- Poruka
- 89.566
Зашто се толико људи разбољева упркос „здравој“ исхрани и начину живота?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nije baš za filozofiranje, radi se o opipljivim stvarimaMitivoje trebao si temu da staviš na filozofiji
Pa nije baš za filozofiranje, radi se o opipljivim stvarima
pas, jednu po jednu stvar...upravo zbog toga opširno je
jer oko sebe imam 42 rutera sa jakim signalom i svi stavili katanceЗашто се толико људи разбољева упркос „здравој“ исхрани и начину живота?
mobilna tehnologija je poremetila i odrasleVerovatno ste primetili da se deca bore da se fokusiraju, prespavaju noć ili ostanu mirno duže vreme. To se manifestuje kao anksioznost, promene raspoloženja ili stalni umor koji ne odgovara njihovom nivou aktivnosti. To nisu izolovani problemi. To su znaci nečeg dubljeg i sistemskijeg što remeti način na koji bi njihovo telo i mozak trebalo da funkcionišu.
naročito su opasni za zdravlje ti sa katancimajer oko sebe imam 42 rutera sa jakim signalom i svi stavili katance
Jel mu neko branio da kupi povrce i skuva rucak?moj pokojni otac je boravio 1977 god u americi u cikagu i prvi put je video hamburger i picu i kokakolu to masovno ameri konzumiraju i zato su debeli zbog lose hrane i on je jedva cekao da se vrati kuci u Srbiju
a ko da mu kuva u onoj dzungli tamo niko nikog negleda sto je naj veci fazon decak od 11 godina ukrao mu sat sa ruke to nije juce bilo to je bilo jos 1977 godJel mu neko branio da kupi povrce i skuva rucak?![]()
a ko da mu kuva u onoj dzungli tamo niko nikog negleda sto je naj veci fazon decak od 11 godina ukrao mu sat sa ruke
ne bio je kod rodjenog brata tj mog strica i njegova supruga je kuvala tad i bila je domacica zbog dvoje deceZasto bi mu iko kuvao? Zar ne ume sam da skuva?
Zbog busteraPa nije baš za filozofiranje, radi se o opipljivim stvarima
Pored genetske terapije primljene tokom “Covid” globalne teroristicke akcije, tu je prskanje otrovima sa neba, uvoznicki zatrovana hrana sumnjivog kvaliteta, zatrovane vode, najveca stopa pusaca … ima tu jos mnogo da se nabraja.Зашто се толико људи разбољева упркос „здравој“ исхрани и начину живота?
. . . , zato što ta tknz. "zdrava" ishrana je NEZDRAVA, i taj tknz. "zdrav" nacin zivota je NEZDRAV.!?Зашто се толико људи разбољева упркос „здравој“ исхрани и начину живота?
Kao "multidisciplanarna" originalno je bila na Svaštari. . . , zato što ta tknz. "zdrava" ishrana je NEZDRAVA, i taj tknz. "zdrav" nacin zivota je NEZDRAV.!?
Kad bi ljudi vodili raz-uman nacn zivota i raz-umnu ishranu ne bi bili bolesni nikad.
ps. ova tema je za psihologiju i filozofiju a ne zdravlje