Zašto si Vučiću doveo Srbiju u stanje da je tretiraju kao svoj plen?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Srbin sam

Primećen član
Poruka
844
Autorska
Siguran sam u život da nemaš precizan i opravdan odgovor na ovo pitanje gospodine predsedniče.Na ovo pitanje nema opravdan odgovor ama baš ni jedan milionski član SNS.Zašto se Srbija pod vašom vlašću tretira kao plen divljači koju što pre treba raskombusati?
Način na koji nastupaš je gori od Tadićevog pitanja sudu pravde.Dakle tvoj ugled opravdano pada a siguran sam da ćeš i dalje vući poteze koje će Srbiju dovesti do ambisa što se tiče prava nad svojom teritorijom.Jedino što te održava na vlast je obećanje ekonomskog napretka i borbe sa covidom.

Каква је ово тема? Постављаш питање Александру Вучићу преко форума? Приде, не постављаш питање ни једном од чланова. Шта је смисао теме?

Kakav je preCednik vrv bi odgovorio da je upucen .. nista nas ne sme iznenaditi

Каква је ово тема? Постављаш питање Александру Вучићу преко форума? Приде, не постављаш питање ни једном од чланова. Шта је смисао теме?
Imam pouzdane informacije da Vučićevi ljudi zaduženi za medije redovno posećuju ovaj forum.

Forum je medij, zasto da ne postavi pitanje?
Odgovorice vec oni iu Vuciceve medijske sluzbe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back