Zašto starije muškarce privlače mlade devojke? Tri razloga ..

Ako bih hteo da budem surovo logican, onda bih rekao , pretpostavimo da su zene manje inteligentne, i dobicemo da je onda logicno da forsiraju gluplje ponasanje muskaraca....jer zele takvu selekciju.....

Prica da zele gluplje da bi lakse manipulisale se izokrene jer onda imaju porod sa glupljim sto znaci da su lep poklon ostavili deci.....glupog tatu...
Nisu one manje inteligentne, nego drugacije inteligentne. Ne funkcionisemo na isti fazon, mozak radi drugacije.
Kad naletis na nekoga, ne mozes u startu znati kakav je, to tek mozes kada pocnes da jedes hleb sa njim.

Tri su faktora koji utiču na to zašto muškarac ostavlja sve zbog mlađe žene:
1. Fiziološki - Ovo je kada muškarca privlači mlado telo i on podsvesno misli da, pošto je mlada devojka sa njim, to znači da je on i dalje "momak".
2. Psihološki - Čovek naivno veruje da će uspeti da prilagodi mladu devojku sebi i ukalupi je u svoje želje.
3. Društvena - „Kako je lepo što mlade žene i dalje obraća pažnju na mene! Da, svi muškarci će biti samo ljubomorni na mene, jer saznaju da imam aferu sa ženom 20 (30) godina mlađom od mene! Da, moj (društveni) status će višestruko porasti, jer oni to ne mogu priuštiti u mojim godinama ”- tako razmišlja čovek koji započne aferu sa strane
Дада, има истине!!

Uf, uf...vetropire je lako zabavljati.
I ' tetke' znaju itekako biti zanimljive ali je potrebna zrelost da bi to ' mladić' razumeo. :)
hahahahaha bar se dogovorite, jel kapacitet kod mladjih ili starijih,
Mladje imaju i energiju i zanimljive su, a i lepse....sto bi se neko zajebavao s kapacitetom za tupljenje luka i strele?
U isto vreme i tetke se odlicno slazu s mladjima, zbog kapaciteta koji im sluzi da ne drame kada su ostavljene....
E, sad sto bi sve htele i jedno i drugo, a ne mogu to je pitanje za tetke, posto ovde mladjih i nema....ova sto glumi devojcicu vec je prerasla one muskarce do 30 godina....pa je i ona njima tetka...

hahahahaha bar se dogovorite, jel kapacitet kod mladjih ili starijih,
Mladje imaju i energiju i zanimljive su, a i lepse....sto bi se neko zajebavao s kapacitetom za tupljenje luka i strele?
U isto vreme i tetke se odlicno slazu s mladjima, zbog kapaciteta koji im sluzi da ne drame kada su ostavljene....
E, sad sto bi sve htele i jedno i drugo, a ne mogu to je pitanje za tetke, posto ovde mladjih i nema....ova sto glumi devojcicu vec je praserasla one muskarce do 30 godina....pa je i ona njima tetka...
Hvala vam obojici na iscrpnim odgovorima.
Sada mi je mnogo lakše da razumem vaš dugogodišnji način pisanja.
Treba znati usmeriti misli a vi to izvrsno činite samo u pogrešnom smeru.
Toliko jeda i gorčine na jednom mestu. Žalosno.

Hvala vam obojici na iscrpnim odgovorima.
Sada mi je mnogo lakše da razumem vaš dugogodišnji način pisanja.
Treba znati usmeriti misli a vi to izvrsno činite samo u pogrešnom smeru.
Toliko jeda i gorčine na jednom mestu. Žalosno.
Posto se bavis dugogodina nama siguran sam da si nesto naucila i da mozes da se posvetis problemima zena, tacnije da nadjes meru izmedju bezobrazluka teme i tvog ponasanja. Zanimljivo je i da znas koji je nama ispravan, a koji pogresan smer, samo ne znas da je tema nepristojna do nivoa rijalitija.

Posto se bavis dugogodina nama siguran sam da si nesto naucila i da mozes da se posvetis problemima zena, tacnije da nadjes meru izmedju bezobrazluka teme i tvog ponasanja. Zanimljivo je i da znas koji je nama ispravan, a koji pogresan smer, samo ne znas da je tema nepristojna do nivoa rijalitija.
Ima svakakvih tema na forumu; od glupih do bezobraznih.
Ako je tema jednog ili drugog sadržaja, ne ulazim u temu niti pišem.

Ne razumem zašto si ostavljao postove u temi koju smatraš bezobraznom?
Ili si u 'bezobrazmoj temi' hteo da pišeš na bezobrazan način o ženama?

