K Koslav75 Veoma poznat Poruka 11.884 danas u 13:32 - Zašto se Srbi van Srbije ponašaju srpskije od Srba u Srbiji? #601 Umri_muski: Koliko sam ja u toku , Hrvati vise mrze te srpskije Srbe od ovih iz Srbije... Kliknite za proširenje... Ове из Србије воле, бар се такав утисак добије на форуму.
Umri_muski: Koliko sam ja u toku , Hrvati vise mrze te srpskije Srbe od ovih iz Srbije... Kliknite za proširenje... Ове из Србије воле, бар се такав утисак добије на форуму.
Umri_muski Legenda Poruka 74.665 danas u 13:33 - Zašto se Srbi van Srbije ponašaju srpskije od Srba u Srbiji? #602 Koslav75: Ове из Србије воле, бар се такав утисак добије на форуму. Kliknite za proširenje... Ne bih ja tu spavao sa oba oka zatvorena...da izvinete...
Koslav75: Ове из Србије воле, бар се такав утисак добије на форуму. Kliknite za proširenje... Ne bih ja tu spavao sa oba oka zatvorena...da izvinete...
lapsi Veoma poznat Poruka 12.593 danas u 13:35 - Zašto se Srbi van Srbije ponašaju srpskije od Srba u Srbiji? #603 Umri_muski: Ne bih ja tu spavao sa oba oka zatvorena...da izvinete... Kliknite za proširenje... Ti živiš sa oba zatvorena oka!
Umri_muski: Ne bih ja tu spavao sa oba oka zatvorena...da izvinete... Kliknite za proširenje... Ti živiš sa oba zatvorena oka!
Umri_muski Legenda Poruka 74.665 danas u 13:39 - Zašto se Srbi van Srbije ponašaju srpskije od Srba u Srbiji? #604 lapsi: Ti živiš sa oba zatvorena oka! Kliknite za proširenje... Jel takav utisak ostavljam.....? Da nacrtam nesto kao tom u tom i jerry...
lapsi: Ti živiš sa oba zatvorena oka! Kliknite za proširenje... Jel takav utisak ostavljam.....? Da nacrtam nesto kao tom u tom i jerry...