Zasto su Jehovini Svedoci pravi hriscani

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
xlondon.jpg

zufic8.jpg

Propovednicka aktivnosti Jehovinih Svedoka
Svako moze dobiti besplatno Biblijsku literaturu
kao i primerak Biblije.

Zasto je neko Hriscanin?
Zato sto sledi ucenja Isusa Hrista.
Arijana.
Slede li svedoci ucenje Isusa Hrista ili ucenje nekog Jehove?
Trebao bi da znas da je to isto.
Bog je preko Hrista nama dao Zakon.
Hristov zakon je Bozji Zakon.

Isus je nas posrednik.
A JHVH Jehova je nas Bog.

Tako kaze Bozja rec Biblija.
Ona je temelj hriscanstva.

Jovan 17:3
3 A da bi dobili večni život, treba da dobro upoznaju* tebe, jedinog istinitog Boga, i onoga koga si poslao, Isusa Hrista.

A Isus Hrist kao Bozji Sin je bio poslat od strane Boga Oca JHVH da prenese ljudima Bozju rec.

Zato je Isus nas posrednik.

1. Timoteju 2:5

5 Jer jedan je Bog, i jedan je posrednik između Boga i ljudi, čovek, Hrist Isus,

Poslednja izmena:
Jovan 14
23
Isus mu je odgovorio: „Ako me neko voli, držaće se moje reči, i moj Otac će ga voleti,
i doći ćemo k njemu i prebivaćemo s njim.

24 Ko me ne voli, ne drži se moje reči, a reč koju slušate nije moja, nego je od Oca koji me je
poslao
.

Jovan 5:19) Isus im je nato rekao: “Zaista, zaista, kažem vam, Sin ne može ništa učiniti sam od sebe, nego samo ono što vidi da čini Otac. Jer što god on čini, to i Sin čini na isti način.

Jovan 7:16) A Isus im je odgovorio: “Ono što naučavam nije moje, nego dolazi od onoga koji me poslao.

Jovan 12:49)
Jer ja nisam govorio sam od sebe, nego mi je sam Otac koji me poslao dao zapovijed što da kažem i što da govorim.

Trebao bi da znas da je to isto.
Bog je preko Hrista nama dao Zakon.
Hristov zakon je Bozji Zakon.

Isus je nas posrednik.
A JHVH Jehova je nas Bog.

Tako kaze Bozja rec Biblija.
Ona je temelj hriscanstva.

3 A da bi dobili večni život, treba da dobro upoznaju* tebe, jedinog istinitog Boga, i onoga koga si poslao, Isusa Hrista.

A Isus Hrist kao Bozji Sin je bio poslat od strane Boga Oca JHVH da prenese ljudima Bozju rec.

Zato je Isus nas posrednik.

5 Jer jedan je Bog, i jedan je posrednik između Boga i ljudi, čovek, Hrist Isus,
Iz ovoga sto si napissla vi niste Hriscani.
Jer ne sledite Htista vec nekog Jehovu?

A u Bibliji ne postoji niko ko se zove Jehova.
Znaci neznabostvo.

Galatimac3.2
Nosite bremena jedan drugog, i tako ćete ispuniti zakon Hristov

Poslednja izmena:
Jovan 14
23
Isus mu je odgovorio: „Ako me neko voli, držaće se moje reči, i moj Otac će ga voleti,
i doći ćemo k njemu i prebivaćemo s njim.

24 Ko me ne voli, ne drži se moje reči, a reč koju slušate nije moja, nego je od Oca koji me je
poslao
.

Jovan 5:19) Isus im je nato rekao: “Zaista, zaista, kažem vam, Sin ne može ništa učiniti sam od sebe, nego samo ono što vidi da čini Otac. Jer što god on čini, to i Sin čini na isti način.

Jovan 7:16) A Isus im je odgovorio: “Ono što naučavam nije moje, nego dolazi od onoga koji me poslao.

Jovan 12:49)
Jer ja nisam govorio sam od sebe, nego mi je sam Otac koji me poslao dao zapovijed što da kažem i što da govorim.
Kome je upućen ovaj komentar?

Iz ovoga sto si napissla vi niste Hriscani.
Jer ne sledite Htista vec nekog Jehovu?

A u Bibliji ne postoji niko ko se zove Jehova.
Znaci neznabostvo.

Galatimac3.2
Nosite bremena jedan drugog, i tako ćete ispuniti zakon Hristov
Jehovini Svedoci su po veroispovesti hriscani, jer naucavaju hriscanstvo.
A religija se zove: Jehovini Svedoci

Zna se u Bibliji da je Bog JHVH i da se to cita Jehova.
https://en.wikipedia.org/wiki/Tetragrammaton#/media/File:St._Charles's_Church,_Austria,_Vienna_-_Gold_piece_high_above_the_altar_symbolizing_Yahweh.jpg

na hebrejskom JHVH i to ovako:
jhvh.jpg

- - - - - - - - - -

https://en.wikipedia.org/wiki/Tetragrammaton

A Hristov Zakon je nama dat od Boga.
Ako nisi znao.
kao sto pise i ovde:

Otkrivenje 1:1

1 Otkrivenje+ Isusa Hrista, koje mu je dao Bog,+ da pokaže robovima svojim+ ono što će se uskoro dogoditi.+ I poslao je anđela svojega+ i po njemu ga je u znakovima+ pokazao robu svojemu Ivanu,+ 2 koji je posvjedočio o riječi Božjoj+ i svjedočanstvu Isusa Krista+ — o svemu što je vidio. 3 Sretan+ je onaj tko čita*+ i oni koji čuju riječi ovog proročanstva+ i koji drže ono što je u njemu napisano.+ Jer blizu je vrijeme da se to ispuni.+

Hristov Zakon je nama dao Bog.

sam Isus je rekao:
Jovan 14:
24 ..... a reč koju slušate nije moja, nego je od Oca koji me je
poslao
.

i to je hriscanstvo

Isus je nas posrednik.

Hristov zakon je u Bibliji u novom Zavetu i mi to sledimo i pridrzavamo se kao hriscani.

Poslednja izmena:
Jehovini Svedoci su po veroispovesti hriscani, jer naucavaju hriscanstvo.
A religija se zove: Jehovini Svedoci

Zna se u Bibliji da je Bog JHVH i da se to cita Jehova.
https://en.wikipedia.org/wiki/Tetragrammaton#/media/File:St._Charles's_Church,_Austria,_Vienna_-_Gold_piece_high_above_the_altar_symbolizing_Yahweh.jpg

na hebrejskom JHVH i to ovako:
jhvh.jpg

- - - - - - - - - -

https://en.wikipedia.org/wiki/Tetragrammaton

A Hristov Zakon je nama dat od Boga.
Ako nisi znao.
kao sto pise i ovde:

Otkrivenje 1:1

1 Otkrivenje+ Isusa Krista, koje mu je dao Bog,+ da pokaže robovima svojim+ ono što će se uskoro dogoditi.+ I poslao je anđela svojega+ i po njemu ga je u znakovima+ pokazao robu svojemu Ivanu,+ 2 koji je posvjedočio o riječi Božjoj+ i svjedočanstvu Isusa Krista+ — o svemu što je vidio. 3 Sretan+ je onaj tko čita*+ i oni koji čuju riječi ovog proročanstva+ i koji drže ono što je u njemu napisano.+ Jer blizu je vrijeme da se to ispuni.+

Hristov Zakon je nama dao Bog.
Po onome sto si pisala nisu.
Oni ne slede Hrista, po kome se neko zove Hriscanin.
Vec nekog Jehovu koga u bibliji nema.
Po kulinoj izjavi koju imam, kazu da su izmislili ime Jehova..
Posto ne slede Hrista vec tog vanbiblijskog Jehovu
Oni su Jehovisti, ne hriscani
Samo ko sledu Hrista, jeste Hriscsnin.
A ti si to gore u mom pitanju negirala.

Jehova je ime Boga koje se spominje u Bibliji 7000 puta.

Ti ocigledno ne razumes sta je Hriscanstvo.
To je ucenje Boga.

A Mi sledimo ceo Hristov zakon.

Tako da Jehovini Svedoci su tako i registrovani kao hriscani u skoro celom svetu.

to su cinjencie a ti pisi sta hoces ne mozes negirati tudju veru

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back