Ima članova koji svaku temu koriste da omalovaže žene i pljucnu po njima.

Moje vasptanje je tradicionalno, takav mi je i život, tako da nemaš argumente da pričaš o mom forumskom ponašanju.
Nikada nusam ušla u temu da bih omalovažila i pljucnula muškarace što vas dvojica iz teme redovno radite kada je o ženama reč.

Ima svakakvih tema na forumu; od glupih do bezobraznih.
Ako je tema jednog ili drugog sadržaja, ne ulazim u temu niti pišem.

Ne razumem zašto si ostavljao postove u temi koju smatraš bezobraznom?
Ili si u 'bezobrazmoj temi' hteo da pišeš na bezobrazan način o ženama?

Ima članova koji svaku temu koriste da omalovaže žene i pljucnu po njima.

Moje vasptanje je tradicionalno, takav mi je i život, tako da nemaš argumente da pričaš o mom forumskom ponašanju.
Nikada nusam ušla u temu da bih omalovažila i pljucnula muškarace što vas dvojica iz teme redovno radite kada je o ženama reč.
Temu je slucajno otvorila zena na muskom forumu, paje i odgovor bio zeni, a ne zenama. Tebe niko nije citirao da bi se ti "salila " na nas racun, jer je to bezobrazno prvociranje koje ne bi smetalo da se dve ugrozene zene ne nastavljaju vredjanje svih muskaraca obracajuci se dvojici. Mozda je to zabavno, ali svakako govori o problemima zabavljacica.

Temu je slucajno otvorila zena na muskom forumu, paje i odgovor bio zeni, a ne zenama. Tebe niko nije citirao da bi se ti "salila " na nas racun, jer je to bezobrazno prvociranje koje ne bi smetalo da se dve ugrozene zene ne nastavljaju vredjanje svih muskaraca obracajuci se dvojici. Mozda je to zabavno, ali svakako govori o problemima zabavljacica.
Previše sebi daješ na značaju.
'Zabavljačica' je jako ružna reč, ako je neko ugrožen i ima problem to si ti.
UM mi je bio na ignoru zbog svojih stavova o ženama, davno sam prestala obraćati pažnju na njegova pisanja, ni ti ne zaostaješ.
Obraćam se lično i SAMO vama, ne drugim muškarcima.

Ne družim se i ne poznajem ljude koji na takav način govore/ pišu o ženama.
Neću koristiti opciju za ignorisanje ali smatraj da sam je upotrebila.

A tema je inače aktuelna, jer smo svedoci sve većeg broja razvoda , nije problem i da se postavi tema Zašto starije žene privlače mlađi muškarci. Pogrešna ti je procena , nemam komplekse niti potrebe da vređam muškarce, već iznosim aktuelne teme . Tvoj način komunikacije je za svaku osudu , ne razumem toliku potrebu da vređaš i nipodaštavaš nečije mišljenje , konkretno, moje, na svakoj temi.

Moguće da su ovi nabrojani faktori u igri pri biranju mladjih ali mislim da je važno i ono da mladi
nisu još slomljeni životom (čitaj nisu razočarani i ogorčeni), što bi ameri rekli nemaju prtljag i da je to veliki razlog zašto neko
stariji bira da bude sa mladjim a ne sa nekim svojih godina.
Hvala sto si objasnila tetkama poentu....ja vise ne zelim da ucestvujem u rijalitiju.

Tri su faktora koji utiču na to zašto muškarac ostavlja sve zbog mlađe žene:
1. Fiziološki - Ovo je kada muškarca privlači mlado telo i on podsvesno misli da, pošto je mlada devojka sa njim, to znači da je on i dalje "momak".
2. Psihološki - Čovek naivno veruje da će uspeti da prilagodi mladu devojku sebi i ukalupi je u svoje želje.
3. Društvena - „Kako je lepo što mlade žene i dalje obraća pažnju na mene! Da, svi muškarci će biti samo ljubomorni na mene, jer saznaju da imam aferu sa ženom 20 (30) godina mlađom od mene! Da, moj (društveni) status će višestruko porasti, jer oni to ne mogu priuštiti u mojim godinama ”- tako razmišlja čovek koji započne aferu sa strane
nisi u pravu.
stvar je daleko jednostavnija.

muskarci nisu kao zene nestabilni.

oni znaju sta hoze/zele.

i sa 18 i sa 60 muskarci vole isto...devojke /zene izmedju 25 i 40 :D

Back