Zašto su pale zgrade WTC?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cena benzina najviše zavisi od državne politike jer je drzava ta koja određuje poreze i akcize. Npr. u Nemačkoj benzin je među najskupljima u Evropi pošto se trosi dobar deo cene tog benzina na finansiranje putne infrastrukture. U Srbiji je isto benzin skup pošto se dobar deo troši na krpljenje rupa rupa u budžetu.
Sa druge strane, Amerika je drugačija po mnogo čemu od Evrope i tamo nije toliko opterećen benzin porezima i akcizama, pa je zato jeftiniji. Plus što je benzin neophodan za život većine ljudi. Javni prevoz je u dobrom delu Amerike dosta loš čak i u poredjenju sa Srbijom

Vidim, uvek si spreman da se isprdis kad naidje zgodna situacija. Ako se razumes u benzin, kao u druge stvari, koji si ovde isprosipao... zasluzujes i peti bambi :lol:
Predpostavljam, da si se vozao volovskim kolima po SAD pa iznosis neke smehotresne zakljucke ;)

Zanimljivo zapažanje .
Mnogo veća šteta bi bila naneta da su teroristi zaboli avione u nuklearke nego u par gotovo nebitnih građevina .

Posmatraš teroriste kao neku zasebnu grupu koja ima moć.
Stvar je u tome, da te "teroriste" - upravo kontrolišu Gazde NWO.
A te Gazde - takodje žive i u SAD.
I njihove porodice.
A njima ne bi bilo baš prijatno da udišu radioaktivni vazduh i jedu radioaktivnu hranu i žive u radiaktivnom svetu.
Nije to trio Fantastikus - koji želi da uništi Zemlju.
Oni žele da vladaju Zemljom.

Gradjevine nisu nebitne.
One su, kao i sve ostalo, simboli nečega.
I njihovo rušenje i podizanje Jedne zgrade umesto njih - takodje je simbolično.
A onaj spektakl nije toliko bio potreban Amerima za vojne intervencije - koliko je bio potreban za uzdizanje Osame Bin Ladena na pijadestal Vodje.
Vodje svih Muslimana - u budućem ratu.
Ali, jbg, umre pre vremena i to prirodnom smrću.
Sada moraju da lansiraju drugog vodju.
Jedno me interesuje - da li i za njega spremaju neki "teroristički" akt, spektakularan bar upola kao ovaj?

Evo ja stavljam 1000€ da Brzi i Džek nisu ista osoba... ajmo, ko prati, da naguramo kvote... :lol: da vidimo ko je hrabar i ko stoji iza svojih reči!

- - - - - - - - - -

A ko je to tako pošten - pa će nam objektivno reći?
Ti?
To bi bilo po onoj narodnoj - "pitaj mog brata lažova".

Inače, ja sam tvrdio to o dupliranju - ali za Brzog i Švabova.
Ta dva nika drži isti čovek.
A verujem da svaki od vas ima bar po dva.
Sada čujemo da se svi i lično poznajete.
Nisam ni sumnjao u to.
Radite u istoj firmi - bilo bi čudno da niste koordinisani.

- - - - - - - - - -

Kako to krila aviona preseku metalne stubove u zgradi WTC, a ne zagrebu ciglu na Pentagonu?

Prosvetli me, Sizife.
Ja - nemogu to nikako da razumem.

Sizife?

- - - - - - - - - -

Otkud znaš da bi pale?
Navedi sve primere koje znaš, a gde su zgrade pale zbog udara aviona u njih?

Odgovor Sizife?

- - - - - - - - - -

Sizifeeeeee......
Objašnjenje eksperta?

Visina leta, Sizife?
Pentagon visok - 23 metra.
Boing 757 visok - 13,5 metara.
Razlika - 10 metara.
Avion udario u prva dva sprata - visina oko 9 metara.
Koja je onda visina leta, Sizife?

Vidim, uvek si spreman da se isprdis kad naidje zgodna situacija. Ako se razumes u benzin, kao u druge stvari, koji si ovde isprosipao... zasluzujes i peti bambi :lol:
Predpostavljam, da si se vozao volovskim kolima po SAD pa iznosis neke smehotresne zakljucke ;)
Čuj, ti si SAD video samo na slici, prestani sa tim maloumnim komentarima, nemoj više da se blamiraš ovde.
I nađi neku devojku ili eventualno dečka, stalno si nešto nervozan i nadrkan. Ne valja ti to sinko, ima čir da ti proradi pazi šta ti kažem

I njihove porodice.
A njima ne bi bilo baš prijatno da udišu radioaktivni vazduh i jedu radioaktivnu hranu i žive u radiaktivnom svetu.

Gradjevine nisu nebitne.
A onaj spektakl nije toliko bio potreban Amerima za vojne intervencije - koliko je bio potreban za uzdizanje Osame Bin Ladena na pijadestal Vodje.
Jedno me interesuje - da li i za njega spremaju neki "teroristički" akt, spektakularan bar upola kao ovaj?

