Zašto ste toliko zapele za brak (najobičniji papir u opštini)?

Eto ja sam ozenjen . Takodje mogu reci da sam vernik . Sto se mene tice , registracija u opstini je ne vazna. A vencanje u crkvi dozivljavam kao vencanje i ono mi je vazno . To je za mene svecan cin . A pogotovo sto je moe vencanje bilo neverovatno lepo , jer je u pevnicu u Crkvi usao jedan deo hora Opere , pa je bilo ko na koncertu ./

A sto se tice gradjanskog , to jest opstinskog dela potpisivanja onog sporazuma , koliko sam razumeop , to je samo da nacin da se utvrde prezimena i da drzava spreci bigamiju .

Volim svoju devojku, najviše in the world. Ali ZNAM da bi je mnogo manje voleo ukoliko bi se oženio njome. Veza bi pukla.

Zašto ste toliko zapele za brak (najobičniji papir u opštini) i svadbu (ceremoniju krkanluka)?

Vidi se da je volis.z:cry:.ja nisam zadrti pristalica gradjanskog braka ali ti tvoju devojku ne volis cim imas takva razmisljanja vezana za nju..mozda bas zbog njih ona zeli klasican brak sa tobom....i ako nije problem objasni kako znas da bi je manje voleo ako bi je ozenio..ja znam neke koji su voleli svoje devojke i hteli su brak a nisu zeleli decu..i to je ljubav kao tvoja..htedoh reci ..nema tu ljubavi..

Vidi se da je volis..ja nisam zadrti pristalica gradjanskog braka ali ti tvoju devojku ne volis cim imas takva razmisljanja vezana za nju..mozda bas zbog njih ona zeli klasican brak sa tobom....i ako nije problem objasni kako znas da bi je manje voleo ako bi je ozenio..ja znam neke koji su voleli svoje devojke i hteli su brak a nisu zeleli decu..i to je ljubav kao tvoja..htedoh reci ..nema tu ljubavi..

Meni sad ovaj deo nije jasan.
Al' dobro.

Valjda da su deca produkt ljubavi...
a015.gif

Ne vidim kako je nešto drugo, al ajde...
Onda su oboje egoistični...takva veza ima sve šanse da uspe i traje dugo...:per:
Pa kad jednog dana dođu prijatelji sa detetom i dete krene da jurca po sobi, ako se već ne zapitam šta sam ja to propustio, nego počne da izbija nervoza i dođe mi da to njihovo dete izbacim kroz prozor, onda je to po meni već patologija...

Poslednja izmena:
Pa i ne moraju da postanu.
Moj stric nikad nije želeo da ima decu, a prema svoj ostaloj deci iz familije je bio kao drugi otac.
Njega su jednostavno privlačile druge stvari, kao i moju strinu.
Potpuno su se našli.
Putovali su za sve te godine braka.
Po mesec dana godišnje bili na putovanjima.
Eto, njih je to interesovalo. I to su želeli.
Ono što si ti rekao jeste patologija, da neko mrzi decu.
Ovde je jednostavno bilo u pitanju odsustvo želje.
I ja to poštujem.

Back