Što mi je sladak onajovaj koji tu kuka na nekakve uvrede...
Ovako stoje stvari. Na moj upit šta bi sa onim avionima i svedocima, nekoliko stranica unazad, (u kojem se nikome direktno nisam obratio, i koji je bio moj prvi post u ovom novom talasu diskusije) dotični mi je odgovorio da sam pajser, psihotičan, itd, omalovažavajući i vređajući. Svi mi koji ne delimo to mišljenje o nekoj zaveri, smo, kako reče, "pajserolozi"
Pa kada Džek uzvrati, kuka tu i Janka i Marka. Dakle, ničim izazvan, popio sam uvrede. Bio sam šokiran!
Odlika razmaženih i dokonih koji misle da ponašanje u kući mogu da prenose ovde. Ili je po njihovom ili je kme kme. Tako se ne diskutuje na javnom forumu. Neistomišljenicima se obraća argumentovano, neuvredljivo, i kulturno. Nametanje stavova nipodaštavanjem i verbalnim terororm, uzdizanjem sebe kao "intelektualno jačim" nekakvim glupim pitanjim koliko milijarda ima nula itd izaziva kontraindikacije.
Nekoliko puta sam iznosio svoj stav o NSP, ponašanju američke vlade, i moguće je da su viktimizacijom sopstvenog naroda opravdali divljanje po svetu, ali niko me na takav način neće ubediti u to. Čak, ako su svi ti "NWO fajteri" takvi, voleo bih da radim za Vladare!
Toliko, uz napomenu da će ovaj matori ovde das piše kada, koliko i kako hoće, kada mu se ćefne da uradi tako. Ako moje (naše) agrumente pljuckate uvredama, silom i nipodaštavanjem, nemojte se čuditi kada vam bude uzvraćeno. I nemojte kukati kao razmažena deca, a slutim da ste upravo to.
Idemo dalje