Zasto ste na forumu?

Sinoc smo na jednoj temi pricali o tome da li nasi prijatelji znaju da smo forumasi, a mene interesuje, koji su licni motivi za ovakav vid komunikacije?

Zasto ste na forumu?

Sta volite kod foruma, sta ne volite?

Kako je sve pocelo?

Koliko vec traje i da li planirate da prestane? :)

Usao ovde bzv,bile mi zanimljive neke teme..
Sad sam iskljucivo iz navike I zezanja..:)

Neznam kad cu napustim forum ali vrlo cesto razmisljam o tome.Ti Visnja? :lol:

Ja uglavnom kad nemam šta drugo da radim.

ja uglavnom kad imam da radim
batalim posao i forumasim
jutros sam dosla ranije, reorganizujem kancelarijski prostor
gym mi radi regularno, moler i stolar na galeriji
juce je rasturao stolariju i prekrajao u ono sto hocu sada da imam umesto starog
danas kreci
znaci zlo mi je
dosla sam, do malopre iz jedne kancelarije prabacivala stvari u drugu, a posle to isto samo iz druge u prvu
znaci :bljak:
posle sledi krecenje stana
znaci duplo mi zlosto ja umem sebe da usrecim, koji mi je q ovo trebalo

Poslednja izmena:
Usao ovde bzv,bile mi zanimljive neke teme..
Sad sam iskljucivo iz navike I zezanja..:)

Neznam kad cu napustim forum ali vrlo cesto razmisljam o tome.Ti Visnja? :lol:

Prvo da se zahvalim svima na odgovorima.

Ajde red je i da postavljac odgovori na postavljena pitanja.

1. Zato sto mi je takva profesija da mnogo vremena provodim na kompjuteru, i pravim pauze, rabijam monotoniju tako sto dodjem na forum. Odgovara mi je jer sama odredjujem koliko cu da budem tu, nemam potrebu odmah da odgovorim ako ne mogu ili mogu da nestanem kad mi se vise ne prica.

2. Volim da citam kako ljudi razmisljaju, volim da distujem o opstim temama, uvek su mi komentari posetilaca najomiljeniji deo na sajtovima.. Forum ti pruza tu mogucnost da komuniciras sa dosta ljudi u isto vreme i to ljudi razlicitih profila, godina, obrazovanja, iskustva. Ima dosta humora, duhovitih ljudi. Ne volim to sto ima dosta prozivanja, svadji, spustanja, ali to je valjda sastavni deo kada nemas nikakav filter sa kim ces da ucestvujes u diskusuji. Ovako u zivotu, tesko da ces sedeti i pricati sa ljudima koji tako otvoreno pokazuju nepostovanje, a ovde je to normalna stvar. Ali, to je sastavni deo. Ko ne moze da izdrzi tu igru, ne treba ni da bude ovde.

3. Pocela sam aktivno da ucestvujem negde prosle godine. Samo mi je doslo da je vreme da pocnem da pisem. Mic po mic i navukoh se.

4. Oko godinu dana.Ne planiram da prestanem, ali je vrlo moguce da ce mi dosaditi u nekom momentu.

u januaru ce biti 9 godina.ranije sam bila smokvicica,jao kakva je to riba bila,pa mi to cica usput otpalo:(
dosla sam jer je drugarica stalno pricala kako na raznim forumima mozes da saznas razne stvari(u stvari je mislila na anu koja je vise informacionog karaktera)
dala mi je spisak foruma,ja sam usla prvo na krstu i ostala
odgovara mi ovo jer sam sa jedne strane vrlo otvorena i pricljiva a sa druge strane strasno zatvorena da primam nekoga u svoj svet.druzim se citav zivot sa dve devojcice i to je sve,sve ostalo je prolazno i ne ostavlja traga...
ne planiram da odem.krsta je stalno ukljucena,nalog mi je stalno otvoren,svi znaju gde sam,jer im cesto nesto smesno procitam
zgodno mi je jer sta god da radim kod kuce pravim pauze uz krstaricu

Back