Зашто се срби не свете?

Кад шиптари кољу и силују по Косову на југу србије нико се не свети. Кад мађар набије србина на колац, нема освете. Кад хрвати тероришу и убијају србе повратнике у геноцидној творевини хрватској, нико се у Србији не свети. Зашто?

Zato što osveta nije u tradiciji srpskog naroda.
Na pojedinačne osveta niko nije imun, ali osveta na nacionalnom nivou se hvala Bogu nije ukorenila, inače bismo zabrazdili u hrišċanski terorizam.

Jednom je jedan mudar covek rekao da su Srbi izuzetno hrabri , ( da se brane , a da sa druge dstrane ,nemaju ni malo kurazi ( da se svete, osvajaju ). Za osvetu je potrebna kriticna ,masa ljudi , veliki brouj ljudi koji je spreman da ubije porazenog , a mi eto toga nemamo .
Kada nismu usli u Bugarsku 18 godine , da se svetimo za zlocine Bugara , nasi vojnici su govorili : Nasa komanda nam ne dade da idemo da se svetio Bugarima . Hvala im na tome , . Kakva je sreca za vojnika , Junaka , da pali tudje babe .

Та команда је била говнарска. Требало је средити команду и онда се одмах осветити.
Мада никад за освету није касно. Побијени срби не могу имати мира док се не освети. Ко се не освети тај се не посвети.

Poslednja izmena:
Та команда је била говнарска. Требало је средити команду и онда се одмах осветити.
Мада никад за освету није касно. Побијени срби не могу имати мира док се не освети. Ко се не освети тај се не посвети.

Ti si bolesnik i to žešći. z:plez:

Zašto se ti ne svetiš?

Braco Srbi nemojte tako Biblija nam daje dokaze da je osveta u bozjim rukama.
Mada nekako mi palo na pamet da i mi Srbi moramo pogurati malo.
E sad kako ne znam ali svaki narod u istoriji kad-tad dobije sto je zasluzio.
Ta cinjenica je 100% tacna a Biblijski primeri govore da je tacna.
Ima mnogo knjiga od svetog vladike Nikolaja Velimirovica gde se to i dokazuje.

Back