ZASTO SU MLADIM DEVOJKAMA,SEKSUALNO PRIVLACNI STARIJI MUSKARCI !

Mene nikada nisu privlacili stariji.
A ni mladji.
Jednostavno sam se najlepse osecala u drustvu mojih vrsnjaka ili do 2 godine starijih od mene.

Kao sto sam vec rekla, porodica je tu veoma bitna.
A i sredina u kojoj se krece devojka.

A danasnje devojcice sve ranije krecu ``u zivot``, ako se to zivotom moze nazvati.
To da devojcica od 15 godina izlazi u 10 i vraca se u ranim jutarnjim satima ne odobravam.

Cesto sam napolju oko ponoci (imam psa pa ga setam) i cesto vidjam sve i svasta u kraju gde zivim.

I zaista nije normalno kada vidim nekog sedokosog muskarca koji se obukao kao decko od 20 godina kako se cmace sa devojcicom u parku.
Sta ta devojcica - devojka moze da ocekuje od takvog coveka? Pare tj. da je oblaci i da je cima samo onda kada on moze da bude sa njom, jer je ozenjen i ima mozda i stariju decu od te devojcice sa kojom je.
Ali, ima nas raznih.
ajde, nemoj da si ljubomorna :cmok:

eeee.. javi sledeci put kad setas kera da se sklonimo u neki budzak :hahaha:

nisi cula za ljubav, a? nisu se hebali u parku vec ljubili, a to znaci samo jedno :)

ti nisi marlon nego onaj drugi je li, mislim da si drugi al da proverim, necu te ganjam valjda vishe P: )) mada meni se sve poremetilo

- - - - - - - - - -

drugi si ok znam
imam neke svoje vladare nervira me to

mada sto bi rekao ko si mozes da lazes hehe
ok necu vise

ti nisi marlon nego onaj drugi je li, mislim da si drugi al da proverim, necu te ganjam valjda vishe P: )) mada meni se sve poremetilo

- - - - - - - - - -

drugi si ok znam
imam neke svoje vladare nervira me to

mada sto bi rekao ko si mozes da lazes hehe
ok necu vise

aj dodji da ti zavestam ono sa druge teme pa ces da vis da ne mogu bez njega a bogme ni ti mi ga ne bi vratila :lol:

jel sam i sad drugi, a?

obicno kazem da sam vampir star 1450 godina i lepe se ko muve na med..

mozda to ima veze sa detinjstvom i nekom pricom o drakuli, ili o deda mrazu, bogu u sedoj kosi i bradi i andjelima...
ili nekom ujki deki koji ih je drzao na krilu.

mlade i neiskusne verovatno imaju neku podsvesnu zelju za nekim haremom, dvorcem, da budu hefnerove zecice, traze nekog da ih uvede u tajni svet elitne prostitucije

Jedan od razloga moze biti da ispadnu bitne u odnosu na svoje vrsnjakinje,al tu je rec o pacenicama raznih oblika,ne bi o njima ovako kasno,bezveze da se uznemirim necu moci zaspati :lol:...
Moze biti da zene vole da su u sigurnim rukama,s nekim ko zna "gde ga treba staviti i kako".Instinktivno osecaju da ce vece zadovoljstvo naci sa starom gardom,a klinke vole da su sexualno zasicene.Lakse se prepustaju starijem i dominantnijem i po godinama i po iskustvu,prirodnije valjda sta znam.Ovako sa svojim vrsnjakom moze im se desiti da on nije dovoljno naostren za njih,glupo bi to bilo razocarenje,kad se zena napali a ostane kratka za - "najvaznijom sporednom stvari na svetu" (*urcom :hahaha: )

U subotu za vikend u klubu,pored klasicnih cimanja, jednoj dvadesetogodisnjakinji su ostale oci na meni.Toliko o ovoj temi.

ovaj, jesi li ti siguran da nije smekala nekog tipa koga je videla preko tvog ramena?
mislim, oce to da ti se, ponekad, ucini da gleda u tebe, a ona gleda u sasvim nekog... levog

- - - - - - - - - -

Svetu se ne moze ugoditi.
Stvar vaspitanja i zrelosti.

ma, samo ti setaj kera, to je tako kul...plus sto kerovi nece da osede.

Back