Zašto su muškarci manijaci???

Ima vise razloga za to i uglavnom nije tesko za razumeti . Ja cu pokusati dati odgovor na tvoje pitanje . Zadovoljenje sexualnih potreba je bitan elemenat u zivotu ljudi , kako zena , tako i muskaraca a sto zavisi i od zivotne dobi . Zena iole privlacna moze bas ako hoce , vrlo lako naci sebi partnera . U toku samo jednog dana , ona ima barem nekoliko situacija na poslu , ulici , supermarketu ili slicno gde joj neko od pripadnika jaceg pola pokusava se pribliziti , zapoceti razgovor i prakticno steci naklonost zene . Muskarcu je vec mnogo teze naci partnerku i zato postoje javne kuce sa zenama , na sve strane po sajtovima pozivi za caskanje od strane prelepih devojaka i prostitucija kao zanat od kad je veka .
I kada je u pitanju normalna veza , za samo odrzavanje te veze trebaju jos vece pare i vecina muskaraca to nije u stanju ciniti . Ja ti govorim o svetu koji mi dozivljavamo kao "civilizovanom ". Ako bi nekako okrenuli sve to i teoretski naprimer na odredjeno vreme napravili svet takvim da muskarci prestanu voleti zene po pitanju njihove sexualnosti , mislis da zene nebi postale manijaci ? Sta se desava po zatvorima ?

kroz posao sretao neke siledzije, onako laicki mi izgledaju slabici u stvari, i ne znam mozda je u tome tajna, mozda ih uzbudjuje da nekog mogu da nadvladaju...?

mislim nema veze to sa testosteronom, meni i nekim drugarima koji bas imaju pojacan seksualni nagon nesto nasilno ne moze da bude uzbudljivo. na primer ne bih mogao da se uzbudim u takvoj situaciji, ne mogu ni da zamislim da neko moze da se uzbudi seksualno na nekog ko se otima ili place. fuj.

mislim opet, ja nisam bas neki nezan ili dobrica cosic, nekad sam voleo da se tucem puno, cak volim i kinky ili grublji seks ponekad, ali ne mogu da zamislim da bih cak neku pijanu devojku za koju nisam siguran da li me hoce.

tako ne znam, ne shvatam, pitajte psihologe. ali mislim da siledzije stvarno treba izolovati iz drustva zauvek beskonacno.

Svakodnevno neka silovanja od strane muškaraca :evil:
Muškarci,zašto vi manijačite?Šta je to što u vama izaziva taj manijakalni nagon???

Hm..pa mislim da ne silujemo svi iz istog razloga..evo ja bih silovo one klinkice koje se oblace provokativno za koje ono moz ladno kazes trazi da bidne silovana..i ono kao flert i sve..prima picence lozenje..vozimo se kucama da ne idemo namontirane busom..i kad treba ga popusi ona se necka..e take bi napusijo i ostavio u kukuruzu

Svakodnevno neka silovanja od strane muškaraca :evil:
Muškarci,zašto vi manijačite?Šta je to što u vama izaziva taj manijakalni nagon???

To se desava od iskona, endogena pojava (biolosko adaptivna agresija koju dijeli sa precima, nasuprot drustvenom karakteru, odnosno uticaju sredine) ali se kod nekoga vise ili manje ispolji zavisno od psihicke konstitucije, socijalnog miljea, itd.
Ubijanje, silovanje, tuccanje tudje zene, muski sovinizam, razne perverzije, pedofilija, socijalni darvinizam i sav taj jazz nam je svima u krvi. Doduse, tri neuroticne karakterne strukture veoma sklone agresiji jesu sadisticka, nekrofilicka (vs biofilicka) i ona "koja se dosadjuje" (moram prvi da priznam da sam skoro sve postove na Krsti napisao upravo iz dosade). Na veoma zapostavljenu patologiju dosade u industrijskom drustvu ranije su ukazivali Woodburn Heron ("Patologija dosade", 1957) i Robert Heath (Tulane University Medical School).

Muskarac je nedvojbeno najkrvolocnija zivotinja na Planeti, ironicno, istovremeno i najnezasticenija sto se tice samoodbrane (mozak se ne racuna ovaj put - najopasnije oruzje) jer posjeduje desetine slabih (kyusho) tacaka na vlastitom tijelu...

Hm..pa mislim da ne silujemo svi iz istog razloga..evo ja bih silovo one klinkice koje se oblace provokativno za koje ono moz ladno kazes trazi da bidne silovana..i ono kao flert i sve..prima picence lozenje..vozimo se kucama da ne idemo namontirane busom..i kad treba ga popusi ona se necka..e take bi napusijo i ostavio u kukuruzu
Ti si znaci potencijalni manijak,ili si stvarno pravi manijak?
Gde ti zivis?Kakve veze ima kako se oblace?Taman i gola da ide,ovo je 21.vek,ti zivotinjski nagoni trebalo bi da su prevazidjeni :mrgreen:
No-No!

Poremecaj licnosti, kompleksi, prekomerno koriscenje opijata ili alkohola i gubitak kontrole*, shovinizam. To vam je to sto se tice psiholoske analize silovatelja

*razlog gubitka kontrole ribice setaju u dopicnjaku guze se po diskotekama nijedna nije normalno obucena nego kao one ***** sa granda samo da izazivaju i onda muskarac koji je pod uticajem opijata ili alkohola popuste kocnice jer misli da je svemocan i onda eto silovanja

au, sta procita ovde od ovih muskaraca, na pocetku kako vas nije sramota. Od takvih mi se gadi muski rod... Siluju psihicki poremecene osobe, logicno! Koje zele da budu mocne, a nemaju drugog nacina da iskazu tu svoju "moc"---jadnici... a za neobrazovane, procitajte neke knjige, da vidite da osoba ne moze da vas "izaziva" tako sto ce da bude "provokativno" obucena.

Back