Zašto su obojene revolucije dobra stvar?

FB_IMG_1759683397737.jpg

Uz izvinjenje autoru teme - ko kaze da su obojene revolucije dobre?!
To je samo tvoje misljenje.
I za koga su dobre? Ne izvode se one iz humanih interesa,
vec iz sopstvenih (stranih) interesa.
Ne znam nijednu obojenu revoluciju koja je nekom narodu donela dobro.
Zavisi sta je za koga dobro.

Za nekoga, tj. tebe je dobro kad moze da puni burag i soli goozicu, sve i da diktator nabije desetak osoba dnevno na kolac ili strelja njih pedesetak.

I otvoreni mrzitelj, rusofob :D

Jbt i meni se mnogi ne dopadaju, neki idu do nepodnošenja al' brate mili nisam opsednuta mržnjom toliko da ne propuštam priliku da tog nekog, državu, stranku, pojedinca, opanjkam i pokušam da omalovažim čak i u šaljivim igrokazima. :D

Vrlo štetno za opšte zdravlje, vrlo štetno.
Све је то само ствар карактера.
Меру свему одређујемо сами, по томе- какви смо.

Svedoci smo stalne povike ove vlasti na navodnu obojenu revoluciju u Srbiji. Pričaju kako je obojena revolucija loša stvar. Ko se boji obojene revolucije? Diktatori! Koga ona ugrožava? Njih i samo njih!
Da li ste čuli predsednika ili premijera neke normalne države da govori protiv obojene revolucije? Niste!
Da li želite da Srbija postane normalna zemlja? Šta nije jasno?
+ неколико милјарди евра&долаара уложено у "цветнају". БДП расте ли расте. :mrgreen:
Ово за милијарде тврди експерт од хоклицу. :super:

Све је то само ствар карактера.
Меру свему одређујемо сами, по томе- какви смо.

Naravno ali ne možemo prenebregnuti ni uticaj sa strane koji ako ništa drugo, a ono izazovu neke emocije u nama koje naprosto ne možemo da ignorišemo.

Nisam pratila mreže kad je sve ovo počelo ali najiskrenije sada, da sam bila ovde na Krsti i fejsu tada, mene Slavija ne bi videla 15. marta.
Ni Autokomanda malo kasnije.
Bez preterivanja., ni nemam razloga da lažem.

Toliko agresivnosti, prostakluka, provokacija bez ikakve veze s mozgom i etiketiranja, poslednjih meseci od strane tzv "blokadera", odnosno svih devijantnih pojava koje se kriju iza njih, u životu svom nisam videla ni doživela.
A, ne podnosim ovoga, nikad i nisam, niti sam to krila bilo gde.

Nije dobro.

Svedoci smo stalne povike ove vlasti na navodnu obojenu revoluciju u Srbiji.
laz
Pričaju kako je obojena revolucija loša stvar.
otpor je svuda u svetu oznacen kao cia delo. zato se nista sustinski nije promenulo u sbriji posle 5 okotbra
jer od 1948 sve nase sluzbesupod kontorlom zapada
Ko se boji obojene revolucije? Diktatori! Koga ona ugrožava? Njih i samo njih!
ovo nema veze sa dosadasnjim obojeni mrevolucijama koje jesu bile placene kao recimo otpor i slicno
ali promenom vlasti u srbiji se niej promenuo sistem

Da li ste čuli predsednika ili premijera neke normalne države da govori protiv obojene revolucije? Niste!
Da li želite da Srbija postane normalna zemlja? Šta nije jasno?
nemoj da zamajavasnarod i mesas babe i zabe

OVO STO SRBIJA DOZIVLJAVA NEMA VEZE SA PLACANJEM SA STRANE

to je izgovor, lazni

Back