Zasto smo toliko jednostavni?

Koliko su zene u stvari jednostavne...:mrgreen:

Bila jednom jedna krava

niti bijela niti plava
zaljubila se je u vola
dok su skupa vukli kola

Gleda krava gleda vola

al se stidi jer je gola
jednom krava reče volu
neću da me gledaš golu

Jadni volo ne zna što će

pa joj kupi svemir gaće
a kroz svemir sve se vidi
pa se krava opet stidi
e moj volo pusti krave
već ti gutni ljute trave.

(Disneyland)

Poslužila moja mati
sve što na stol može stati
a onda odjednom stanka
ja sam vegetarijanka.
Molim??
ja sam vegetarijanka
ja poštujem svačiji ukus
ali preferiram kupus
vi ne znate kakvu čar
krije dobar kukumar..

(Anka vegetarijanka)

Što ste dosadni s tim forama žene su komplikovane a mi smo jednostavni al pametniji, jači, bolji, višlji, crnji, plavlji, blah. To su stvari koje muškarci pišu, a oni NAŽALOST uglavnom pišu.

Vi ste nama komplikovani ko i mi vama. Doduše, lepo je kad priznajete a ne ko neki tužni paCi unapred znate šta je žena htela i zašto jer ste ono gore navedeno.

Zene zele da muskarci imaju jednostavno uputstvo upotrebe, bas kao sto muskarci zele za zene.
Zene to vide u ubedjivanju da svi muskarci stalno hoce seks,i da oni koji nece stalno seks, nesto nije u redu sa njima.Frigidni,ne ume da zive itd.
Muskarci to vide u odnosu prema postovanju (ali u smislu nesigurnosti i sigurnosti, lepota i vezanost i zavisnost i ljubav kao garancije sigurnosti za nesigurnu zenu.).
Sreca pa su muskarci mahom balkanci i p...pacenici i ponosni na to da misle djo..om (birajte slovo Nis ili Krusevac).
Sreca da su zene mahom nesigurne ako im je uzdrmana lepota,sigurnost veze (glup je nekako mirniji na prvi pogled).

Zato svi srecno nastavljaju da ubedjuju druge da oni koji se razlikuju nisu normalni.
Naravno niti feministkinje niti impotentni nisu normalni vec ekstremi.Znaci stradaju sigurne zene tako sto budu klasifikovane po nekom drugom kriterijumu (odnosu prema karijeri,novcu) i stradaju muskarci koji imaju etiku koja ne zavisi od djokovica.

muskarci su previse jednostavni kad ne razmisljate o tome sta je ko hteo da kaze, ali cim se priupitate sta je pisac rekao a sta je hteo reci... tu dolazi do zbrke....... a da nekazem za ono kako zuvaju tudje tajne a pogotovo svoje.... nema eorije da ih nateras da kazu.... dobro tudju jos i mozda ali svoju.... NIKAKO.....
a ima i likova koji svoje misljenje i raspolozenje menjaju kao trudnice..... tako da nisu oni puno jednostavniji od nas xD

U odnosnu na zene? Ajde da budemo komplikovaniji malo :D

da li si normalan??!!!:lol:,znas ti koliko je meni tesko da zivim sa svojim ludostima:mrgreen:
nikako!!
muskarci su tu da budu jednostavni kao jing i jang,,mi cemo da ludujemo a oni da nas smire,poljube itd:mrgreen::cool::lol:

- - - - - - - - - -

muski-mozak.gif

Back