Devilishgirl:Tesis se...mislis DRKAŠ? Znala sam![]()
Jadno, ako su svi tipovi koje ti znas drkadzije pa na osnovu toga pravis pogresne zakljucke za tipove koje neznas

Sama si pokazala svoju kulturu, no comment 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Devilishgirl:Tesis se...mislis DRKAŠ? Znala sam![]()
ma mnogo sam bre dobar ja za nju... ako joj je do kar*nja samnom ona ce meni trebati da plati...goodday:-covece za dva bajsica mozesh da overis chuku kod sponzorke.....ustvari pitaj je da li bi se trpala za tvoj bajsic i tricikl pride...na konto poznanstva sa foruma :wink:DJ_MaRe:ma ceo je i fura kao sat... za cenu cemo da licitiramo... ko vise ponudi...SAD!
pocetna 30 evra-- upola jeftinija nego kod ove rave za sat!!
Devilishgirl:Forum je jedino mesto na kome se otkrivam
. I psujem, zezam do besvesti
![]()
Smeta ti?![]()
Sto si drkadzija?![]()
To resist is to piss in the wind 8)
Solution:Devilishgirl:Forum je jedino mesto na kome se otkrivam
. I psujem, zezam do besvesti
![]()
Smeta ti?![]()
Sto si drkadzija?![]()
To resist is to piss in the wind 8)
Hm...sta to laje...kao da je neko odozdo...jao pa to si ti, umalo da te zgazim 8)
pa ko plati moze i videti....mmmmm zlatna je ona..ko ima kesa nek proveriDevilishgirl:Sta zlatnu?Ribicu?
To vise nije ribica, ne znam kako se to zove kad su je razgazili
![]()
sponzorusaO11:pa ko plati moze i videti....mmmmm zlatna je ona..ko ima kesa nek proveriDevilishgirl:Sta zlatnu?Ribicu?
![]()
nije ona rava ona je MAJKA-***** koja vredi POSTOVANJA,skrenuli ste sa teme momci pitanje je bilo nesto sasvim drugo,a koja zena nije rava....i da li je bolje ja da se prodam ili moje dete od 12 godina nekom ciki za dopunu,a?DJ_MaRe:ma ceo je i fura kao sat... za cenu cemo da licitiramo... ko vise ponudi...SAD!
pocetna 30 evra-- upola jeftinija nego kod ove rave za sat!!
sponzorusaO11:pa ko plati moze i videti....mmmmm zlatna je ona..ko ima kesa nek proveriDevilishgirl:Sta zlatnu?Ribicu?
![]()
ma na pogresnom si mestu nasla da se prodajes!! vidis da niko nema ni meni 30 Evrica za biciklo da ponudi, a kamoli tebi 60 za sat... kada smo vec kod toga, prinudjen sam da spustim na 25... nudim i poklon zvonce ako pozovete u narednih 15 min!! 8)sponzorusaO11:nije ona rava ona je MAJKA-***** koja vredi POSTOVANJA,skrenuli ste sa teme momci pitanje je bilo nesto sasvim drugo,a koja zena nije rava....i da li je bolje ja da se prodam ili moje dete od 12 godina nekom ciki za dopunu,a?DJ_MaRe:ma ceo je i fura kao sat... za cenu cemo da licitiramo... ko vise ponudi...SAD!
pocetna 30 evra-- upola jeftinija nego kod ove rave za sat!!![]()
Devilishgirl:Zamisli ja vec zgazila neko g*vno na ulici, a nisam znala da si to bio ti. Sorry 8)
p.s. Mnogo smrdi
cartman:SRAMOTA U CRKVU DA ODEŠ I SVE PARE TAMO DA OSTAVIŠ I TO SA KAMATOM I DA SE ISPOVEDIŠ I TO NA KOLENIMA(NA KOLENIMA![]()
).
pa tako te volim... posto cenim tvoje misljenje, dobijas na poklon i majcu IGRAJ ZA ZIVOT, KURVANJE NE!cartman:Evo ja ću biciklo da kupim pa da poklonim nekoj devojčici koja o njemu mašta da joj nebi u maštanju palo na pamet da do njega dođe na način kao što do stvari dolazi naša nam sponzoruša.
Devilishgirl:Necu ti priustiti to zadovoljstvo 8)
Za razliku od nekih, ja mogu da se obuzdam, ..limits :wink:
p.s. You are not even interesting enough to make me sick