Nisam baš siguran da Al kaidu kontrolišu zapadni moćnici. Ne treba smetnuti sa uma da su to ipak verski fanatici.Ako se držimo priče da su ovaj napad obavili
"Alkaiđani" onda je sigurno da bi pre izabrali neki nuklearni pogon nego dve poslovne zgrade.
Meni je takođe zanimljiva tvrdnja zvanične istrage. Na gomili šuta je pronađen jedan od pasoša jednog od terorista. Posle onakve eksplozija i razaranje preživi komad papira koji je pronađen već sutradan na gomili šuta !?
Naravno i ovo je zanimljivo sa Pentagonom. Vidi sa samo rupa a sa strana nigde oštećenja od krila aviona !?
Ima tu još dosta stvari koje su veoma nelogični.

- - - - - - - - - -

I njihove porodice.

Gradjevine nisu nebitne.

Nisam baš siguran da Al kaidu kontrolišu zapadni moćnici. Ne treba smetnuti sa uma da su to ipak verski fanatici.Ako se držimo priče da su ovaj napad obavili
"Alkaiđani" onda je sigurno da bi pre izabrali neki nuklearni pogon nego dve poslovne zgrade.
Meni je takođe zanimljiva tvrdnja zvanične istrage. Na gomili šuta je pronađen jedan od pasoša jednog od terorista. Posle onakve eksplozija i razaranje preživi komad papira koji je pronađen već sutradan na gomili šuta !?
Naravno i ovo je zanimljivo sa Pentagonom. Vidi sa samo rupa a sa strana nigde oštećenja od krila aviona !?

Čuj, ti si SAD video samo na slici, prestani sa tim maloumnim komentarima, nemoj više da se blamiraš ovde.
I nađi neku devojku ili eventualno dečka, stalno si nešto nervozan i nadrkan. Ne valja ti to sinko, ima čir da ti proradi pazi šta ti kažem

Bitno je da si ti bio svugde i da si najpametniji i najnacitaniji. Kazes "sinko" :lol: , matori , kad tako znas sve o meni, trebalo bi da znas da sam ja mali za devojku :mrgreen: a homoseksualce gledam kao dusevno obolele ljude. Bolje bi bilo da oplodis neku tetkicu, nego sto skaces odavde kao babun u sezoni parenja ;)

- - - - - - - - - -

Ovaj onaj...ti ne prihvataš ni normalnu konverzaciju?
Ne vidim išta uvredljivo u poslednjem posti dejan011...
Koji je tvoj problem?
Želiš da te ignorišemo?
Ok..

posto je izbrisan moj odgovor, evo ti opet. Sa tobom i kolegom ti, ne mogu razgovarati "normalno". Ti pricaj s njim o svetskim tokovima benzina :D
A sto se tice ignorisanja, samo izvoli. Izignorisi me maksimalno (samo nemoj ko prosli put) :hahaha:

Bitno je da si ti bio svugde i da si najpametniji i najnacitaniji. Kazes "sinko" :lol: , matori , kad tako znas sve o meni, trebalo bi da znas da sam ja mali za devojku :mrgreen: a homoseksualce gledam kao dusevno obolele ljude.
RbGutGW.gif

Bolje bi bilo da oplodis neku tetkicu, nego sto skaces odavde kao babun u sezoni parenja ;)
w9rZzip.gif

Fanatici, dobro si rekao. Da su intelektualci, ne bi sa njima brisali pod. Bin Laden je bio njihov covek, CIA ga postavila, a ostali su bili zauzeti svetim ratom, pa nisu puno mislili (sem kako da se "aktiviraju").

Nije samo pasos sumljiv... amerika ima preko 15 000 vojnih aviona, vise nego Rusija, Kina, Indija, UK, Francuska, Nemacka... zajedno! Ali ni jedan 11/9 ne odbrani napaceni narod... krstarece rakete, oko 1000 su poslali nama '99, ali 11/9 ni jedna (sem mozda one u pentagon), PVO spavao 2 debela sata... video snimak, gde Osama negira bilo kakvo ucesce u teroristickom napadu, ali to se samo jednom pustilo u javnost.
Al ne lezi vraze, pojavi se drugi snimak, gde on detaljno objasnjava svoju doktrinu napada iz avganistanskih zabiti i vrleti. Ponosan na svete ratnike sto izvedose istorijski napad. A sveti ratnici dan pre napada orgijali u kafani sa kuravama i konzumirali alkohol... i pevali dzihad, dzihad, cetir' noge... pa u toj euforiji neiskusni pilot zaboravio kuran, u kafani, allahu ekber :lol:
Ima tih sumljivih cinjenica more...

A ko je to tako pošten - pa će nam objektivno reći?
Moderatori znaju ko odakle piše, pitaćemo Ninu. A i klonovi se lako prepoznaju po stilu pisanja. To što dvoje ljudi imaju isti stav po pitanju nečega, ne znači da su ista osoba.

