao narod!
Kada odeš na sud (ako si nekada bio) vidiš da je sve crno na belo, da tu nema mudrovanja i filozofiranja, Pa tako kad bi neko pravedno sudio, Hag bi bio popunjen američkim guzicama , uglavnom.
Sa tim se ja slažem, Haški sud je velika sramota, ali sila Boga ne moli... i mi tu ništa ne možemo da uradimo nažalost.
A na koga će Izrael da baci te svoje nuklearne bombe?
Zamisli da mi imamo nekoliko i da zaratimo sa Hrvatima.
Hoćemo li ih baciti na Hrvatsku?
Isto je i sa Izraelom.
Ta država je toliko mala, da bi bilo kakva upotreba nuklearnog oružja prema njihovim susedima (u slučaju napada), bila katastrofalna i po njih same.
Što se tiče SAD i njihove politike prema Izraelu....
Pomažu ih u svim njihovim sukobima sa susedima.
Tako stvaraju mržnju svih susednih Muslimanskih zemalja prema Izraelu.
Ko će nayebati u slučaju budućeg sukoba izmedju tih država i Izraela?
SAD?
Teško.
Ne.ebaće Izrael.
A to je i cilj.
Okupiti sve poklonike Judaizma na jednom mestu (valjda znaš na čijoj je teritoriji započeto osnivanje Izraela) i onda ih pomlatiti u ratu sa (svim okolnim) muslimanskim državama.

Sve sam video, i shvatio da nemaš pojma o čemu govoriš.
- - - - - - - - - -.
Pa po tome vidim kol'ko "razumeš"... kad to "razumeš", nije ni čudo što ti ništa drugo nije jasno...Razumem ja tebe....
Plaćeni ste da aminujete istine koje plasiraju Gazde, pa je nezgodna pitanja najbolje izbegavati.