gost 371695
Elita
- Poruka
- 19.917
Boga mi videcemo ovo oko praštanja
da li ovaj put prolazim loz ili 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozemo detaljisati mnogo ali smatram da je prevara izdaja samog sebe,svojih licnih vrednosti i casti i bezpotrebno povredjivanje osobe koja ti veruje i polaze svoje nade u tebe.
Postoje vrednosti koje coveka dizu iznad animalnog.
Zbog kojih je covek covek, zbog kojih je izmislio religiju,
zbog kojih ima osecaj za lepo i zbog kojih moze da umre
bez organskih bolesti i fizickih ostecenja.
Auuu, ovo ti je pipava oblast....
Animalno jeste start, neanimalno zahteva i vaspitanje i potencijal u coveku i okolnosti u drustvu razvoja.
Religija je izmisljena da bi se coveku pruzila sigurnost i smirenost zaokruzenog kruga shvatanja stvarnosti, znaci objasnjivost, a ne znanje.
Osecaj lepote moze biti toliko prizeman da covek moze slobodno da umre i kao zivotinja...
Ali tu imas malu poentu u smislu sta je izvor necega sto pobedi sebicnu zelju za samoodrzanjem kod animalca koji je spreman da umre bez bolesti?
Strah je jedno prisutno osecanje, koje cesto rezultuje u patriotizmu (koji nije neanimalan) ljubavi (koja nije neanimalna) pa moze biti resenje totalnog animalnog samoubistva bez dizanja ruke na sebe...
Strah ima svoje podoblike, paralizu, psihozu, paranoju, koji i kad nisu oblici bolesti daju ovo sto pomenuh...paraliza traganja, menjanja, nalazenja izlaza dovodi do izbora tihog uvenuca. psihoza to radi ociglednije i bolnije, agresivnije, a paranoja je vec hronicna zastrasenost i vec oblikovan proizvod samoobmane da postoji visa vrednost, vise moranje...
Ali sve ovo i dalje ostavlja coveka na nivou totalno zivotinjskom , ne samo animalnom nego ono dno animalnog.
u muskom slucaju prevare sve ima veze sa sexom,u zenskom nema nista i to je sva mudrost
To i dalje ne znači da muškarci treba da varaju, a žene ne. Ne volim dvostruke aršine....
![]()
Jeste, mi ostali smo glupi sto ne uzmemo pistolje i radimo isto...
A i zene koje ne pozele da dobiju ekstra profit od micikane su takodje glupe kao cosak...
Naravno da ima pametnijih pa ce iskoristiti svoju umesnost sa borbama, ili sa pistoljima ili svoje ludilo i takticnost....pa ce onda opet coskove zauzeti neki drugi ljudi sa pucama...
To sto zene oprastaju zenama prostituciju nije zato sto ih sazaljevaju nego sto ih razumeju i da nije straha i same bi radile to otvoreno...
Klinke to i rade...
Jer mozes dobiti oralac za 200 dinara ako si joj lep i sladak, a seks za 300-600, ako si takodje naoko sladak...
Nekad leti sednem ispred pa gledam sta radi godiste 12-16...i to vidim...
Kad vide da sam neutralan, a to nekako vide, onda im nije nezgodno i svasta kazu i pokazu....i onda vidis sta stvarno osudjuju, sta im je moranje a sta je normala izmedju zabave i ucene...nesto slicno sto smo mi imali na faksu , dacu ti ako mi odradis seminarski...
vernost je karakterna osobina, nema veze s ljubavlju.
sram te bilo, pričaš o sexu u vreme velikog božićnog posta.