a)
Pogrijesio si, zenma se svidja musko tijelo
Nista nisi pogodio. Za zadnjicu i noge sam dobijao komplimente cak i od udatih, rodjakinja i od djevojcica od 15 godina, a za sirinu ramena isto tako. Muskarac u uskim trenerkama ili farmerkama, ako nema ruznu zadnjicu i butine, izaziva da se okrenu sve zene, ako nosi bas uske skoro kao da je transvestit ili kako se to kaze. Zenu privlaci muskarac u uskoj maici, i desava se da se takvome ako mu je maica prelijepa udvara i pred momkom... Privlaci ih kad muskarac ima sake koje su nevelike i kratke prste, krace nego inace, privlaci ih najvise to kako hodas, jedna mi je rekla "imas strasno dupe grizla bi ti ga ko jabuku", jedna mi je stavila na moje nabildovane grudi (grudne misice) ruku, iako je to jedna od 3 najljepsih zena koje sam ikad sreo i iako se nismo poznavali
b)
Pogrijesio si, muskarcima se svidja zensko lice
Dostojevski, poznat kao neko ko je imao milion svojih zenski pored zene itd., i koji je ustvari teksta koji je napisao neko karleusi u kome se pominje "napravi mi sina pod svetlima kazina" (Jelena Karleusa ne pise sama svoje tekstove), najvise je na govorio u knjigama o tome da neke zene, kako on kaze, imaju prelijepo lice, i opisivao na zenama skoro uvjek samo lica, isto kao sto i ja licno prilazim samo zenama sa lijepim licem, osim ako im je tijelo bas bomba. Ljudi koji vole Dostojevskog (postoje samo oni koji ga vole i koji ga mrze, sredine nema) vole zenska lica vise nego tijelo, a ja sam upoznao i ruse i srbe i crnogorce koji vole dostojevskog, i za svakog od njih znam iz razgovra ili iz njihovih knjiga (znam i knjizevnike) da im se najvise na zeni svidja lice.
Kojoj god sam zeni dao kompliment za lice i reko da posto je nepoznata za tijelo ne smijem reci koliko mi se svidja/koliko je lijepo, ako mi se svidja, i sto mi se svidja na njemu, nego samo to je li a) ni ruzno ni lijepo b) lijepo c) ruzno, i govorio da im je lice lijepo a tijelo spada u ni ruzno ni lijepo i da je zena koja ima lijepo lice a nema ruzno tijelo lijepa, ili da je tijelo lijepo (ali necu da ti kazem koliko lijepo zensko, mozda najmanje sto zensko tijelo moze biti lijepo, mozda najvise) ta mi se zahvaljivala na kompliment ljubaznije 10 puta od toga kako bi se bilo kome drugome inace neka zena zahvalila na najljepsi kompliment po ljepoti komplimenta koji je po ljepoti odma prvi nivo ispod moga. TAKO DA ZENE NE MISLE DA MUSKARCI LAZU AKO KAZU DA JE LICE GLAVNO NA ZENI, mnoge koje poznajem
c)
Pogrijesio si da muskarci vecinom gledaju ljepotu: 90% muskaraca ne shvata ljepotu nogu, dupeta i sisa, ne zna sto su to lijepe noge, dupe i sise, nego oce da svi vide kako on ima curu koja ima onakvo(e) kakvo na filmovma kazu da je lijepo dupe, sise i noge
Mene licno, posto znaju da znam sto je lijepo oblacenje i lijepo tijelo, jer znaju kojim zenam dajem komplimente za tijelo i koje im slike pokazujem na internet, drugarice i zenske i poznanice i dopisnice pitaju da im kazem da li imaju lijepe kukove, noge itd., iako kazu da drugog nikog ne bi to pitale, ali oce ocjenu strucnjaka...
d)
ZENA KOJA NIJE LUDA UVJEK MOZE DA GAJI SIMPATIJU PREMA MUSKARCU KOJI IAKO JE RUZAN DA SE RUZNIJI BIT NE MOZE UMIJE LIJEPO DA SE OBUCE
i za otvarace teme jedna najbolja narodna pjesma o obozavanju zena: