Zašto su dobri momci sa devojkama gubitnici?

ovo je los i diskriminatorski zakon, koji se pokriva tzv. dobrobiti deteta.
najveca dobrobit je da dete bude jednako vreme sa oba roditelja (osima ako nisu ovo pod-) i niko da ne placa alimentaciju
za dete je jednako bitna i oceva figura, kao i majcina i niko me nece ubediti u suprotno

Занимљиво размишљаш, али у пракси отац је лако заменљива ствар. Нажалост. Свако ко ради без компромиса остаје сам/а, и то је то.

ЗА дете је најбоље да родитељи буду паметни, а друго ће бити лако. :)

Занимљиво размишљаш, али у пракси отац је лако заменљива ствар. Нажалост. Свако ко ради без компромиса остаје сам/а, и то је то.

ЗА дете је најбоље да родитељи буду паметни, а друго ће бити лако. :)

I ti si student psihologije?! Otac nikako nije lako zanemljiv, sta vise u razvojnom periodu zna se koje to posledice na dete to ostavlja. Oceva figura ne moze se zameniti. Ona se moze kompezovati, sto nije isto.

Мораш да научиш да читаш реченице правилно. Ја никада за себе нисам написао да сам студент или младић нити да студирам психологију. :ok:

Али пуштам да тако мало теку ти произвољни закључци, да не кажем предрасуде, јер ми је интересантно. :mrgreen:

А друга ствар, причао сам из законске перспективе надовезивајући се на претходну причу. :rtfm:

Setio sam se ove teme. Zene koje imaju previse su uvek nezadovoljne. One koje imaju malo ili nimalo su najzahvalnije. One koje imaju sve postane im dosadno. Zena ne moze bez patnje, jakih emocija, Sto vise pati, to je ispunjenija.

- - - - - - - - - -

Мораш да научиш да читаш реченице правилно. Ја никада за себе нисам написао да сам студент или младић нити да студирам психологију. :ok:

Али пуштам да тако мало теку ти произвољни закључци, да не кажем предрасуде, јер ми је интересантно. :mrgreen:

А друга ствар, причао сам из законске перспективе надовезивајући се на претходну причу. :rtfm:

Crno dete, moras da naucis kako se izvlace informacije o drugom, a da ne postavi direktno. Sve si mi rekao. :cool:

Back