Zašto su pale zgrade WTC?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li si svestan, da vecina americkog stanovnistva(racunam i intelektualce i strucne ljude) ne veruje u zvanicnu verziju.
Ne, upravo je obrnuto. Znam jer radim sa Amerikancima, idem često tamo, i pola familije mi živi tamo. Dakle u tu vašu verziju da "nije bilo aviona" veruje isto onoliko njih koliko veruje u to da je Elvis još živ.... (a nažalost ima i takvih)
Ne znam tačno na šta misliš, postavi konkretno pitanje...

Ne, upravo je obrnuto. Znam jer radim sa Amerikancima, idem često tamo, i pola familije mi živi tamo. Dakle u tu vašu verziju da "nije bilo aviona" veruje isto onoliko njih koliko veruje u to da je Elvis još živ.... (a nažalost ima i takvih)

Ne znam tačno na šta misliš, postavi konkretno pitanje...

Znas ili mislis da znas? Ako radis s njima ne znaci da znas sta misle svi.

Dakle u tu vašu verziju da "nije bilo aviona"
Dakle ako nemas sta da mi kazes nemoj da izvaljujes gluposti. Nadji gde sam ja rekao da nije bilo aviona.

Ne, upravo je obrnuto. Znam jer radim sa Amerikancima, idem često tamo, i pola familije mi živi tamo. Dakle u tu vašu verziju da "nije bilo aviona" veruje isto onoliko njih koliko veruje u to da je Elvis još živ.... (a nažalost ima i takvih)...

Verovati je jedno, znati i razumeti je nešto sasvim drugo. Koliko amerikanaca, uključujući tu i one sa kojima radiš i pola tvoje familije koja živi tamo, poznaje, zna ili veruje u treći njutnov zakon?
Za Elvisa nemaju čvrste i nepobitne dokaze da je živ, za nedostatak aviona kao nedvosmislen i nepobitan dokaz postoje nemontirani snimci, koji su na tv objavljeni, tj emitovani samo jedanput - uživo. Pored snimaka, treći njutnov zakon tu stoji kao nepremostiva intelektualna prepreka za svakog ograničenog čoveka koji je u stanju da poveruje kako aluminijumski avion može da prođe kroz zgradu od čelika i betona kao kroz puter, bez i jedne jedine krhotine.

... kako aluminijumski avion može da prođe kroz zgradu od čelika i betona kao kroz puter, bez i jedne jedine krhotine.
Ne znam ko ovde priča o "prolasku aviona kroz zgradu bez i jedne krhotine" osim tebe... :lol:
Nadji gde sam ja rekao da nije bilo aviona.
Pa pogledaj naslov teme još jednom... znači ti misliš da je aviona ipak bilo? Aj' probaj to da dokažeš ovim biserima, da vidiš da nije lako...

za nedostatak aviona kao nedvosmislen i nepobitan dokaz postoje nemontirani snimci, koji su na tv objavljeni, tj emitovani samo jedanput - uživo. Pored snimaka, treći njutnov zakon tu stoji kao nepremostiva intelektualna prepreka za svakog ograničenog čoveka koji je u stanju da poveruje kako aluminijumski avion može da prođe kroz zgradu od čelika i betona kao kroz puter, bez i jedne jedine krhotine.
Znači sve one stotine hiljada ljudi koji su videli svojim očima kako avioni udaraju nemaju pojma i ne znaju šta su videli, ali si zato ti koji si video Njujork i zgrade samo na slici, odmah izvalio o čemu se radi uz pomoć par muljavih klipova na youtube. Svaka tebe čast majstore, evo mene si totalno ubedio :D
Nego jel vidiš kaki su to amateri, organizuju jednu veoma komplikovanu i sveobuhvatnu zaveru, al usput zaborave da montiraju snimke i dozvole da tako nešto bude prikazano na tv - doduše samo jednom i nikad više. Shvatili su da su se malko zajebali, al bilo kasno jer su gologuzi filozofi već sve provalili :lol:

u direktnom prenosu smo videli avione tako da je to verovatno to.avioni su udarili a da li su uzrok pada kula je vec druga prica.posebno kula broj 7 ako se ne varam koja je udaljena od kula bliznakinja.

sa druge strane pentagon je mnogo sumnjiviji jer dobrog video zapisa nema ili bar nama nije prikazan.ni tragovi udara pentagona ne ukazuju da je tu zavrsio avion.

Ma ni ti ništa ne znaš... Direktan prenos je montiran linearno, a svi koji su videli šta se desilo su ekspresno drogirani i usađeno im je u glavu memorija aviona koji udaraju pre nego što se izlanu. Američka tehnologija drogiranja pola Njujorka se pokazala na delu, bez greške. Mada, ja da imam tu tehnologiju ja bih pre upotrebio da drogiram glavešine zemalja OPEC-a da se predaju dobrovoljno...

