- Poruka
- 92.695
Zašto prevara boli?
Jel zato što smo ukapirali da smo cave?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod mene je do postovanja.Ili zato što volimo da kontrolišemo ljude i situacije, a izmakne nam se?
U smislu da održi reč (makar neizgovorenu ali koja se podrazumeva)?Kod mene je do postovanja.
Vrlo jasno i otvoreno stavim do znanja da kod mene veze funkcionisu 1:1..ako ne ispostujes taj dogovor..U smislu da održi reč (makar neizgovorenu ali koja se podrazumeva)?
Gdje da ne boli, pa nismo od kamena..Zašto prevara boli?
molim te napisi kada je prevara "opravdana".Zavisi ko vara i zbog čega.
i moj brak je takav.Vrlo jasno i otvoreno stavim do znanja da kod mene veze funkcionisu 1:1..ako ne ispostujes taj dogovor..
Nesam primetio do sad. Mora da sam psihopata.Zašto prevara boli?
Iz osvete. Iz manjka ljubavi partnera. Jednostavno su oba partnera tj oba pola takvi ja tebe ti mene niko nista ne zna.molim te napisi kada je prevara "opravdana".
pa ajde kad ima manjka ljubavi da dodamo i manjak postovanja u odnos..Iz osvete. Iz manjka ljubavi partnera. Jednostavno su oba partnera tj oba pola takvi ja tebe ti mene niko nista ne zna.
To ukazuje na nemoc i slabost karaktera kada je covek spreman odreci se vrline zarad neke vrste nezdravog dusevnog spokojstva.Iz osvete. Iz manjka ljubavi partnera. Jednostavno su oba partnera tj oba pola takvi ja tebe ti mene niko nista ne zna.