Zašto starije muškarce privlače mlade devojke? Tri razloga ..

nisi u pravu.
stvar je daleko jednostavnija.

muskarci nisu kao zene nestabilni.

oni znaju sta hoze/zele.

i sa 18 i sa 60 muskarci vole isto...devojke /zene izmedju 25 i 40 :D
Ti si u pravu - delimično.
Šta je sa 'nestabilnim' muškarcima odanim porodici i partneru koji stare dostojanstveno uz ono što su gradili i uživaju onome šta su gradili ceo život?

Most je teško sagraditi, srušiti se može u trenutku.

Šta je sa 'nestabilnim' muškarcima odanim porodici i partneru koji stare dostojanstveno uz ono što su gradili i uživaju onome šta su gradili ceo život.
nestabilni su oni koji su se ozenili da ne bi bili sami, iz straha.. napravili su kompromis.. kad nadju onu koja im odgovara oni se razvode.

"nestabilan" je nasao sta zeli i ne trazi dalje.

nestabilni su oni koji su se ozenili da ne bi bili sami, iz straha.. napravili su kompromis.. kad nadju onu koja im odgovara oni se razvode.

"nestabilan" je nasao sta zeli i ne trazi dalje.
Samo hrabro sami kroz život, brzo će stići pedeseta - šezdeseta, e, onda počinje život!! Treba biti strpljiv i sačekati da se rodi i malo poodraste buduća ljubav :heart:

Samo hrabro sami kroz život, brzo će stići pedeseta - šezdeseta, e, onda počinje život!! Treba biti strpljiv i sačekati da se rodi i malo poodraste buduća ljubav :heart:
bas zbog takvih razmisljanj i ima toliko razvoda.
prosto su napravili kompromis da ne bi bili sami iako ta osoba i nije bila prava za njih vec samo "podnosljiva" ili "ok"

bas zbog takvih razmisljanj i ima toliko razvoda.
prosto su napravili kompromis da ne bi bili sami iako ta osoba i nije bila prava za njih vec samo "podnosljiva" ili "ok"
Ne razumem...
Da li to znači da muškarac posle pedesete zna pravi izbor?
Ako muškarac posle pedesete želi partnerku koja može da mu bude ćerka, možda se plaši starosti i traži negovateljicu a ne ravnopravnu partnerku

Nemam preko 50, ali nisam ni daleko, i mislim da necu juriti klinke.
Za seks mi ne trebaju, a za nesto drugo tesko, jer mislim da je ekstremno tesko naci neku klinku os dvaes i nesto na slicnom nivou zrelosti, zivotnog iskustva i svega sto nose 4.5 decenije.
U prevodu: o cemu da pricam sa njom? :)
Mislim da to treba da posmatraš od slučaja do slučaja. Ne mislim da treba ikoga da juriš. Ali ako se desi, videćeš na licu mesta da li ti odgovara ili ne. Ja sam tu sličnih godina kao ti. I imao sam iskustva sa devojkama od dvaes i nesto. Sa nekima se super složim, budemo u vezi, a sa nekim ne. Možda samo za seks, ali ne i nešto dalje.

Nemam preko 50, ali nisam ni daleko, i mislim da necu juriti klinke.
Za seks mi ne trebaju, a za nesto drugo tesko, jer mislim da je ekstremno tesko naci neku klinku os dvaes i nesto na slicnom nivou zrelosti, zivotnog iskustva i svega sto nose 4.5 decenije.
U prevodu: o cemu da pricam sa njom? :)
Iz postova u temi shvatila sam da se samo misli na mlado telo, niko nije spomenuo zajednički život, interesovanja i priču.

Ne razumem...
Da li to znači da muškarac posle pedesete zna pravi izbor?
Ako muškarac posle pedesete želi partnerku koja može da mu bude ćerka, možda se plaši starosti i traži negovateljicu a ne ravnopravnu partnerku
Mislim da se suviše komplikuje. Svaka osoba je različita. Ne obazirem se nešto na godine. Ako mi odgovara i ja njoj, super. 🙂

Mislim da to treba da posmatraš od slučaja do slučaja. Ne mislim da treba ikoga da juriš. Ali ako se desi, videćeš na licu mesta da li ti odgovara ili ne. Ja sam tu sličnih godina kao ti. I imao sam iskustva sa devojkama od dvaes i nesto. Sa nekima se super složim, budemo u vezi, a sa nekim ne. Možda samo za seks, ali ne i nešto dalje.

Pre neki dan sam bio na dejtu sa curom od 28 godina i jeste me impresionirala sa zreloscu i intelektom. Daleko ispred svoje generacije, ali opet se oseca razlika.
Sve je, doduse, stvar nekih licnih preferencija, meni je jako tesko i da se zamislim u necemu ozbiljnijem od seksa sa bilo kim ispod 30.

Pre neki dan sam bio na dejtu sa curom od 28 godina i jeste me impresionirala sa zreloscu i intelektom. Daleko ispred svoje generacije, ali opet se oseca razlika.
Sve je, doduse, stvar nekih licnih preferencija, meni je jako tesko i da se zamislim u necemu ozbiljnijem od seksa sa bilo kim ispod 30.
Jasno i potpuno u redu. Mada žena od 28 godina teško da je nezrela. Npr. moje iskustvo od juče. Bio na plaži na Dunavu sa mojim psom. Na kupanju. I prilazi mi devojka i otvoreno počinje da me muva. A nisam siguran da je završila srednju. E tu sam osetio potpuno neslaganje. Oseti se da je dete. Baš mi je bilo čudno. Popričao sa njom 5 minuta i otišao.

Jasno i potpuno u redu. Mada žena od 28 godina teško da je nezrela. Npr. moje iskustvo od juče. Bio na plaži na Dunavu sa mojim psom. Na kupanju. I prilazi mi devojka i otvoreno počinje da me muva. A nisam siguran da je završila srednju. E tu sam osetio potpuno neslaganje. Oseti se da je dete. Baš mi je bilo čudno. Popričao sa njom 5 minuta i otišao.

Tako mlado ne bih mogao ni da zamislim....

Iz postova u temi shvatila sam da se samo misli na mlado telo, niko nije spomenuo zajednički život, interesovanja i priču.
Ja sam bio u lepoj petogodišnjoj vezi sa devojkom 8 godina mlađom od mene. Upoznali smo se kada sam ja imao 27, a ona 19 godina što je za to doba baš velika razlika. Odlično smo se složili. I dan danas smo super prijatelji. 🙂

Nema. Danas je sve na prodaju.
Nazalost u pravu si.
O tome sam pricao juce sa kumom i njegovim bratom.
Ali ajde i ovako...
da dobijem na lotou ne bih prihvatio nabacivanje klinke od 22 godine.
Not my cup of tea.
Ne osudjujem one koje bi hteli...ja neccu.
Razlika je prevelika sto rece Frederick...
koliko god ja imao energije i zdravlja i istih pogleda na svet.

Back