Dejane, ti ne razumeš. Šta je problem drogirati par desetina ili stotina hiljada ljudi koji gledaju u nebo... Neka je za svakog potrebno po gram dobrog koksa, to je mala cena za državu kao što je USA.
Ma samo pošalju ljude u crnom koji uzmu onaj neuralyzer i izbrišu ti memoriju u sekundi
evo ovako
Neuralizer1.jpg

Samo pogledajte u svetlo........niste videli nikakve avione
men-in-black-o.gif

Ne znam ko ovde priča o "prolasku aviona kroz zgradu bez i jedne krhotine" osim tebe... :lol:

Možeš da izvrćeš kontekst do mile volje, ali tako je namešteno na lažnim snimcima u koje slepo verujete :lol:
ovo je usporen zvanični snimak, na kojem se jasno vidi kako aluminijumska krila seku čelik i beton, obrati pažnju na 28, 29 i 30 sekund...sudeći po videu ni listić aluminijuma sa krila nije otpao prilikom udara u zgradu :lol: Dakle, zgrada je prosto progutala avion a na zgradi je ostao trag od aviona sa sve krilima. Čovek stvarno treba da bude talentovano glup da bi progutao ovaj scenario iz crtanih filmova :lol:
Na 16oj sekundi se jasno vidi kako levo krilo aviona preleće iza braon zgrade koja se prostorno nalazi iza zgrada bliznakinja...još jedan propust onih koji su montirali snimke.

...naravno, i dalje se ne pominje treći njutnov zakon, jer se u tom slučaju mora aktivirati proces razmišljanja. Ili čiča Isak nije bio u pravu :lol:

u direktnom prenosu smo videli avione tako da je to verovatno to.avioni su udarili a da li su uzrok pada kula je vec druga prica.posebno kula broj 7 ako se ne varam koja je udaljena od kula bliznakinja.

sa druge strane pentagon je mnogo sumnjiviji jer dobrog video zapisa nema ili bar nama nije prikazan.ni tragovi udara pentagona ne ukazuju da je tu zavrsio avion.

Šta nedostaje u ovom direktnom prenosu? :lol: I zašto voditeljka kaže - ''you can see that we had another explosion'', a nigde ne pominje nikakav avion?

Evo malo kvalitetnijeg snimka iz drugog helikoptera, na 2:15 iz gornjeg desnog ugla u kadar uleće crna kugla (živo me interesuje koliko ljudi je spremno da tvrdi da je to avion :lol: ) i kreće se putanjom na koju je kasnije dodat lažni avion.
Na 3:01 s desne strane u kadar uleće neka manja letelica i preleće iznad bliznakinja, a ženski glas govori - back off... they're telling us to back off. Mora da su im to rekli zbog njihove bezbednosti :lol:

ovo je usporen zvanični snimak, na kojem se jasno vidi kako aluminijumska krila seku čelik i beton, obrati pažnju na 28, 29 i 30 sekund...sudeći po videu ni listić aluminijuma sa krila nije otpao prilikom udara u zgradu :lol: Dakle, zgrada je prosto progutala avion a na zgradi je ostao trag od aviona sa sve krilima. Čovek stvarno treba da bude talentovano glup da bi progutao ovaj scenario iz crtanih filmova :lol:
Još kad bi ti znao malo fizike sudara, ili barem da izračunaš impuls i moment, bilo bi super, i ne bi ti palo na pamet da postavljaš glupa pitanja... al' dobro, mi ne bi imali kome da se smejemo da svi znaju barem osnove fizike.

Čovek stvarno treba da bude talentovano glup da bi progutao ovaj scenario iz crtanih filmova
Zapravo, talentovano glup je onaj koji sve to organizovao pa usput napravio toliko propusta i grešaka koje može raskrinkati maltene svako. Kako objašnjavaš toliku količinu retardiranosti organizatora ovog scenarija?
Evo malo kvalitetnijeg snimka iz drugog helikoptera, na 2:15 iz gornjeg desnog ugla u kadar uleće crna kugla (živo me interesuje koliko ljudi je spremno da tvrdi da je to avion ) i kreće se putanjom na koju je kasnije dodat lažni avion.
Iz ovog ugla ne možeš videti avion kako udara u zgradu isto kao što ne možeš videti sopstvenu guzicu dok ideš ulicom i gledaš pravo ispred sebe :D

p.s.
Nije bilo betona u zgradama. Gradjene su od čeličnih stubova, a unutrašnji zidovi su bili od gipsanih ploča

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back