- Poruka
- 24.240
Нисам рекао да ти ниси у праву али сам рекао на оно што циљаш тиме да кажеш да у томе ниси у праву!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj korkanj je specifična pojava. Biće veoma zabavno pratiti njegove postove. Misli da treba istrebiti Jevreje, u najboljem slučaju proterati, ali nije hitlerovac.
Čovek koji veruje da su dušmani Nemačku naterali u rat.
Čovek koji veruje u Hitlerovo ekonomsko čudo.
Fascinantno, zaista.
Него @korkanj
Како то објашњаваш да хашки трибунал тужи и тражи одштету у име Војислава Шешеља највећа шкртица и јеврејски лобиста , адвокат New Yorka Džonatan Levi ,? бесплатно.........!![]()
Pa kada je ta Nemacka toliko losa,sto su nasi ljudi isli da rade tamo??? Pre nego pocnes ovako da provociras treba prvo dobro da se preispitas sta govoris tj kucas
I svi takvi kao ti pate od Mercedesa BMW, Golfa,Pasata,itd. a u majku mu pa tu nesto ne stimakada ih toliko mrzis sto patis/te za njihovim autima??? sto jednostavno ne kupite Moskvica,Ladu,i ostala smeca (cast Japancima oni su nenadmasni,pa tek onda Nemci) i jois pvrh svega "mi bi u evropu ma oces ali sutra malo " gde ces u evropu osim u skandinavske zemlje i to malo juznije sto ima,vecina zeli Nemacku,Svicu itd. nemoj da brljas bez veze.
Pa kada je ta Nemacka toliko losa,sto su nasi ljudi isli da rade tamo??? Pre nego pocnes ovako da provociras treba prvo dobro da se preispitas sta govoris tj kucas
I svi takvi kao ti pate od Mercedesa BMW, Golfa,Pasata,itd. a u majku mu pa tu nesto ne stimakada ih toliko mrzis sto patis/te za njihovim autima??? sto jednostavno ne kupite Moskvica,Ladu,i ostala smeca (cast Japancima oni su nenadmasni,pa tek onda Nemci) i jois pvrh svega "mi bi u evropu ma oces ali sutra malo " gde ces u evropu osim u skandinavske zemlje i to malo juznije sto ima,vecina zeli Nemacku,Svicu itd. nemoj da brljas bez veze.
A što se Njemaca tiče, oni su najdisciplinovaniji narod na svijetu i ništa im nije teško.
Zato im tako i ide.
Ja mislim, da će Njemačka uskoro zavladati Evropom, ne mislim vojno nego ekonomski.
Danas su prvi izašli iz svjetske krize i imaju najvišu stopu rasta u EU.
A prvi od svih prihvatili EURO i sahranili svoju na daleko poznatu nemacku marku.
Како се оно код вас каже ЈЕВРО или ЕВРО ?![]()
A prvi od svih prihvatili EURO i sahranili svoju na daleko poznatu nemacku marku.
Otkud toliko genijalaca medju Jevrejima...
Prema nekim istrazivanjima,polovinu vrhunskih naucnika dvadesetog veka cinili su Jevreji...kada je rec o sahovskim velemajstorima,procenat je mnogo veci...
Jevreji su mali narod,ali cini se"odabran"...
Kakvo je vase misljenje o ovome...
Каква тема!!!!
Па ти научници уопште нису Јевреји Сефарди. То су Ашкенази који представљају мешавину народа Германа, Словена и других. За разлику од етничких Јевреја њихов матерњи језиј није Хебрејски већ Идиш - то име му дали Немци. Ашкенази су 10 пута бројнији од Јевреја Сефарда. Доста бре више о Јеврејима, прво се научите да правите разлику. То је као када би неко сматрао муслимане једним народом.