Enchanted
Veoma poznat
- Poruka
- 11.094
Idoli su mi nekako
u svakom pogledu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dzizs je valjda neki idol.....i Sveti Sava i Sveti Petar i Sveti Ilija.....
Idoli su mi nekakou svakom pogledu.
Nisam mislila na te idole, oni mi ne smetaju![]()
Isto ga slusam, a moze da bude i dss i ldp, i vadikav i sta god hoce. Zato sto idem da slusam muziku, da prisustvujem spektaklu, a ne da slusam politicke parole.Ja ga bogami slusamNemam pojma za koga je (moze da bude i radikal ako zeli) ali je na koncertu posteno odradio posao.
Kao prvo nije Cvejanovic, nego Cvijanovic. Vec pomenuh da je satira i te kako pozeljna, no vi veliki Srbi za razliku od nas antisrba ne razumete sta je to. Ako pratis Mileta ( sto sumnjam, jer se emituje na zloj i opakoj B92 ) videces da kritikuje sve. Djole Balasevic ( simpatizer DSCvejanovic i te kako jeste politicki angazovan na Televiziji . Ima onaj serijal ( zaista duhovit ) , Mile peotiv tranzicije ,
Zapravo , on tu pravi situaciju , da je svako ko je protiv , satro tranzicije , a u stvari globalizacije KKumunjarska Gluperda , i rasna soliterska sleljacina , ( kakvima obiluje N. Beograd . )
Sto zapravo ni malo nije tacno , jer se upravo komunjarska deca , najvise zalazu za atlantizaciju srbije i pravi su vojnici globalizacije .
Izgleda da bi nekima ovde , manje smetalo , da je uzvilnuo Kosovo nije srbija .
a sto nije rekao da je i Srem Srbija ili Stara planina![]()
Kao sto rece autor, izgleda da mu formalna logika nije jaca strana, te ste tu vi da pomognete svojim brilijantnim stavovimaDebilizam. Po logici autora teme, Gernika bi bila genijalno delo samo da nema te nepotrebne politicke konotacije.
Nema na cemu.Kao sto rece autor, izgleda da mu formalna logika nije jaca strana, te ste tu vi da pomognete svojim brilijantnim stavovima![]()