Zašto se u Srbiji slave ratni zločinci?

Натрућао си свашта и тим својим коментаром можеш да обришеш твоју задњу фасаду. У Србији се не славе ратни злочинци.
На подручју КиМ је било борби против група терориста и оних из. тзв Атлантске бригаде, који су нападали преко границе са Албанијом, а притом и бомбардовања из ваздуха.
Истина је да су Шиптари бежали да би се сачували од свега наведеног, а НАТО је додатно лансирао пропаганду да ће Војска СР Југославије да спроводи геноцид над њима. Ширила се и лажна вест о Операцији "Потковица". Зна се да је НАТО ракетирао једну колону Шиптара, која се тракторима кретала према граници с Македонијом и да је том приликом било око 75 погинулих и рањених.
To mozes na pinku, hepiju i infomeru sa Bokanom i Simom Spasicem da pricas bajke i basne.

Цитираш делове оптужнице, а зна се да су српски политичари и војни кадрови били унапред осуђени и да су процеси против њих били фарса.
Током агресије НАТО-а, са КиМ је на територију централне Србије пребегао одређен број Шиптара и намеју намеру да се врате на "Косову".
Пребегли код "геноцидних Срба" ?
Dragan J Vucicevic i Kapetan Dragan su pricali o tome na Informeru... :lol:

Чуј њега: "ТРЕБАО си ... да ИДЕШ У ХАГУ.... " :zcepanje::zcepanje::dash:
ТребаЛо би ти да идеш у школу и поново учиш граматику српског језика, конкретно падеже.
Mozes da lupetas i pises bajke na forumu, neces promenuti nista o ratnim zlocincima iz Srbije
Trebao bi da ides ponovo u zabaviste, da te nauce o logickim skupovima nesto :rtfm:

Da li znas kako funkcionise sud ?
Postoji predmet spora, dve strane, jedna tuzi, druga se brani, dokazi, svedoci, prvostepena presuda, zalbe i pravosnazno resenje.
Ти си дијабола...
јеси горе рекао-Ко је оптужен,мора да робија-.? Јеси тако рекао?
То уопште није тачно.
Ако је неко оптужен-ОН НЕ МОРА ДА РОБИЈА..он ЈЕ НЕВИН,говњарко један комунистички,док СУД НЕ УСТАНОВИ...
да ли је неко крив или није?
мрш..ГОВЊАРКО ! :D

Ти си дијабола...
јеси горе рекао-Ко је оптужен,мора да робија-.? Јеси тако рекао?
То уопште није тачно.
Ако је неко оптужен-ОН НЕ МОРА ДА РОБИЈА..он ЈЕ НЕВИН,говњарко један комунистички,док СУД НЕ УСТАНОВИ...
да ли је неко крив или није?
мрш..ГОВЊАРКО ! :D
Bivsi momak ti je dijabola.
Zasto falsifikujes i izmisljas PEDERKO ? Pavkovic je optuzn, izneseni su dokazi, svedoci su svedocili i utvrdjeno je da je pocinio ratne zlocine i zato je i robijo, a ti mozes da se pravis da si gluplji nego sto jesi.

Bivsi momak ti je dijabola.
Zasto falsifikujes i izmisljas PEDERKO ? Pavkovic je optuzn, izneseni su dokazi, svedoci su svedocili i utvrdjeno je da je pocinio ratne zlocine i zato je i robijo, a ti mozes da se pravis da si gluplji nego sto jesi.
оВО ти је већ други пут да ме вређаш.
Ја сам тебе прозвао Говњарком зато што јеш Говна самим тим што си рекао да је сама Оптужница довољна да се неко прогласи кривим што Није тачно.
Зато си ти говњарко и остаћеш мали Говњарко док то не научиш..
или бар научиш да читаш како би сам себе унапредио.

МРШ ГОВЊАРКО!

оВО ти је већ други пут да ме вређаш.
Ја сам тебе прозвао Говњарком зато што јеш Говна самим тим што си рекао да је сама Оптужница довољна да се неко прогласи кривим што Није тачно.
Зато си ти говњарко и остаћеш мали Говњарко док то не научиш..
или бар научиш да читаш како би сам себе унапредио.

МРШ ГОВЊАРКО!
Ja tebe ne vredjam ja tebi govorim istinu da si pedercina, i da imas momka koji te trpa, to zna, ceo forum, jer si i sam pisao o tome.
Sto lupetas pederko na kvadrat ? Imas uvodni post gde je sve napisao, i sto se pravis gluplji nego sto jesi. Pavkovic je pocinio ratne zlocine, dokazno na sudu i osdujen THE END
fuc k off PEDERKO

Ja tebe ne vredjam ja tebi govorim istinu da si pedercina, i da imas momka koji te trpa, to zna, ceo forum, jer si i sam pisao o tome.
Sto lupetas pederko na kvadrat ? Imas uvodni post gde je sve napisao, i sto se pravis gluplji nego sto jesi. Pavkovic je pocinio ratne zlocine, dokazno na sudu i osdujen THE END
fuc k off PEDERKO
Ја ћу тебе да тужим на Суду због ових Увреда и клевета,мени упућеним.
Дај ми све твоје Податке...
па ћеш да видиш како гузи педерко.

Back