A verujem da svaki od vas ima bar po dva.
Ja sam 11 godina na forumu, a klona još uvek nemam ni jednog niti me interesuje da pravim. Šta će mi, kad je Sizif dovoljan?
Radite u istoj firmi - bilo bi čudno da niste koordinisani.
Pa kako da ne, evo ga Brzi za drugim stolom, a Džek sišao dole po burek.... :hahaha:

Šta oćeš, da ti komentarišem 3D crtež koji su napravili teoretičari zavere? Ne pada mi na pamet... vidiš da slabo razumeš dimenzije aviona, jer mešaš visinu repa (koja je potpuno irelevantan u ovom slučaju) sa širinom trupa, koji zapravo jedini izaziva pravu štetu... to je kao da računaš razornu moć metka tako što meriš visinu puške od dna kundaka do vrha nišana. Glupo, zar ne...

Bravo Sisife, teoretičari zavere su svi ludaci, neobrazovani, emotivno nezreli, paranoici, neradnici.... itd itd...
šta ti ima sa njima da polemišeš ili da, čak šta više, prokomentarišeš bezobrazni 3D crtež kako bi to izgledalo kad bi boing.... :klap:

Ne bih baš podržao kompletan spisak, pozdravljam emotivno nezreli i paranoici, i svakako bih dodao -bezobrazni i razmaženi.

Bravo Sisife, teoretičari zavere su svi ludaci, neobrazovani, emotivno nezreli, paranoici, neradnici.... itd itd...
šta ti ima sa njima da polemišeš ili da, čak šta više, prokomentarišeš bezobrazni 3D crtež kako bi to izgledalo kad bi boing.... :klap:
Taj crtež je bez veze, nije svaka ilustracija loša, ali ta je loša i nema potrebe da je komentarišem. Ako vi ne umete da komentarišete FOTOGRAFIJE srušenih stubova rasvete sa lica mesta koje je avion zakačio u niskom letu, čak oštetivši neka vozila na auto putu pored Pentagona, šta ima ja da komentarišem nečiji loš crtež?

Dobro si napisao - Da su bili pravi teroristi - izabrali bi neku nuklearnu elektranu.
Ali nisu.
Avioni su satelitski navodjeni (na kule), a u Pentagon se ne zna ni šta je udarilo (manji avion, raketa?).

Moderatori znaju ko odakle piše, pitaćemo Ninu. A i klonovi se lako prepoznaju po stilu pisanja. To što dvoje ljudi imaju isti stav po pitanju nečega, ne znači da su ista osoba.

Ja sam 11 godina na forumu, a klona još uvek nemam ni jednog niti me interesuje da pravim. Šta će mi, kad je Sizif dovoljan?

Pa kako da ne, evo ga Brzi za drugim stolom, a Džek sišao dole po burek.... :hahaha:

Šta oćeš, da ti komentarišem 3D crtež koji su napravili teoretičari zavere? Ne pada mi na pamet... vidiš da slabo razumeš dimenzije aviona, jer mešaš visinu repa (koja je potpuno irelevantan u ovom slučaju) sa širinom trupa, koji zapravo jedini izaziva pravu štetu... to je kao da računaš razornu moć metka tako što meriš visinu puške od dna kundaka do vrha nišana. Glupo, zar ne...

Nema potrebe da pitamo Ninu.
Zar reč jednog Čvorovića nije dovoljna?
I, kad pomenu klonove - beše jedan što je, kao i ti, uvek bio lično upetljan u ono što se priča, pa je tako lično hvatao TV signale sa Meseca priručnom antenom.
Nestade ga, odjednom.

3D slika teoretičara zavere?
Imaš li ti neku drugačiju?
Možda iomaš primedbe na dimenzije?
Koje?

A visina repa je - Irelevantna?
Što - je li on ostao izvan zidova Pentagona?
Ili je proleteo unutra?
Od čega je rep napravljen?
Od papira?
Ili od istog onog materijala, kao i krila, koji je presekao metalne stubove na WTC?
Ove stubove:

Ili je cigla na Pentagonu od specijalnih legura?

A kad pominješ točkove (koji su navodno napravili rupu na unutrašnjem prstenu).....
Koji od ovih je to uradio?

A ovo što vidiš sa strana - su motori.
Svaki teži oko 3 tone.

Meni deluju malo veći od tvojih točkova.
Prečnik im je oko 2,15 metara.
Jesu li oni udarili u nešto u Pentagonu?

(A rep aviona je irelevantan.
On je od papira.
Kineskog)

- - - - - - - - - -

Ovi su malo i teži.
Oko 4 tone.
Ipak, čak ni njihova težina nije dovoljna da napravi rupu veću od one koju napravi točak.

- - - - - - - - - -

Boing 757

Karakteristike:
- specijalna legirana krila (pretpostavljam od superteških elemenata) sposobna da presecaju čelik
- specijalni superteški točkovi
- lagani motorčići, koji više služe kao ukras
- rep od papira - služi samo da da lepši izgled avionu

- - - - - - - - - -

Daj tvoje slike Sizife.
Da vidimo u čemu je razlika?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back