- Poruka
- 21.848
I ja sam stekao utisak da nije skrta.
dusha od zene <3
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja sam stekao utisak da nije skrta.
Ja im izistinski, iskreno, do ove koske koju gložem, ZAVIDIM.
Kad na jedan tas stavim rmbačenje od jutra do sutra za bednu kintu i život Viki Bekam, šta misliš kom bih se carstvu priklonila?
malo si kontradiktoran, borise, ili nisi razumeo
viktorija je rodila cetvoro dece, cetiri puta bila trudna, nema blizance. i ide i zaradjuje dinar, i ostane joj od plate, ima dadilju i kuvaricu i sluzavku, i to je ne cini manje majkom i zenom. ne branim njen lik i delo, ali bre ono sto ti pises o njoj, odnosno stavovi koji izbijaju iz tvojih recenica su meni nepojmljivi, kao i vecini zena ovde, osim mozda dalili![]()
Sad cu jos da pomislim da bi mi dala. Nemoj da saljes takve smajlije ja sve shvatam bukvalno.
da bi dala sta?
ovo je prijateljski zagrljaj smajli.
...aj ne zezaj pilence...
Mnogi misle da su pare potrebne za srecu...pare su samo ZANIMLJIVE na pocetku...spoznajom cinjenice da si mozes ispuniti ZELJE koje su ti se prije njih cinile nedostiznim...poslije toga ostaje jos vise sopinga...dok ne dosadi...i onda se covjek pocne pitati sta mu fali...e tek tad pocne da vrti crvic koji se zove nezadovoljstvo...pocne da ide iz krajnosti u krajnost...i nakon par godina tumaranja kroz zivot...shvati da je prije znao VISE uzivati u mnogo manjim stvarima koje je imao (: ...
to pilence sto oni imaju nije zivot, to je tamnica (: ...
***** posto si se deklarisala kao kuguarka.
gde sam se to deklarisala kao kuguarka?
Na jednoj prigodnoj temi.
nisi procitao sa razumevanjem.
to nigde nisam napisala.
Malo muskaraca zeli da ozeni zenu sa djetetom. Neces se to lako ni udati.
Pivo jedva par puta u toku meseca popijem i ne opijam se.Novine gotovo da uopste ne citam,a sigurno ces primetiti da nema stvari poput termodinamike kao u novinama poput Blica.Ja barem verujem da ljudi mogu da pronadju najbolje u sebi da bi se podigli iz ove opste apatije i bezvoljnosti. To sto kazes o moci,me potseti na jedan dokumentarac o zivotinjskom svetu gde je jedna zenka gorile ,da bi privukla paznju alfa muzijaka , pocela da se "nabacuje" drugom muzijaku,a onda je alfa muzijak dotrcao sav besan,oterao suparnika i nedugo posle toga se poseksao se sa tom majmunicom.To ti je ta moc.Ja nisam sovinista.Ima mnogih koji ne razlikuju sovinizam od nacionalizma.A sa ovim "kvazi" i jeste poenta celokupnog problema ovde,jer se ljudima(vecini) spustila svest na nivo da su jedina zadovoljstva,zapravo zadovoljavanje zivotinjskih nagona,nagona za opstanak, seksanjem,moci(nagon za vladenjem),a neki visi ciljevi kao sto su duhovno usavrsavanje,cast,patriotizam,pomoc onima koji su slabi,a ne njihovo unistavanje,su neshvatljivi,apsurdni.Sve je postala sprdnja,sve cime su se ljudi ranije ponosili,u sta su verovali ,sada je postala meta za ismejavanje i omalovazavanje.Ne bih da ti kvarim ovaj (ne)originalni mix šovinizma, kvazi-patriotizma, termodinamike, redovnog čitanja Blica i previše piva ali žene su spoznale moć nad muškarcem prvi put kada je došlo do sexa. Čudo jedno šta bi (većina) muškaraca uradila zarad onoga što se krije ispod (ženskih) čipkastih gaćica (a nije postava)![]()
Ovo je jedna ozbiljna tema.
Odgovor treba da bude tj. pitanje: Zasto se zene danas ne udaju? Mada mislim da je ovo lose posmatranje braka i veze u savremenim uslovima...Razlozi su daleko drugaciji...Udaju se jer zele da dele sa nekim i dobro i zlo, jer ne zele da budu same, jer zele da radjaju decu, a to je sve tako prirodno i instinktivno i jace od bilo koji losih uslova u kojima danas zivimo![]()
Jeste.Skoro sam negde procitao reportazu o tome kako negde u svetu,zaboravio sam gde,devojke odlaze iz neke bogate regije da traze muskarce jer ih kod njih nema dovoljno.Ali,to nije relevantno za Blajbija,on je navikao da kupuje zene.Ovo je jedna ozbiljna tema.
Odgovor treba da bude tj. pitanje: Zasto se zene danas ne udaju? Mada mislim da je ovo lose posmatranje braka i veze u savremenim uslovima...Razlozi su daleko drugaciji...Udaju se jer zele da dele sa nekim i dobro i zlo, jer ne zele da budu same, jer zele da radjaju decu, a to je sve tako prirodno i instinktivno i jace od bilo koji losih uslova u kojima danas zivimo![]()