- Poruka
- 81.479
Hrana je trula i raspala, prskana pesticidima, herbicidima, aditivima i konzervansima. U srbiji nema nikakve kontrole i ljudi masovno crkavaju.Зашто се толико људи разбољева упркос „здравој“ исхрани и начину живота?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hrana je trula i raspala, prskana pesticidima, herbicidima, aditivima i konzervansima. U srbiji nema nikakve kontrole i ljudi masovno crkavaju.Зашто се толико људи разбољева упркос „здравој“ исхрани и начину живота?
Prskalo se i pre 50 godina, ali ne u ovoj meri.Hrana je trula i raspala, prskana pesticidima, herbicidima, aditivima i konzervansima. U srbiji nema nikakve kontrole i ljudi masovno crkavaju.
Zato što nije zdrava.Зашто се толико људи разбољева упркос „здравој“ исхрани и начину живота?
Nisu svi štetni i hemijaJa samo gledam da hrana nema aditive i konzervanse. To u moju kuću NE ULAZI!
. . . . , Aaa.!! misliš; nije sva hemija štetna.!??Nisu svi štetni i hemija
. . . . , Aaa.!! misliš; nije sva hemija štetna.!??![]()
![]()
Ali ti ne znaš na šta ja mislimZnaš ti dobro na šta mi mislimo nemoj da se praviš blesava.
Pa to je nešto drugoNiko ovde ne priča o prirodnim konzervansima već o hemiji koja se koristi u industriji.
а ти циљаш на оне травке, иначе најскупља хранаЗашто се толико људи разбољева упркос „здравој“ исхрани и начину живота?
jaja i pilići što su kljucali po avliji, junetina i mleko što su pasli travu, neprskano voće i povrće prirodno (gownima) đubrena... take stvariа ти циљаш на оне травке, иначе најскупља храна
јаојао Мито![]()
Није довољна здрава исхрана, ако је друго затровано.Зашто се толико људи разбољева упркос „здравој“ исхрани и начину живота?