Владан
Buduća legenda
- Poruka
- 37.700
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
This video is a brief review and how-to video for downloading and using a free program called "Beep Code Viewer" that will help you interpret the meaning of your BIOS Beep Codes and the possible causes.
пусти линкове и побегне, мисли сунчана да је решен проблемEto pa vidi na linkovima![]()
пусти линкове и побегне, мисли сунчана да је решен проблем![]()
Zaludela sam se nečim sa pdf-a o kompjuterima![]()
Celo prepodne provedo slušajući error beep-ove![]()
Ja njima tamo sedo' na glavu tako da imam neverovatnu želju da nekad nekome i ja nešto pomognem
Al slaba vajda.Često se desi i to da napravim neki haos sebi u pokušaju da nađem rešenje za nečiji problem ili da poslušam nečiji savet vezan za tuđ problem i onda samo![]()
Постоје уређаји који се зову звучници и обично на њима има дугме поред којег пише ON и OFF. Притисни на ON i kликни на линк из првог поста.![]()
Добро Сунчице нисмо се разумели.Mislila sam da ni na jednom videu koji sam pregledala na ytube-u vezanom za to (error beep), nisam čula nešto što podseća na zvuk iz tvog prvog posta.
откуд ја знам, како да измеримKoja je temperatura procesora??? .
CPU 55 °C (131 °F)Skini program AIDA64 i sa njim pogledaj temperaturu....
да, слаба ми је конфигурација компа. од 2005. нисам ништа надограђивао.resetuj bios ...
ili
imas kung-fu memoriju
+ trebalo bi to kuciste da se malo ocisti ,kontakti uglavnom
немам ја у кући компресор за ваздух, пасту за хлађење и др.. треба времена да нађем мајстора, одем, платим.iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, jesi li riješio problem.......?
немам ја у кући компресор за ваздух, пасту за хлађење и др.. треба времена да нађем мајстора, одем, платим.