Pazi, MENI argumenti uopšte nisu potrebni. VI ste ti koji tvrdite da zmaj živi ispod kreveta... ako je to tako, a jeste, vi ste dužni da izmesete argumente i to dokažete. Ako desetine svedoka sa autoputa vidi avion koji u niskom letu preleće autoput u sred bela dana i u sred jutarnjeg špica, i desetine svedoka daju izjave za razne novine, i za policiju, i javi se neki nutcase i izjavi kako avion NIJE udario u Pentagon (znači ispario negde?), onda VAMA trebaju argumenti da to i dokažete.
A loše nacrtani 3D modeli nisu nikakav dokaz... fotografije sa lica mesta JESU dokaz, izjave očevidaca JESU dokaz... nije ti čudno što nema ni jednog SVEDOKA sa lica mesta koji će potvrditi da aviona NIJE bilo, već svi koji to tvrde, tvrde an osnovu nekih ludih teorija sa youtuba, gde brišu avione sa postojećih snimaka da bi dokazali da aviona nema...
P.S: znam ja da ti nisi od ovih koji misle da aviona nije bilo, al' vrlo dobro znaš da ima i takvih... a ja samo kažem, ako tvrdiš nešto toliko blesavo i neverovatno, onda iznesi konkretan dokaz, a mani se priče da nama trebaju argumenti da dokazujemo očigledno.