Zašto su pale zgrade WTC?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Konstrukcija zgrade je napravljena od kresa (sibice kineske proizvodnje), tako nekako objasnjava zvanicna teorija :lol:

Avion udario u zgradu, zapalila se, krese se zapalile, izgorele i zgrada i krese pa se sve srusilo ... eto tako je to bilo. Sve pred ocima CIA, FBI, NSA, DIA, DOD, DEA, FAA,TSA ... :mrgreen:

Evo pogledajte ovaj video iz dokumentarnog filma "Zeitgeist",neke stvari ce vam biti jasnije..
Taj Piter Džozef koji je pravio Zeitgeist je težak manipulator... jedino zašto je taj film dobar je da pokaže na praktičnom primeru kako teorije zavere mogu lako da procvetaju u doba interneta, kada ima mnogo informacija, a malo znanja, kada šansu da budu čuveni dobiju svi oni koji se ne stide da lažu i izmišljaju, a istu šansu dobiju i oni koje je lako namagarčiti.

I eto žurke i opšte zabave.

Ne, nisu! Ali na slican nacin je zvanicna teorija zavere objasnila pad zgrada. Uprkos sto su svedoci rekli da su culi sinhronizovane eksplozije, i sto su po celom Menhetnu pronadjeni u prasini ostaci vojnog eksploziva koji nikako nije smeo da bude tu. E to se zove teorija zavere :lol:
Ovaaaaj... ne znam o čemu ti to pričaš.... kule nisu pale istovremeno. Ne znam kakve sinhronizovane ekslpozije? Sinhronizovane sa čim?

Normalno da nisu zajedno ...lepo si to zakljucio.
Ne znam da li si upoznat koji je jedan od najvećih problema kod GPS navigacije, i razlog zašto u gradovima sa visokim zgradama sistem radi otežano: jedan je naravno vidljivost otvorenog neba, a drugi je refleksija talasa o velike ravne površine (fasade zgrada). Ovo se rešava kompleksnim algoritmima koji pokušavaju da identifikuju ove situacije, i eliminišu te "duhove" izuzimajući ih iz proračuna triangulacije.

Stoga je čest slučaj da se jake eksplozije u ovakvom okruženju čuju više puta, jer zvuk putuje relativno sporo kroz vazduh.

Ne znam da li si upoznat koji je jedan od najvećih problema kod GPS navigacije, i razlog zašto u gradovima sa visokim zgradama sistem radi otežano: jedan je naravno vidljivost otvorenog neba, a drugi je refleksija talasa o velike ravne površine (fasade zgrada). Ovo se rešava kompleksnim algoritmima koji pokušavaju da identifikuju ove situacije, i eliminišu te "duhove" izuzimajući ih iz proračuna triangulacije.

Stoga je čest slučaj da se jake eksplozije u ovakvom okruženju čuju više puta, jer zvuk putuje relativno sporo kroz vazduh.

Eho, ta misteriozna pojava se zove eho.
eksplozije su se cule i videle... ne lupaj gluposti! Postoje transkripti gde se cuju jake eksplozije (unutar zgrade) pogledaj malo snimke, preslusaj... pronadjen je eksploziv, koji przi celik, to je dokaz a ne prica i teorija.

Te "činjenice" si, pretpostavljam, video na sajtovima gde se okupljaju zaverenici i razmenjuju supertajne informacije... ljudi u stresnim situacijama često vide i vampire ako treba, a zaverenici ne vide ni avion - ako treba... :lol:

Ja ne znam da li ti primecujes i ako ti skrecem paznju na to da ti konstantno pricas gluposti?

Covek ima svoje ime i prezime, znanje (koje vecina ljudi nema) objasnjava na osnovu cinjenica i dokaza . A ne na osnovu gluposti i lazi!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back