Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 90.549
Туђа рука, свраб не чеше.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa kako koja je, možeš da se karakterno dirkaš, a možeš i bezkarakternokoja je razlika masturbacije ljudi s karakterom i bez karaktera?
Koja je razlika? bezkarakterno samo stenjes a karakterno stenjes i places?pa kako koja je, možeš da se karakterno dirkaš, a možeš i bezkarakterno
slika je kao citat iz onog filma gde dva lika piske jedan pored drugog u wc-u kafica, i kaze mu ovan, pazi ako ga otreses vise od dva puta to je vec igranje.
Kao ti moze biti tesko doci do seksa pored svih ovih aplikacija danas kao Tinder np ?Imati seks mnogo je tesko msm doci do njega govorim za muskarca,to je bilo tesko u svim vremenima.Mnogi danas ljudi na Internetu u medijima daju savjete mladim ljudima kako da dodju do seksa pomocu nekih par fora itd a u sustini rade suprotno oni pojednostavljujuci jedno jako komplikovano pitanje a doci do seksa nije nimalo lako za muskarce.Jer muskarac nikada ne bira i mora da zadovolji kriterijume zena da bi mu ona dala da je on zadovolji a najvazniji kriterijum je da ga postuje kao muskarca a doci do tog statusa je jako tesko.A zene su jako probirljive kada kupuju cipele a da ne pricam kada biraju kojeg ce uvesti u krevet
Zeni ce najveci out biti da odvede muskarca u krevet je kada vidi da ga drugi muskarci ne postuju,moze biti i lijep kao glumac dzaba mu sve nece mu dati.Zenu pali postovan a ne nuzno lijep ili uspjesan muskarac jer ako neko ima pare i uspjeh ne znaci da je postovan
na tim Aplikacijama je zenama lako doci so svega, svi im se na tacni nudeKao ti moze biti tesko doci do seksa pored svih ovih aplikacija danas kao Tinder np ?
Da ali nudi ih se puno danas zato i ovi koji nikad nisu mogli naci zenu sad ih imaju koliko hoces, razlika je jedino sto ih ne mogu da zadrze,nakon kraceg vremena ih cesto sutnu ali jbg seksa ima,bar je na zapadu tako i to sigurno duze od 10 godina.na tim Aplikacijama je zenama lako doci so svega, svi im se na tacni nude
ja sam izgleda telo zarobljeno u muskoj zeniЈа сам изгледа жена заробљена у мушком телу…
ili zasto me masturbirate. Ispade ja k, al dobro valja i na svoj racunZar nije interesantnije pitanje zasto NE masturbirate